Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-04-10, 10:57 AM   #326
屍神Season
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDSeAsOn724
XBox Live GamertagSeasonF
試左demo ,真係好爽 ,應該會入手
屍神Season 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-10, 04:33 PM   #327
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: 他一個人 查看文章
話曬三上真司有份參與喎
之前有玩開佢0既作品
點可以錯丫
話說我連佢隻God Hand都有玩.....

原來隻game十月出wo

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-10, 07:58 PM   #328
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: 屍神Season 查看文章
試左demo ,真係好爽 ,應該會入手
X2

我都試玩完,估唔到咁正。個Title我都玩!(Start ,training係咁轉左幾次)
感覺好好!!
(聽落主角英文把聲有D好似係蛇叔,阿David 配…)

此篇文章於 09-04-10 08:00 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-10, 08:02 PM   #329
=KingJoE=
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
引用:
作者: 大懶財 查看文章

原來God Hand都係三上作品?!
我好鐘意呢隻game, 繼Bayonetta後我又多個原因成為三上fans
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-10, 08:16 PM   #330
C.N
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: =KingJoE= 查看文章
原來God Hand都係三上作品?!
我好鐘意呢隻game, 繼Bayonetta後我又多個原因成為三上fans
BAYONETTA唔關三上事吧~係神谷英樹嘅作品而且~講三上的話除左God Hand之外~PN03都係一款唔錯嘅作品~而今次VANQUISH亦結合左兩者嘅特色~

C.N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-10, 08:17 PM   #331
=KingJoE=

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
引用:
作者: C.N 查看文章
BAYONETTA唔關三上事吧~係神谷英樹嘅作品而且~講三上的話除左God Hand之外~PN03都係一款唔錯嘅作品~而今次VANQUISH亦結合左兩者嘅特色~
咦? 我搞錯左
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-10, 10:56 PM   #332
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
試玩左, 真係好唔錯, 好爽, 唔同武有唔同格鬥枝
Lost Planet 2實在無得比
三上作品, 一定支持~~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-10, 11:56 PM   #333
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
唔錯,但個戰鬥畫面好似好矇咁

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 12:25 AM   #334
nick8861

註冊日期: Apr 2006
e! 原來有預約特典
nick8861 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 01:05 AM   #335
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 大懶財 查看文章

GOD HAND我覺得係神作(遊戲性方面)

畫面就唔好講啦 心裏明白的

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 01:58 AM   #336
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
唔錯, 玩落都幾爽
命危時自動開AR MODE, 對我這類TPS新手來說頗親切的設計
係畫面有D矇(PS3版)
比較不滿係音樂麻麻地(特別對BOSS時)

此篇文章於 09-05-10 02:01 AM 被 Bahamut 編輯。
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 02:22 AM   #337
強殖裝甲加爾巴

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-1641-9509-2409
PSN  IDtofurugawa
XBox Live Gamertagtofurugawa
神手...原來有同道...神手畫面係非常趕客...但只要接受到神手絕對係佳作

十月就有三上新作, 一定捧場

舊 09-05-10, 04:58 AM   #338
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
我都覺得ps3 畫面有少少朦...
隻game 係咪720p only?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 05:21 AM   #339
aquarius
Game Master

引用:
作者: 基路亞 查看文章
PS3 720p only
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 07:57 AM   #340
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
引用:
作者: =KingJoE= 查看文章
咦? 我搞錯左
不如你話自Bayonetta後,SEGA上番黎喇!

舊 09-05-10, 09:07 AM   #341
C.N

引用:
正確黎講係sub HD~原生只有1024X720~兩個版本都係一樣~

舊 09-05-10, 10:36 AM   #342
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
呢隻又話係base on ps3開發既?
demo係咪地區限定? thx!
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 10:55 AM   #343
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
又間唔中開個demo出黎玩
睇黎我都幾鍾意既game

引用:
作者: 卡柏 查看文章
唔係地區限定
你隨便去邊個dl都得

隻game language係跟你部機既setting
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 11:22 AM   #344
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
正確黎講係sub HD~原生只有1024X720~兩個版本都係一樣~
但360有built-in hardware scaler ﹐畫面一定會相對冇咁朦。
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 12:15 PM   #345
C.N

引用:
作者: Amuro0093 查看文章
但360有built-in hardware scaler ﹐畫面一定會相對冇咁朦。
360的確係硬件值升的~PS3則以軟件為主導~其實效果差唔多~之前多平台遊戲上PS3畫面較輸蝕嘅部份不在於此~只係我覺得以VANQUISH為例~反正兩個版本都係蒙~所以都冇必要研究邊個蒙d~倒不如享受遊戲好過啦~

舊 09-05-10, 12:21 PM   #346
C.N

引用:
之前都有一部份遊戲係以PS3作Lead Dev~但作用只係確保兩個平台有較接近嘅質素~唔代表PS3版一定會好d~唔係獨佔遊戲的話~就要就埋其他平台~咁樣好難針對粒Cell嘅底層做野~

舊 09-05-10, 01:03 PM   #347
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
我去左日psn下載, 人聲同字幕都有得揀日文或英文

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 01:22 PM   #348
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
之前都有一部份遊戲係以PS3作Lead Dev~但作用只係確保兩個平台有較接近嘅質素~唔代表PS3版一定會好d~唔係獨佔遊戲的話~就要就埋其他平台~咁樣好難針對粒Cell嘅底層做野~
明白了....
即係跨平台都有其難處...

引用:
作者: W!LL 查看文章
我去左日psn下載, 人聲同字幕都有得揀日文或英文
唔該晒
我就係ps3又搵唔到, 360又搵唔到, thx
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 01:30 PM   #349
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
GOD HAND我覺得係神作(遊戲性方面)

畫面就唔好講啦 心裏明白的
認同,要爽快有爽快,要惡搞有惡搞,要耍帥有耍帥~~
係畫面爭咁d...我覺得GOD HAND畫面PSP都應該夠機能移植~~

舊 09-05-10, 01:45 PM   #350
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
認同,要爽快有爽快,要惡搞有惡搞,要耍帥有耍帥~~
係畫面爭咁d...我覺得GOD HAND畫面PSP都應該夠機能移植~~
要爽快有爽快,要惡搞有惡搞,要耍帥有耍帥

最尾一關打撒旦真係齊哂

爽: 虐待撒旦
惡搞: 石破天驚掌
耍帥: W GOD HAND

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 game: vanquish 蝦片人 買賣專區 0 09-30-15 06:43 PM
[Rumor] VANQUISH 2 |三上真司 武藤遊戲 電視遊戲討論版 27 06-16-15 04:36 PM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 2 10-08-13 04:52 PM
放/賣 全新未開封PLAT ART 改 Vanquish Sam Gideon shukei 買賣專區 0 07-13-13 01:39 AM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 4 03-26-13 11:31 PM

現在的時間是 06:59 PM

手機版 | APP版