Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-24-10, 02:20 PM   #976
gdx0
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: wyvern 查看文章
01,02,03,04/04 咁多盒係咩來??

◎∞仕様∞◎
【初回特典】
■1.絵コンテ集 2.シナリオ集 3.劇場上映生フィルム 4.40Pブックレット
(キャラ・メカ解説、水島精二インタビュー、黒田洋介インタビュー、演出家座談会収録 他)
5.非売品プレス特別縮刷版
【初回封入特典】
■<特典DISC>
1.特報集、2.予告集、 3.TVCM集、4.EXTRA PV、5.TVシリーズガイド 6.機動戦士ガンダム00アナスタシア、7.Supporter's Gathering2010 8.『ソレスタルビーイング』(劇中劇予告)、9.初日舞台挨拶、10.キャストトークショー

gdx0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 02:36 PM   #977
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: money 查看文章
即係呢個???
http://www.amazon.co.jp/%E6%A9%9F%E5...3172522&sr=8-1

而家咁睇, 咁大盒呢個價錢又幾抵喎

點解咁早有???唔係25號先ship咩???我等緊

舊 12-24-10, 05:01 PM   #978
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
即係呢個???
http://www.amazon.co.jp/%E6%A9%9F%E5...3172522&sr=8-1

見到之後諗緊落唔落單…
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 05:59 PM   #979
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
港版DVD出左 $98

舊 12-24-10, 06:01 PM   #980
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
即係呢個???

突然間覺得好抵+1 冇後悔訂了 不過最衰封面係英文logo -.-

7千幾yen咁大盒 算係咁 不過....冇位擺

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 12-24-10 06:15 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 07:10 PM   #981
風之將
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
港版dvd已售,不過好似得大眾見到
賣$99

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士

此篇文章於 12-24-10 07:17 PM 被 風之將 編輯。
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 08:11 PM   #982
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: GN00508771 查看文章
突然間覺得好抵+1 冇後悔訂了 不過最衰封面係英文logo -.-

7千幾yen咁大盒 算係咁 不過....冇位擺
上兩個星期睇完, 番屋企訂, 冇留意到有乜送, 剩係覺得好貴, 心諗, 死啦, 最近買d 日本動畫BD點解一隻貴過一隻....而家睇到D相發覺原來咁足料

舊 12-24-10, 08:18 PM   #983
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
上兩個星期睇完, 番屋企訂, 冇留意到有乜送, 剩係覺得好貴, 心諗, 死啦, 最近買d 日本動畫BD點解一隻貴過一隻....而家睇到D相發覺原來咁足料
我都估唔到原來咁大盒...算係喜出望外

舊 12-24-10, 09:19 PM   #984
連合一等兵

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: money 查看文章
anyone know how much is it (including shipping fee) in HK$ from amazon jp???
連合一等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 09:42 PM   #985
luminezxa

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
[QUOTE=連合一等兵;8914152]anyone know how much is it (including shipping fee) in HK$ from amazon jp???[/QUOT]
連運應該就9k yen左右
but一個acc落得一隻…
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-10, 01:56 AM   #986
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

@minakichijapon
ありがとうございます?!無事すべて終了!
興収9億 DVD、BD15万本で最後に大きく花火をあげられました?!肩の荷降りた?!w

oichanmusi
水島 精二

舊 12-25-10, 02:15 AM   #987
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

発送済み
お届け予定日: 2010/12/27

引用:
作者: 連合一等兵 查看文章
anyone know how much is it (including shipping fee) in HK$ from amazon jp???
¥ 8,966

舊 12-25-10, 02:01 PM   #988
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
発送済み
お届け予定日: 2010/12/27

¥ 8,966
點解我會28號架。。。。但你在哪訂?我係7600YEN左右好似

舊 12-25-10, 02:04 PM   #989
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
點解我會28號架。。。。但你在哪訂?我係7600YEN左右好似
7千幾都係amazon吧,不過係未計其他雜費?

舊 12-25-10, 06:45 PM   #990
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
Amazon jp,呢個價係計埋shipping

舊 12-26-10, 01:49 AM   #991
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
港日台dvd同日發售

不過日本仔又係唔俾人出bd.......#

係就係似uc咁全世界用埋同一隻碟好過啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-10, 01:49 AM   #992
連合一等兵

引用:
Amazon jp,呢個價係計埋shipping
HOW COME...!!??

我剛剛上 amazon jp 訂要 ¥ 9,033...
你幾時訂 r @7600YEN??
舊 12-26-10, 01:53 AM   #993
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 連合一等兵 查看文章
HOW COME...!!??

我剛剛上 amazon jp 訂要 ¥ 9,033...
你幾時訂 r @7600YEN??
9033係計你隻碟+手續費+運費

amazon成日提早出貨架啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-10, 01:56 AM   #994
連合一等兵

刪...睇錯 post

此篇文章於 12-26-10 01:59 AM 被 連合一等兵 編輯。
舊 12-26-10, 02:48 AM   #995
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

唔理睇幾多次都好..
套劇中劇太吹了...

我好期待 特典附錄的劇中劇預告

舊 12-26-10, 03:04 AM   #996
zurg

註冊日期: Jan 2005
套野睇到中段時...
開頭的戲中戲: 我仲以為今套d 作畫全部變成咁
前期: 冇人駕駛的機械,令我回想起以前套機動警察
醫院出現喪屍版李瘋子:Bio Hazzard?
後期: 我在睇緊GunBuster嗎....異星人+絕對防禦線, 又要送部野去敵方正中心
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-10, 01:27 PM   #997
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
為了加入機戰而出現的作品

舊 12-26-10, 01:44 PM   #998
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
最後令我諗起司馬宙+美和...
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-10, 02:13 PM   #999
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Sar8 查看文章
為了加入機戰而出現的作品
你有見過tv系列既鋼彈無入機戰

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-10, 02:49 PM   #1000
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: zurg 查看文章
套野睇到中段時...
開頭的戲中戲: 我仲以為今套d 作畫全部變成咁
前期: 冇人駕駛的機械,令我回想起以前套機動警察
醫院出現喪屍版李瘋子:Bio Hazzard?
後期: 我在睇緊GunBuster嗎....異星人+絕對防禦線, 又要送部野去敵方正中心
同感睇到一半我以為自己睇緊GunBuster……字宙怪獸加我方大神化……最後還……成神了……

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
11/7 11/8 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2015開催決定!丨梶浦由記総合THREAD Vol.2 神秘過客 日本動漫畫討論版 790 05-31-23 06:40 PM
[動畫] 「魔法少女リリカルなのはThe Movie 2nd A's」好評公開中!丨名古屋上映一週間の全席完売の記録樹立 Vol.4 money 日本動漫畫討論版 1000 07-25-12 10:56 AM
[動畫] hack//G.U. TRILOGY BD/DVD版発売中 money 日本動漫畫討論版 77 08-04-08 03:18 PM
[PS2]GUNSLINGER GIRL Vol.3圖片,8/19發售(動畫DVD同梱 ) 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-10-04 10:18 AM

現在的時間是 05:12 PM

手機版 | APP版