Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-20, 04:48 PM   #526
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
到底係咩事? 詳細希望~
Google打[正日哥]原來好多野睇

舊 04-09-20, 04:54 PM   #527
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
我都係個句,大把野玩,明天睇下個炒價水位係幾多先...

舊 04-09-20, 05:12 PM   #528
yorkyork

註冊日期: May 2010
正日哥係fb都好似消失左好耐,
依家應該任話佢都冇所謂,
如果係以前佢一定嬲到爆9秒9衝出黎話返人
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 05:19 PM   #529
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: darkvolver 查看文章
我都係個句,大把野玩,明天睇下個炒價水位係幾多先...
唔會炒呱
葵芳話2點後過去安全D

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 05:20 PM   #530
darkvolver
頹冗

引用:
作者: DC 97 查看文章
唔會炒呱
今時今日好難講..........愁恨值太高...

拿我明天做死士,下午出去睇下...

舊 04-09-20, 05:25 PM   #531
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
今時今日好難講..........愁恨值太高...

拿我明天做死士,下午出去睇下...
葵芳話2點後去好D~留意FB~
唔係我唔KEEP GAME
真係入PSN 版好過
又安全D

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 05:41 PM   #532
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
個個都問出未,唔炒等幾時 xd
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 05:46 PM   #533
darkvolver
頹冗

引用:
作者: padage 查看文章
個個都問出未,唔炒等幾時 xd
拿..我又利申一下﹕

如果佢太貴我係不會買...

舊 04-09-20, 05:53 PM   #534
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
貴過 $468 我都唔會買,我會立即買 digital...

有行貨有 digital 咁都仲有得炒都真係幾無奈
最難忘的動森 $758...

舊 04-09-20, 05:59 PM   #535
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Marco 查看文章
貴過 $468 我都唔會買,我會立即買 digital...

MHW一出都8xx...

舊 04-09-20, 06:00 PM   #536
C.K.F.
Ultimate Gamer

呢隻game就算唔玩, 買來儲都值, 話晒呢隻game曾經對game界發展有深遠影響, 加上今次重製版確實異常出色.

"Sony's engineers suck at GPU design, as the GS proves. The Dreamcast with a older GPU design destroys the GS in the PS2 when it comes to features. The GS is a very simple rendering part. Sony bragged so much about how many pixels they can push, but never talked about the quality of the pixels being pushed." - Edge
C.K.F. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 06:01 PM   #537
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: yorkyork 查看文章
正日哥係fb都好似消失左好耐,
依家應該任話佢都冇所謂,
如果係以前佢一定嬲到爆9秒9衝出黎話返人
佢最好快d 出來開感謝祭
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 06:05 PM   #538
darkvolver
頹冗

引用:
作者: C.K.F. 查看文章
呢隻game就算唔玩, 買來儲都值, 話晒呢隻game曾經對game界發展有深遠影響, 加上今次重製版確實異常出色.
E隻FF7係雙碟.......有可能係PS4年代最後一隻......

第一隻RDR 2
第二者FF7 RE

舊 04-09-20, 06:08 PM   #539
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Marco 查看文章

動森,有兩張卷都係都要入炒價那些真係有錢人 , switch所以炒得起。

舊 04-09-20, 06:14 PM   #540
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: holsety 查看文章
動森,有兩張卷都係都要入炒價那些真係有錢人 , switch所以炒得起。
好彩自己無中動森毒,就算中,呢個價真係寧願入 digital 或者日版好過
同樣情況亦應用於 FF7
最多遲d先買返實體

舊 04-09-20, 06:17 PM   #541
yorkyork

引用:
作者: izumo 查看文章
佢最好快d 出來開感謝祭

好似上年佢del 左fb 之後成個網絡都唔見左佢咁,
想洗底掛

佢玩fb個排成日見佢以一敵百真係幾好睇
舊 04-09-20, 06:44 PM   #542
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
PlayStation™Storeよりご予約いただいたお客様は発売日前にダウンロードすることができ、発売当日0:00以降すぐにプレイ可能です

原來官網有寫
9千幾円就俾你

此篇文章於 04-09-20 07:13 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 06:51 PM   #543
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: yorkyork 查看文章
好似上年佢del 左fb 之後成個網絡都唔見左佢咁,
想洗底掛

佢玩fb個排成日見佢以一敵百真係幾好睇
正唔正日我冇乜所謂
唔洗日日睇住出未我仲輕鬆
我最討厭條友話仲有偷跑佢偷跑買倒你地買唔倒你地地廢
明明冇左偷跑都話有
同64冇死人,差老冇犯法一樣

----------------------------------
照計紅假應該一早派貨唔會聽日先派?
由手機版發出

此篇文章於 04-09-20 06:54 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 06:54 PM   #544
yorkyork

引用:
作者: 真!DC 查看文章
正唔正日我冇乜所謂
唔洗日日睇住出未我仲輕鬆
我最討厭條友話仲有偷跑佢偷跑買倒你地買唔倒你地地廢
明明冇左偷跑都話有
同64冇死人,差老冇犯法一樣
由手機版發出

佢次次都係呢句嫁啦,
話自己乜game都可以未出都照樣買到偷跑,
叫佢拍段片示範下又拎唔出
舊 04-09-20, 06:54 PM   #545
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
MHW一出都8xx...
邊度?MHW一出正價入手

舊 04-09-20, 06:55 PM   #546
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
邊度?MHW一出正價入手

好像信和藍店1樓。

Sent from my iPhone using Tapatalk

舊 04-09-20, 07:14 PM   #547
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: 野良猫 查看文章
冇响PSN預購過GAME
想知係咪「一定」24︰00就玩到?

本身訂咗水日打去問聽日有冇又係等通知
一個唔該真係11號先到真係番工都冇心情
係,除非成個PSN 炒server
我都岩岩preloading緊,暫時速度都好正常去到一秒90mb
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 07:19 PM   #548
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
psn dl 倒數完就開得黎玩

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 07:20 PM   #549
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: X&Y 查看文章
係,除非成個PSN 炒server
我都岩岩preloading緊,暫時速度都好正常去到一秒90mb
我要差唔多十點幾先DL完,一慢的話已經唔能夠準時開波
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 07:24 PM   #550
darkvolver
頹冗

樓下有攻略區,方便大家自爆

https://www.gaforum.org/showthread.php?t=252541

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[PS4] 當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區** darkvolver 攻略及心得交流區 18 04-18-20 09:13 PM
[PS2]FINAL FANTASY X 七曜武器/其他問題討論區 草薙さん 攻略及心得交流區 160 11-06-05 05:44 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 10:32 AM

手機版 | APP版