Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-13, 06:01 PM   #251
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: blackcatlam 查看文章
其實…咁入黎個po你想睇乜難道係睇下有飛買未?
好老實講,呢d只係公開既預告之類既片,又唔係成套戲既劇透
真係唔知你地想點
預告片我就真係無刻意去睇
岩呀,入黎睇吓有冇飛賣唔得既
你碌大你隻眼睇吓樓上啦
真係有人入黎睇吓IMAX賣飛未架

你下次貼D劇透野就唔該你反白或者用SPOIL啦
電影版通告 : 有關新電影劇透!

引用:
作者: stonekeung 查看文章
唔知IMAX會幾時賣飛呢?
IMAX仲未開始預售呀
依家仲係賣緊GI JOE 3D

引用:
作者: Eking 查看文章
睇下 imax 有飛賣未 ?
我就真係無聊先入黎睇吓架咋

此篇文章於 03-27-13 06:05 PM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 10:24 PM   #252
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
FB上公開的幾件甲

hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 10:38 PM   #253
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 查看文章
你碌大你隻眼睇吓樓上啦

IMAX仲未開始預售呀

個個入黎睇下有冇飛賣吹足11頁丫?
又唔見其他戲D預告又要用SPOIL既
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-13, 10:39 PM   #254
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
寶石都做3D版,故緊張飛係賣$50定$55~~~ :P

舊 03-27-13, 10:39 PM   #255
blackcatlam
Crazy Gamer

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
FB上公開的幾件甲

E..?變左藍色的...?
舊 03-27-13, 11:44 PM   #256
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
Silver Centurion 都唔Silver o既....

舊 03-28-13, 02:39 AM   #257
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 查看文章
你碌大你隻眼睇吓樓上啦

IMAX仲未開始預售呀

笑死左我...

帥兄平時記住要帶定兩個耳塞, 預防身邊有人講劇情

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 03:02 AM   #258
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
其實ua有訂票提示呢樣服務既
https://www.uacinemas.com.hk/chi/onliner/MovieCalendar

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-13, 04:37 PM   #259
blackcatlam
Crazy Gamer

引用:
作者: Rance 查看文章
Silver Centurion 都唔Silver o既....
shotgun比佢更silver
舊 03-28-13, 05:33 PM   #260
Eking

註冊日期: Feb 2006
M38 應該唔係大家想的 HB 吧 ?

舊 03-29-13, 12:38 AM   #261
hap3afrien
Game Master

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
FB上公開的幾件甲

多兩件

舊 03-30-13, 09:35 PM   #262
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=YWyznZKCXP4

新廣告好明顯劇透左...
女主角會著裝甲
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-13, 05:05 PM   #263
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
范冰冰《鐵甲3》荷李活版被Out
內地一姐范冰冰一直希望打入國際市場,於去年演出荷李活大片《鐵甲奇俠3》,在本月初曝光的中國獨家版預告片中,冰冰更有特寫鏡頭,但原來冰冰於國際版的戲份被全數刪掉,只有中國版可以見她,一心以該片開拓國際市場的冰冰今次闖荷李活撻Q,只能寄望下月開拍的《變種特攻》前傳續集進軍國際。
http://hk.apple.nextmedia.com/entert...30331/18212499
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-13, 06:29 PM   #264
hap3afrien
Game Master

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
范冰冰《鐵甲3》荷李活版被Out
內地一姐范冰冰一直希望打入國際市場,於去年演出荷李活大片《鐵甲奇俠3》,在本月初曝光的中國獨家版預告片中,冰冰更有特寫鏡頭,但原來冰冰於國際版的戲份被全數刪掉,只有中國版可以見她,一心以該片開拓國際市場的冰冰今次闖荷李活撻Q,只能寄望下月開拍的《變種特攻》前傳續集進軍國際。
http://hk.apple.nextmedia.com/entert...30331/18212499
兩套版權沖突
舊 03-31-13, 07:07 PM   #265
Eking

咁樣反而令我覺得國際版同中國版係有交代角色存在......

舊 03-31-13, 09:52 PM   #266
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
咁即係出碟至有full ver.?
stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-13, 11:15 PM   #267
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
好彩不是范冰冰fans,無左無所為.
引用:
作者: blackcatlam 查看文章
其實…咁入黎個po你想睇乜難道係睇下有飛買未?
好老實講,呢d只係公開既預告之類既片,又唔係成套戲既劇透
真係唔知你地想點
咁佢地d pv越出越劇透,marvel那些戲次次pv已經接近睇到入到去無咩大驚喜,所以未必每個人一定會看pv.
又不是叫你不談,只係話唔好直接講出黎.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 07:46 AM   #268
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
痰罐A當年吹到咁大咩又係做個開開門既食蕉

可能有無佢都無影響

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 10:08 AM   #269
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
咁冰冰係咩角色?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 10:18 AM   #270
Eking

引用:
作者: ai. 查看文章

咁佢地d pv越出越劇透,marvel那些戲次次pv已經接近睇到入到去無咩大驚喜,所以未必每個人一定會看pv.
睇戲係為左睇全套而唔係為左睇高潮部份~

劇透又如何~

舊 04-02-13, 10:44 AM   #271
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ai. 查看文章

>>咁佢地d pv越出越劇透,marvel那些戲次次pv已經接近睇到入到去無咩大驚喜

超同意

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 11:36 AM   #272
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
其實睇劇照都透左唔少...
我已經開始發動 迴避性能 好少入黎同唔睇PV
果張山寨工廠相已經好透
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 12:02 PM   #273
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
其實唔止電影商,d玩具廠好似孩之寶、lego等,
佢哋d玩具都已經劇透咗會有咩角色同造型等...

舊 04-02-13, 12:06 PM   #274
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
中國第一改造美女竟然比人cut左都冇影響劇情,咁米等同冠希哥之流

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 12:17 PM   #275
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
其實劉華仲有無份做 其實都唔係好想有太熟面孔 咁會破壞左套戲待入感

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Hottoys Iron Man 3 超合金 Mark 42 $1400 97015830 買賣專區 0 04-11-13 12:28 PM
guilty iron man LR猫 Cosplay同人MIX討論區 0 03-30-12 12:41 AM
IRON MAN 真人版 笛子魔童 電影版 343 06-28-09 07:04 PM
手機畫iron man Designer Cosplay同人MIX討論區 0 12-12-08 10:10 PM
[多機種] Iron Man 神祕人1號 電視遊戲討論版 25 05-06-08 08:22 PM

現在的時間是 02:03 PM

手機版 | APP版