Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
kog 11:32 PM 05-24-20
mkIII還有FA版,唔知會否出...
wing 02:08 PM 05-26-20
呢個星期有新的宇宙map, 宇宙廢墟. 好多室內窄場景.
Chris Redfield 01:31 AM 05-29-20
FAB終於改到可以用既程度啦
聽日試埋G-line full-custom先
wing 09:19 AM 05-29-20
作者: Chris Redfield:
FAB終於改到可以用既程度啦
聽日試埋G-line full-custom先
琴晚冇500場, 試唔到.
kog 10:43 PM 05-29-20

"熊"下修關係,官方補償10個金幣,

有效期30日。
holsety 04:30 PM 06-01-20
art money
Chris Redfield 12:14 AM 06-05-20
出港姐但係部機....
好產廢feel
wing 06:59 PM 06-05-20
出港姐但係部機....
好產廢feel
D人話難用但其實高攻
kog 11:13 AM 06-06-20
作者: wing:
D人話難用但其實高攻
連射性好高,ms射完變ma接住射,但有一定技巧,
連格又好高,兩種格不停接住格,唔洗技巧,
但速度太慢,600場得120步速和200加速,進和退有難道。
鳳熾魂 02:44 PM 06-06-20
作者: kog:
連射性好高,ms射完變ma接住射,但有一定技巧,
連格又好高,兩種格不停接住格,唔洗技巧,
但速度太慢,600場得120步速和200加速,進和退有難道。
用下MA做移動lor
Chris Redfield 07:22 AM 06-07-20
要善用MA先有出頭既一部機w
鳳熾魂 12:20 AM 06-08-20
要善用MA先有出頭既一部機w
阿詩曼更加係啦
wing 10:16 AM 06-08-20
兩個港姐我都冇, 不過有部加普蘭, 真係用唔掂, 身形大, 我又唔多識點善用MA
wing 05:02 PM 06-08-20
https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=37980

呢個月內, 每日頭3場的出箱率提高到100%
GN00508771 04:34 PM 06-09-20
https://gbo-batoope.work/news/clan-match-13/

呢鋪真係威到盡
kog 09:28 PM 06-09-20
作者: GN00508771:
https://gbo-batoope.work/news/clan-match-13/

呢鋪真係威到盡
出晒名啦!
鳳熾魂 11:12 PM 06-09-20
有咩問題
wing 05:12 PM 06-10-20
作者: 鳳熾魂:
有咩問題
打clan war, 人地實牙實齒真打, 佢地聲稱自己隊已攞夠分, 於是出100cost troll game旨在拖其他隊的時間....... 佢地top分果個得100分即係佔左兩個點. 話係戰術喎.

holsety 06:36 PM 06-10-20
jin, but support
鳳熾魂 01:26 AM 06-11-20
打clan war, 人地實牙實齒真打, 佢地聲稱自己隊已攞夠分, 於是出100cost troll game旨在拖其他隊的時間....... 佢地top分果個得100分即係佔左兩個點. 話係戰術喎.

係好討厭 但鬥高分情況下好正常wor
pet3 08:13 AM 06-11-20
作者: 鳳熾魂:
係好討厭 但鬥高分情況下好正常wor
如果我成功炸到基地
我就贏了

又無犯規
kog 08:42 AM 06-11-20
我諗起打doa時,
對手不停龜縮後退等我空震後反擊...

就算對手贏咗,但都贏得好難睇 ...
wing 09:08 AM 06-11-20
作者: kog:
我諗起打doa時,
對手不停龜縮後退等我空震後反擊...

就算對手贏咗,但都贏得好難睇 ...
係冇犯規, 只不過根本係條規則白痴.

連一般ranked match都限你最多只可以低50c, quick match限你最多低100c, 但clan war反而唔限cost, 根本係一個大漏洞.

而且果班友唔係靜雞雞贏, 仲要撩事鬥非搵交嗌, 然後人地果team有一個在後半段斷線就屈人走場想唔計分.
kog 09:40 AM 06-11-20
係冇犯規, 只不過根本係條規則白痴.

連一般ranked match都限你最多只可以低50c, quick match限你最多低100c, 但clan war反而唔限cost, 根本係一個大漏洞.

而且果班友唔係靜雞雞贏, 仲要撩事鬥非搵交嗌, 然後人地果team有一個在後半段斷線就屈人走場想唔計分.
就算限600c,全部人都可以玩散開晒姐,
對手要一個一個追殺囉高分都難,
要做總有方法嘅,只是佢今次手法就差d囉...

我自己寬頻都經常斷線,尤其前幾日不停下雨時...
佢斷線又好,拔線又好,官方用p1去解決e個問題,
其實拔線又好(當拔線),出100c又好,都是走灰色地帶,
冇咩分別,不過拔線就唔是親眼見到,但100c就係人都見到,
冇得抵賴囉。
KENSNAKE 12:08 PM 06-11-20
作者: pet3:
如果我成功炸到基地
我就贏了

又無犯規
而家人地日本仔玩得唔高興。

要對手玩家配合贏得爽。
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65 105  ... 最後

返回主題版面