Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-06, 07:56 PM   #1
lowbda
Junior Member
淑.女

註冊日期: Jan 2006
[psp]請問psp有咩野game o岩女仔玩?

PSP 入手冇耐...只有LocoRoco一隻game
想買塊魂同太鼓...
請問仲有咩game o岩女仔玩?
因為果堆大熱GAME好似MH 同 GTA 果D都唔係好o岩我玩...
仲有...我唔識睇日文
lowbda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-06, 07:58 PM   #2
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
泡泡龍
牧場物語

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-06, 07:59 PM   #3
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
問戰士
見街機堆問答game總有班女玩

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-06, 08:06 PM   #4
lowbda
淑.女

引用:
作者: Soul Twins
泡泡龍
牧場物語
請問牧場物語係日文定英文@@"???
舊 07-24-06, 08:06 PM   #5
lowbda
淑.女

引用:
作者: 強化人間ですの~★
問戰士
請問呢隻又係唔係日文@@"?
舊 07-24-06, 08:26 PM   #6
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
namco世界~嗶波猴學苑 1,2 virtua tennis 識打麻將有 雀格俱樂部(the best 都係 180) 重有好多 好多~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-06, 08:29 PM   #7
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: 強化人間ですの~★
問戰士
0079題目...
女仔一定唔識喎
我覺得..
今時今日女仔睇gundam都係為左基拉大神同阿蘭王子啦
邊個女仔會睇0079既阿姆羅呀

如有冒犯,多多包涵

舊 07-25-06, 01:49 PM   #8
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
捉猴子算唔算?

nds比例適合女仔

舊 07-25-06, 09:20 PM   #9
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 真.朱皮
0079題目...
女仔一定唔識喎
我覺得..
今時今日女仔睇gundam都係為左基拉大神同阿蘭王子啦
邊個女仔會睇0079既阿姆羅呀

如有冒犯,多多包涵
問戰士上至0079下至SEED D
左至MSV右至機戰(高達相關)都有

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:01 AM

手機版 | APP版