Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>光學玻璃? 玻璃?
riceking 11:50 AM 09-05-07
話說某R去扶桑遠征的時候身痕想看醫生~

在大相機診所內:

某R: 醫生呀醫生~ 我好痕呀...

醫生: 見邊度痕呀?

某R: 隻眼囉...睇嘢硬是差少少...用呢個1.8口徑杯的時候...

醫生: 等我睇過~ 喂, 你係唔係換過吸食器?

某R: 係呀, 換了個會飛反檯鏡的東西~

醫生: 哦, 唔怪得啦....就咁, 睇全相時"光學玻璃"係差一點啦~ 不如換個用玻璃啦~

某R: 哦....咁要幾多炎? @@

醫生: 咁多咁多...退埋稅就咁多...

某R: 咁即係同香港差唔多... 我都係返香港才算啦....

--------------------------------------------------------------------------------------------

回到香港...

某R: 我要去配藥....

某K: 不如呢間藥房啦, 好多時有驚喜架~~

某R: 哦....呀藥劑師, 呢個杯幾錢?

藥劑師: 現金就咁咁咁....

某R: 趕用, 就俾個我唔該~

Strider 12:31 PM 09-05-07
我鐘意o個句:[趕用!]

又爽又豪!

不過咁遲出醫生post, 點都要罰金o架喇.
KKH 01:19 PM 09-05-07
趕用都不忙買 hood, 真乖~

米爺, 我諗你今趟咁遲出 post 搧起左群眾o既情緒 bor...
KTN 02:19 PM 09-05-07
KK擺和頭酒

23號等到今日
第一支

比過支我

收貨~無限金錢

另類吸食照

riceking 03:32 PM 09-05-07
近排比較忙, 將就下啦

Rice

返回主題版面