Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 
電視遊戲討論版>『モンスターハンターライズ:サンブレイク』Monsters Hunter Rise Sunbreak
野良猫 08:56 AM 07-21-22
作者: Terry仔:
如果真係要抽skill 就死得啦
抽唔到心水技能,唔通又要成件甲買過,之後又升lv上去再抽過?!
再用素材抽就可以啦,冇必要重升
Eking 02:07 PM 07-21-22
正路係你要燒素材抽到你滿意為止, 唔駛用另一件甲吧~XD
HAKAIDER 08:32 PM 07-21-22
作者: 野良猫:
再用素材抽就可以啦,冇必要重升
重點係................

日本版 / 海外版Twitter 公報的相

留意爵銀龍手甲原本技能攻擊 / 翔蟲能手 / 屬性異常耐性

如果傀異錬成無得回溯, 而又抽唔中你想要嘅技能的話.............

基本上你件甲只有棄掉or 無止景的抽下去

野良猫 08:45 PM 07-21-22
作者: HAKAIDER:

如果傀異錬成無得回溯, 而又抽唔中你想要嘅技能的話.............

[imghttps://live.staticflickr.com/65535/52231184143_e640b3eaf7_b.jpg[/img]
[imghttps://live.staticflickr.com/65535/52231180216_eaff9c07d6_b.jpg[/img]
其實我覺得佢係額外追加嘅技能而唔會影響原本啲技
而且攻略網都寫係「追加」唔係用「更換」

如果要棄的話會大炎上吧
[X-MEN] 11:02 PM 07-21-22

佢係額外加啲技能落去,唁會郁到件裝本身啲技
豪傑公子 11:38 AM 07-22-22
作者: [X-MEN]:
佢係額外加啲技能落去,唁會郁到件裝本身啲技
但佢唔算係「有加冇減」, 上面都睇到會郁到防禦力同屬性耐性值...
[X-MEN] 12:10 PM 07-22-22
作者: 豪傑公子:
但佢唔算係「有加冇減」, 上面都睇到會郁到防禦力同屬性耐性值...
減防禦同耐性還好,窿嘅話目前淨係知有得加唔知會唔會減,不過照計窿同技無理由會減少嘅
JoJo 03:26 PM 07-22-22
減防禦同耐性還好,窿嘅話目前淨係知有得加唔知會唔會減,不過照計窿同技無理由會減少嘅
好多時要發動全技能就係差一個窿,唔加仲要減,肯定俾人插到飛天
[X-MEN] 06:31 PM 07-25-22

HAKAIDER 07:30 PM 08-02-22
又鬼伊爺火力又超越左MHW:I

[X-MEN] 06:37 PM 08-03-22
不得了,連武器都有得改,正呀

HAKAIDER 07:00 PM 08-03-22
不得了,連武器都有得改,正呀
只係MR 級武器可以玩百竜強化吧了......................

另.............8 月更新果個 "塔"

唔好比我估中真係MHFZ 個 "古塔"

今次MHR:S 其實炒左好多MHFZ 冷飯

辿異進化武器 > 百竜強化 / 傀異錬成

??之型 > 交換技

不過算炒得不錯就好了
[X-MEN] 07:38 PM 08-03-22
只係MR 級武器可以玩百竜強化吧了......................

??之型 > 交換技

不過算炒得不錯就好了
8月更新嗰幅地圖係3G嘅"塔之秘境",得營地同1區,唁係好多區嗰個"塔"
[X-MEN] 05:04 PM 08-04-22

lunn 08:46 AM 08-06-22

??之型 > 交換技

不過算炒得不錯就好了
如果抄埋二名同超特果種玩法就好喇

完全唔介意佢咁做
[X-MEN] 11:43 PM 08-09-22

Eking 09:45 AM 08-10-22
8點可以UPDTE了~
Reishin 11:01 AM 08-10-22
魔物素材可以用pts換,包括天鱗
即係嚟緊只要刷傀異任同護石
[X-MEN] 02:24 PM 08-10-22
傀異探究任同傀異鍊成可以玩到2046
LR猫 02:55 PM 08-10-22
傀異探究任同傀異鍊成可以玩到2046
比人投訴RISE無end game嘛
宜家夠晒農啦
HAKAIDER 03:32 PM 08-10-22
月迅龍甲有MHF 最強skill 巧撃
HAKAIDER 10:20 PM 08-10-22
新skill 顕如盤石 都好強吓

用3 粒S1 珠可以防大咆哮
JoJo 09:37 AM 08-11-22
除左爆鱗龍難d之外,其餘好似仲易打過正常,尤其用弩,唔多理我
Eking 09:52 AM 08-11-22
EX5星係幾時有, 打完4個緊急後好似冇下文?
LR猫 10:27 AM 08-11-22
作者: Eking:
EX5星係幾時有, 打完4個緊急後好似冇下文?
聽聞係玩家傀異lv到81
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 

返回主題版面