Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
呂鳳仙 12:15 AM 10-19-13

超好命,一次扭中3個唔同主題o既車仔可以收工
chunwai0091 10:58 PM 10-27-13
有人見這套嗎?

J+1 03:23 PM 10-29-13
AK3 零食已見...
由手機版發出
mario0606 03:11 AM 10-30-13
作者: J+1:
AK3 零食已見...
由手機版發出
今次想1 set買,不過未見有玩具店有
千野新一 08:15 AM 10-30-13
作者: mario0606:
今次想1 set買,不過未見有玩具店有
岑日旺角見到$12x 1set
mario0606 12:13 PM 10-30-13
作者: 千野新一:
岑日旺角見到$12x 1set
我尋日都有落MK唔見有既
大覺屋師真 02:17 PM 10-30-13
紅磡零食今朝已得番一堆孤兒
今次唔記得留電話, 睇怕要去旺角買
martinnitram 11:28 PM 10-30-13
作者: 大覺屋師真:
紅磡零食今朝已得番一堆孤兒
今次唔記得留電話, 睇怕要去旺角買
如果 $12x 都唔洗去零食了...
btw, 唔怕過海, 今日八掛問過香港站o個間有 set 賣
martinnitram 11:29 PM 10-30-13
我尋日都有落MK唔見有既
今日行過福利都唔見有貨
jerry 02:34 AM 11-03-13
作者: chunwai0091:
有人見這套嗎?
有同事去左日本玩抽左金蛋龍四連發佢話打機時又無咁多金蛋龍出
左下?果隻係狂王子
信長 03:54 AM 11-03-13
出執行者比我當安慰獎
亍 ◣ 09:56 PM 11-06-13
AKEX3 圖...
http://www.taghobby.com/1-0/1-5/band...azabi-1200yen/
Dangerous-boy 03:43 PM 11-07-13
FW GUNDAM CONVERGE OPERATION REVIVE[PREMIUM BANDAI LIMITED VERSION]
價格: HK$ 280.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop...00000779?TOP_B

行版咁遲至出,已訂了日版
martinnitram 03:47 PM 11-07-13
出現了, online shop AK ex03 + 限定 part

http://p-bandai.jp/candytoy/gundam/item-1000084861/

AK4 官圖, 08 隻老虎似乎唔錯

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/assaultKingdom/04/
J+1 04:30 PM 11-07-13
問題...底座好似冇得合體....
由手機版發出
大覺屋師真 07:01 PM 11-07-13
似乎ak系列銷情都吾差喎,搞埋限定喇.
set限定要敗呀
原來仲有得連埋一set ak4黎買.正!
mario0606 08:14 PM 11-07-13
似乎ak系列銷情都吾差喎,搞埋限定喇.
set限定要敗呀
原來仲有得連埋一set ak4黎買.正!
邊度有得訂?
大覺屋師真 10:13 PM 11-07-13
邊度有得訂?
日本pbandai開左咋,依家出去鋪訂應該有人收訂o既
不過我等hk依邊開左先
mario0606 10:28 PM 11-07-13
IJ隻色真係好失望
大覺屋師真 09:10 AM 11-08-13
IJ隻色真係好失望
為左慳皮搞到同red frame同色

ak4隻靈格斯一樣可憐
martinnitram 10:31 AM 11-08-13
為左慳皮搞到同red frame同色

ak4隻靈格斯一樣可憐
咁 Ak 又唔係賣塗裝o既...
btw, 隻限定係肥沙賣 2100 yen, AK4 part 420 yen? AK 系都賣 part 賣限定了...

PS: 今日 8 號
J+1 10:44 AM 11-08-13
沒錯今日8號...(嘻
由手機版發出
hiyoko 10:56 AM 11-08-13
沙薩比堆武器夠膽死又係全透明
part4基本睇落跟HMS扭蛋差一截,睇定先
J+1 11:30 AM 11-08-13
問題HMS 變成了絕唱...(相信之後都冇可能有嘅扭旦頂點....
由手機版發出
hiyoko 12:02 PM 11-08-13
HMS最後幾輯市面應該唔算難搵
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後

返回主題版面