Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-05-17, 01:06 AM   #3351
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Rance 查看文章
still need help?
pm你
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 02:53 PM   #3352
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: J+1 查看文章
銀牙~

由手機版發出
想要中間張7超龍
https://twitter.com/bannaibenta/stat...50367222571009

bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-17, 05:02 PM   #3353
J+1
望過黎呀!!!!!!

嗰張唔係新卡咩?
由手機版發出
舊 08-06-17, 08:09 PM   #3354
bbdaishogun

引用:
嗰張唔係新卡咩?
由手機版發出
其實都唔係完全新,構圖跟這張,EX和SR重要返用,不過補完鎧闘神之後不買了,無底深潭....
舊 08-07-17, 10:30 AM   #3355
J+1
望過黎呀!!!!!!

黄金神最後機會

https://twitter.com/sdgundam_jp/stat...82575220776960
由手機版發出
舊 08-08-17, 08:56 AM   #3356
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
趺髆o既?

http://gashapon.jp/blog/?p=1771

又可以幻想出圓桌了.....不過係都應該都出ALGUS團......?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-08-17 08:59 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 10:37 AM   #3357
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
今次隻騎士還原度好高值得一讚
其實武者果邊K澤一早就吾應該跟戰犯H條舊路,重新用番原著眼就更好,最多咪出多次精太,依家咁返吾到轉頭..一睇到依邊有番眼珠,d武者都想收埋佢算.

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
趺髆o既?

http://gashapon.jp/blog/?p=1771

又可以幻想出圓桌了.....不過係都應該都出ALGUS團......?
ALGUS團出過晒喇, 直接圓桌啦
不過依家ex都唔同以前玩法, 淨係出大野. 都唔方會再玩一set 6 隻咁. 可能都係出隻聖機兵就算

相薄

此篇文章於 08-09-17 06:55 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 02:10 PM   #3358
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
Gundam Ensemble 03 已見街﹐頭先係 IN‘S已想買﹐但鋪頭未開。

另﹐E04原來飛翔炮係唔根隻NU﹐要另外一隻武器蛋。唔係掛.... ;/

此篇文章於 08-09-17 02:12 PM 被 KubrickS 編輯。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 02:14 PM   #3359
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: KubrickS 查看文章
Gundam Ensemble 03 已見街﹐頭先係 IN‘S已想買﹐但鋪頭未開。

另﹐E04原來飛翔炮係唔根隻NU﹐要另外一隻武器蛋。唔係掛.... ;/
03出左好幾星期了
咩丫 而家仲PK 丫 有個可變形既浮炮要另外再買(應該只有盒裝版) 唔係扭蛋度出添丫 超級邪惡
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 03:17 PM   #3360
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: wai2408 查看文章
03出左好幾星期了
咩丫 而家仲PK 丫 有個可變形既浮炮要另外再買(應該只有盒裝版) 唔係扭蛋度出添丫 超級邪惡
E03 張機頭紙好正好邪惡...

笨大: 再唔滿意, 一係出 A/B Set 一係盒蛋扭蛋各出唔同武器 set

BTW, Nu HWS 個 set 武器係 p-b 賣? 睇圖唔見有

舊 08-09-17, 04:38 PM   #3361
J+1
望過黎呀!!!!!!

聽日開訂...紅藍個心口

http://p-bandai.jp/item/item-1000116818/
由手機版發出
舊 08-09-17, 04:59 PM   #3362
lauyan

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDHaloHill
右上果個就係HWS裝
lauyan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 05:20 PM   #3363
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
聽日開訂...紅藍個心口

http://p-bandai.jp/item/item-1000116818/
由手機版發出
都整得幾求其下....
買左機甲神又無理由唔買...

舊 08-09-17, 06:37 PM   #3364
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: KubrickS 查看文章

呢SET我剩係唔想要NU, 等同03唔想要Z
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 07:37 PM   #3365
ゆり

註冊日期: Nov 2004
只係想要tr兔表示
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 07:48 PM   #3366
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: hitachi 查看文章
呢SET我剩係唔想要NU, 等同03唔想要Z
唔知幾時先會出到W系呢...
舊 08-10-17, 12:43 AM   #3367
bbdaishogun

日本開訂了,好似冇得爆面具

http://p-bandai.jp/item/item-1000116818/#buynow

此篇文章於 08-10-17 12:46 AM 被 bbdaishogun 編輯。
舊 08-10-17, 03:05 PM   #3368
Rance
The One
ガハハ

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006621

一陣都開訂了

舊 08-10-17, 03:52 PM   #3369
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
分左體個樣仍然有D失望 ,
心大心細中...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 07:27 PM   #3370
Rance
The One
ガハハ

我都係....
其實真係幾核突...,又唔知有幾大盒...

舊 08-11-17, 12:36 PM   #3371
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: Rance 查看文章
我都係....
其實真係幾核突...,又唔知有幾大盒...
咁既價錢都做得咁HEA 真係服左BANDAI
舊 08-11-17, 12:48 PM   #3372
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
唔要求完全變型得嚟又靚仔, 起碼變型前後換件啦,今時今日咁嘅外型太樣衰

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-17, 03:16 PM   #3373
J+1
望過黎呀!!!!!!

http://hobby.dengeki.com/news/433263/
由手機版發出
舊 08-11-17, 04:24 PM   #3374
wai2408
Crazy Gamer

引用:
呢隻唔知4舊水得唔得呢... 好似好玩過EX03 好多

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
唔要求完全變型得嚟又靚仔, 起碼變型前後換件啦,今時今日咁嘅外型太樣衰
而家既技術 呢隻野真係完全不能接受 個外型同舊時D 模型有咩分別...
舊 08-13-17, 05:49 PM   #3375
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: wai2408 查看文章
呢隻唔知4舊水得唔得呢... 好似好玩過EX03 好多

而家既技術 呢隻野真係完全不能接受 個外型同舊時D 模型有咩分別...
噤紅藍兩隻設定問題係好難超越二次元之壁

而且笨大似想玩完全變形唔換件

不過睇相紅藍好似可以開心口炮...............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 07:28 AM

手機版 | APP版