Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]新作情報區
ayato 01:35 PM 04-13-15
作者: okabe:
我刷左好耐首抽都刷唔到張SSR開局..
我首抽都唔係SSR,見第1次10連有6隻SR先玩落去
plokplok00 05:02 PM 04-13-15
作者: ayato:
我首抽都唔係SSR,見第1次10連有6隻SR先玩落去
只抽左2次單抽, 留1000石 等新角/抽蛋活動
Tenzan 06:02 PM 04-13-15
200石特價抽其實可以一追, 反正機率都唔會變, 唔中再來。

最初都灰底SR起手, 刷刷下招待點知就中左SSR,
其後又刷多個SSR法首抽送畀人吸下人品。
AkaIITO 11:30 AM 04-14-15
首抽田村, r石r左2次十連, 又出2張田村, , 即係我鍾意田村都唔使比咁多隻我既...
話說有沒有大大有beta獎品多??
wang2009hk 11:39 AM 04-14-15
那隻皇家同花順英雄
召喚獸專版有人做了一個apk是專門用來刷首抽ww(跳過教學)

但要root過的,最好用bs..用那方法刷真快很多XD
~小鬼~ 02:01 PM 04-16-15
隻學生妹版白貓出左,剩玩抽衫好似好伏...
Asurada 01:34 AM 04-18-15
作者: ~小鬼~:
隻學生妹版白貓出左,剩玩抽衫好似好伏...
刷完首抽.........個四星機率同當年白貓一樣低
~小鬼~ 01:51 AM 04-18-15
作者: Asurada:
刷完首抽.........個四星機率同當年白貓一樣低
佢首抽已經去到一入名就抽3次哩個階段....
抽左1隻4 2隻3,開局算..
CMS 04:55 PM 04-18-15
加入左快刷 30s-1min 3抽 快到痴左線
fantasy俊仔 06:32 PM 04-18-15

okabe 12:32 PM 04-22-15
SEGA新作Hortensia Saga 蒼之騎士團

https://itunes.apple.com/jp/app/orut...6575?l=en&mt=8
https://play.google.com/store/apps/d...hortensia_saga

出左但係玩唔到...
Cly 01:14 PM 04-22-15
作者: okabe:
SEGA新作Hortensia Saga 蒼之騎士團

https://itunes.apple.com/jp/app/orut...6575?l=en&mt=8
https://play.google.com/store/apps/d...hortensia_saga

出左但係玩唔到...
話1點開機但仲未開到
傑斯特 01:42 PM 04-22-15
作者: Cly:
話1點開機但仲未開到
終於開了
柴崎幸 03:46 PM 04-22-15
作者: 傑斯特:
終於開了
見你SEGA,又有騎士團,就開黎玩下。
無刷首抽,首抽抽到SR女法師。
傑斯特 04:18 PM 04-22-15
作者: 柴崎幸:
有班想洗首抽嘅已經唔駛玩
(引繼完部機唔駛玩一星期)
Eking 05:16 PM 04-22-15
又係lock 機save ?
柴崎幸 06:01 PM 04-22-15
作者: 傑斯特:
有班想洗首抽嘅已經唔駛玩
(引繼完部機唔駛玩一星期)
嘩,好彩無做傻事。
小嘉 07:09 PM 04-22-15
作者: 柴崎幸:
我10連3ssr
傑斯特 07:19 PM 04-22-15
首抽1ssr,十連1ssr
秘槍貓連擊,順風滿帆
小嘉 07:29 PM 04-22-15
眼福女騎士
一射必殺
樂園探求者
任意 08:56 PM 04-22-15
我10連3ssr +1
不過棄game XD
Tenzan 09:52 PM 04-22-15
其實個GAMEPLAY幾悶。
okabe 10:46 PM 04-22-15
作者: 小嘉:
我10連3ssr
10連1SSR
隻GAME比想像中悶,D畫又唔好J得
Asurada 12:04 PM 04-23-15
結果個個玩陣就唔玩,
仲想揾個騎士團入下添

如果有人玩就加啦
另招待:sVLtBhAn
minekaoru 02:46 AM 04-24-15
作者: ~小鬼~:
佢首抽已經去到一入名就抽3次哩個階段....
抽左1隻4 2隻3,開局算..
刷左起碼30場(90抽)
都唔見4星....
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面