Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-23-08, 11:59 PM   #1
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
膠鏡......

睇左醫生一日之後.......話咁快就要再配藥.....

斷貨多時.....今日o係星際fifa樓上買左佢.....因為個sales報錯價,所以用左一個好抵o既visa價買左~~

初試淺景深
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 03:25 AM   #2
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
其實我都幾羨慕NIKON支膠鏡有光圈環
定係其實係唔用得o既?

舊 10-24-08, 06:41 AM   #3
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: Ewin 查看文章
其實我都幾羨慕NIKON支膠鏡有光圈環
定係其實係唔用得o既?
當然用得啦

舊 10-24-08, 10:14 AM   #4
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
恭喜連攜買入新玩具 !

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 10:41 AM   #5
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
恭喜恭喜

光圈環唔用得咁整黎托呀?
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 12:25 PM   #6
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
幾錢ar?
依家出左隻1.4G, 邊隻好?

此篇文章於 10-24-08 12:30 PM 被 Paptimus 編輯。
Paptimus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 02:40 PM   #7
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
50 1.8大概7XX-800
50 1.4G定價係63000yen

兩枝鏡根本冇得比, 一來價錢冇得比, 二來50 1.4G未出 邊有得比
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 06:33 PM   #8
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Hidekii 查看文章
恭喜恭喜

光圈環唔用得咁整黎托呀?
我記得以前買SIGMA2470, 睇說明書話有兩個VERSION, 一個有光圈環. 之後上網SEARCH, 見到話個光圈環係俾D手動菲林機用的, 數碼機唔用得, 致有此誤解. 因為唔關我事, 最後無深究落去. 我仲以為係手動光圈郁左會影響機身調節, 所以話唔用得.

論壇跳轉

現在的時間是 01:52 AM

手機版 | APP版