Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
影音館>BD討論區 (05)
W!LL 01:41 PM 07-23-14
作者: Marco:
死人洲立將隻 NOAH 3D 同 2D 分開出
仲要冇鐵

台灣有冇邊個網可以訂到鐵 ? a
有冇問下188收唔收訂?
Marco 02:51 PM 07-23-14
作者: W!LL:
有冇問下188收唔收訂?
冇行開 188 所以唔知道
HON HON 10:42 PM 07-23-14
死人洲立將隻 NOAH 3D 同 2D 分開出
仲要冇鐵

台灣有冇邊個網可以訂到鐵 ? a
台鐵....斷晒LU.
Marco 10:41 AM 07-24-14
作者: HON HON:
台鐵....斷晒LU.
唉,俾洲立陰左一獲
早知港版冇鐵一早訂台版啦
W!LL 03:01 PM 07-24-14
入左安樂港版龐貝末日, 有3d2d有SF
HON HON 09:35 PM 07-24-14
唉,俾洲立陰左一獲
早知港版冇鐵一早訂台版啦
我都係符碌入到一隻.......

唔好話港版, 韓版同美版都係2,3分開, 暫時知韓鐵同捷克鐵有2+3鐵.
Marco 10:38 PM 07-24-14
我都係符碌入到一隻.......

唔好話港版, 韓版同美版都係2,3分開, 暫時知韓鐵同捷克鐵有2+3鐵.
如果到時真係訂唔到鐵,咁我寧願都要台版普通版,起碼都係3D+2D先
W!LL 01:11 PM 07-27-14
港版美國隊長2鐵盒版3d+2d預售中
香港各洲立影碟專門店, CD Warehouse, 精美唱片均有預售
注意係香港發行的只有鐵盒版會雙碟版3d+2d, 膠盒版3d及2d碟會分開發售
Marco 12:22 PM 07-28-14
港版美國隊長2鐵盒版3d+2d預售中
香港各洲立影碟專門店, CD Warehouse, 精美唱片均有預售
注意係香港發行的只有鐵盒版會雙碟版3d+2d, 膠盒版3d及2d碟會分開發售
已訂,但係都訂左台鐵
本來驚呢隻訂唔到港鐵,所以訂定台鐵,而且台鐵有Cap送
但估唔到最想要既港鐵 (Noah) 洲立竟然唔出
而家唯有希望睇下台灣o個邊仲有冇邊度有貨啦
ricky828 04:54 PM 09-02-14
想問下Concert YY果隻藍光抵唔抵買?畫汁如何?
HON HON 05:12 PM 09-02-14
作者: ricky828:
想問下Concert YY果隻藍光抵唔抵買?畫汁如何?
我覺得抵到爛, 4BD賣3百幾, 家陣仲要平左小小, 又多歌, 超值.

畫汁... 以香港CONCERT BD黎講叫合格...

題外話: 如果你想同MARK雷嗰隻黎比較, 唔好比較價錢, 你可以放心只入YY就夠晒.
W!LL 09:16 PM 09-02-14
捉鬼1,2 bluray普通,大盒版出左,有中字
AshleyYan 04:29 PM 09-03-14
捉鬼1,2 bluray普通,大盒版出左,有中字
Thanks!
入手
h0104788 11:38 PM 09-07-14
有無人知UK 版Amazing spiderman 2 係咪 REGION FREE?
Marco 03:26 PM 10-09-14
好耐冇黎呢邊哂下碟,哂隻近期買既 Agents Of The Shield The Complete First Season Blu-ray 先

美版有中字
柴崎幸 05:43 PM 10-09-14
好耐冇黎呢邊哂下碟,哂隻近期買既 Agents Of The Shield The Complete First Season Blu-ray 先

美版有中字
嘩,好正咁喎。
請問一套美版幾多錢?
Thanks a lot。
Marco 07:06 PM 10-09-14
作者: 柴崎幸:
嘩,好正咁喎。
請問一套美版幾多錢?
Thanks a lot。
Around $450
我買 $430
HON HON 07:47 AM 10-10-14
Around $450
我買 $430
呢個價...好過去訂.
Marco 01:16 PM 10-10-14
呢個價...好過去訂.
我o個日買得返最後一盒,唔知會唔會再返貨呢
W!LL 02:39 PM 10-10-14
今日晏d有行版黑魔后, 有3d2d set, 3d2d分開, 無鐵
Marco 04:15 PM 10-10-14
今日晏d有行版黑魔后, 有3d2d set, 3d2d分開, 無鐵
今晚收工入先
3D+2D 應該好快會冇哂
柴崎幸 05:43 PM 10-10-14
Around $450
我買 $430
嘩,好抵喎!
想問一問,係咪大部分美版碟都會附中文字幕?
Marco 01:29 PM 10-14-14
作者: 柴崎幸:
嘩,好抵喎!
想問一問,係咪大部分美版碟都會附中文字幕?
大部份都冇

所以我都好怕到時第2季出 Blu-ray 時會冇中文字幕

香港d發行商又死既,英劇美劇全部只出 dvd
HON HON 04:35 PM 10-14-14
我o個日買得返最後一盒,唔知會唔會再返貨呢
我第二日仲見到有貨.

大部份都冇

所以我都好怕到時第2季出 Blu-ray 時會冇中文字幕

香港d發行商又死既,英劇美劇全部只出 dvd
平心而論, 就算出左都唔方多人買BD LA, 你睇個MARKET差到....

再加上PEARL又播緊, 我都係追睇PEARL播架咋...
W!LL 01:47 PM 11-03-14
今日下午老變有貨
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面