Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
a48899y 07:37 PM 04-18-14
作者: martinnitram:
新個隻水母蛋? 個座係燈定係成個容器比隻水母浮?
新出架?邊度有得抽 行過吉吉島唔見有
com1010hkjp 08:02 PM 04-18-14
作者: 呂鳳仙:
唔好太大期望
300羊仲要抽parts

如果10蚊抽一次都話ja
J+1 11:25 PM 04-18-14
作者: com1010hkjp:
300羊仲要抽parts

如果10蚊抽一次都話ja
唔係盒旦咩...?
由手機版發出
martinnitram 09:24 AM 04-19-14
作者: a48899y:
新出架?邊度有得抽 行過吉吉島唔見有
蛋場有, 不過都係得一部
亍 ◣ 09:29 AM 04-19-14
水母7仔都有...不過好似唔係間間都有...?
:bface: 05:35 PM 04-19-14
作者: 呂鳳仙:
唔好太大期望
我覺得呢d玩具關節會整得好先出奇
明顯套野既賣點都係sell parts互換性,可以發揮想像力任砌

加上我個人幾鐘意呢種透明/半透明parts風格
0001 11:18 PM 04-19-14
作者: :bface::
我覺得呢d玩具關節會整得好先出奇
明顯套野既賣點都係sell parts互換性,可以發揮想像力任砌

加上我個人幾鐘意呢種透明/半透明parts風格
你講晒,,,我講咩???

中晒我諗既野羅>_<
martinnitram 09:52 AM 04-21-14
作者: 亍 ◣:
水母7仔都有...不過好似唔係間間都有...?
不過價錢又唔同, 見 7 仔 $15 蛋場 $12
亍 ◣ 08:19 PM 04-21-14
諗唔有咩關聯埋一齊o既到台座.....如果仲玩4合1的話........

機動戦士ガンダム ASSAULT KINGDOM 6

Zガンダム
シャイニングガンダム(スーパーモード)
バンシィ・ノルン(デストロイモード)
ガンダムMk-Ⅱ(ティターンズ)

2014年8月発売予定
Tano 10:21 PM 04-21-14
作者: cancerman:
呢個幾好玩咁

破幻のジスタチョコ

http://www.bandai.co.jp/candy/zista/weapons/
食玩微型版LBX?
martinnitram 11:09 PM 04-23-14
諗唔有咩關聯埋一齊o既到台座.....如果仲玩4合1的話........

機動戦士ガンダム ASSAULT KINGDOM 6

Zガンダム
シャイニングガンダム(スーパーモード)
バンシィ・ノルン(デストロイモード)
ガンダムMk-Ⅱ(ティターンズ)

2014年8月発売予定
阿加瑪發射台?
然後 Ex06 出東方老師 + 風雲再起, 限定就連特效件?
大覺屋師真 11:33 AM 04-24-14
シャイニング運輸坐果舊蓮花?
com1010hkjp 10:14 PM 04-26-14
個高達手機座仲未出?
亍 ◣ 10:28 PM 04-26-14
http://www.gundam.info/topic/10686

ak ex04官圖....
呂鳳仙 10:22 PM 04-27-14
個高達手機座仲未出?
出左有2星期喇……
凍檸茶 12:02 AM 04-28-14
個高達手機座仲未出?
100$ 1套
凍檸茶 09:49 PM 04-29-14
拉打66MM PT 2 出咗
ゆうたろう 06:17 PM 04-30-14
昨晚入手!!
GASHAPON RIDER 第二彈。

7月有第三彈,有Fourze同555~

外拍。

同場加映,第一彈
按此觀看GASHAPON RIDER 第一彈

亍 ◣ 07:21 PM 04-30-14
很粗很大的圓筒火車頭扭蛋有舖直接賣了,,,不過好奇有冇見過有旦機改裝了...........
SleepBoy 08:56 PM 04-30-14
Rider 妤型喎, 特別鐘意電王
ゆうたろう 04:37 PM 05-01-14
作者: SleepBoy:
Rider 妤型喎, 特別鐘意電王
今次第二彈,電王係整得好好。
黑色膠上紅色都冇暗瘀問題,
OOO就唔係太鍾意,個頭D紅色太過暗瘀。
martinnitram 03:05 PM 05-02-14
作者: 凍檸茶:
拉打66MM PT 2 出咗
copy from FB

今次 1 set 5 隻 (No 08 有別色)?
ゆうたろう 11:31 PM 05-02-14
ONE PIECE食玩。
Rebecca入手,好彩唔係別色。

Rebecca

凍檸茶 10:48 AM 05-03-14
作者: martinnitram:
copy from FB

今次 1 set 5 隻 (No 08 有別色)?
DARK KABUTO - RARE
ai. 02:53 PM 05-03-14
我都買了一set66mm同扭蛋rider,還是喜歡扭蛋多啲。
其實網上有無教學或見到有人改66mm的有限可動問題??

另想問有無人會用油性gundam marker[gm01 200]幫扭蛋或盒蛋上線?
畫錯點處理??嗰支專用修正筆有用嗎?因為突然想常cyber formula上線。
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後

返回主題版面