Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-10, 12:20 AM   #101
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: will1223 查看文章
岩岩睇番獎盃
理奈個デート冇開到盃
再玩多次都係冇出

有冇人係咁?
本來就冇盃架喎

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-10, 12:22 AM   #102
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
本來就冇盃架喎

睇多次先知冇
以為其他都有Rina都會有
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-10, 11:56 AM   #103
bunnyyau
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: jerrypandadada 查看文章
玩呢隻game有好強烈ge人性考驗
劈腿體驗AVG。
已經無視由綺的存在,快樂地做個風流的小子
bunnyyau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 12:22 AM   #104
火柴人
Game Master
PAD微課玩家

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDdavidchan777
有冇人知Rina, Mana event表中, ending到見舞中間個兩格係咩?

Puzzle & Dragon ID: 156885266 かがみ
間唔中掛: 雲, 錫, 光埃, 拉雞, 讀人, 讀龍, 覺包
副leader:濕龍
親位:水時
普通神差石田天蠍山羊
限定神差木契水瓶
4up同雷太一齊食咖哩
火柴人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 12:28 AM   #105
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: 火柴人 查看文章
有冇人知Rina, Mana event表中, ending到見舞中間個兩格係咩?
mana未clear答你唔到
rina就係
理奈からのお誘い & 新曲の相談
舊 07-04-10, 02:33 PM   #106
火柴人
Game Master
PAD微課玩家

咁rina的大晦日B同Yuki的大晦日A點出?

Puzzle & Dragon ID: 156885266 かがみ
間唔中掛: 雲, 錫, 光埃, 拉雞, 讀人, 讀龍, 覺包
普通神差石田天蠍山羊
限定神差木契水瓶
4up同雷太一齊食咖哩
舊 07-04-10, 11:48 PM   #107
火柴人
Game Master
PAD微課玩家

7月9出攻略本

ttp://aquaplus.jp/wa/goods.html#books

普通神差石田天蠍山羊
限定神差木契水瓶
4up同雷太一齊食咖哩
舊 07-05-10, 11:51 PM   #108
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: 火柴人 查看文章
7月9出攻略本

ttp://aquaplus.jp/wa/goods.html#books
有攻略, 無Game買
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-10, 06:09 AM   #109
火柴人
Game Master
PAD微課玩家

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
有攻略, 無Game買
信和一樓見到有間有限定版賣, 冇問價

普通神差石田天蠍山羊
限定神差木契水瓶
4up同雷太一齊食咖哩
舊 07-06-10, 06:47 PM   #110
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
唔知會唔會有得UPDATE隻GAME,
成日死機或無字出OTL
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-10, 09:57 PM   #111
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: chh622 查看文章
唔知會唔會有得UPDATE隻GAME,
成日死機或無字出OTL
主要人物比較少出現
好似小夜子線咁段EVENT長少少都
所以過幾日好SAVE一次

如果無字出可以按R1+R2+L1+L1+SELECT+START+圓+正方+三角+叉 出TITLE再LOAD
死機就無計

全人物会話イベントコンプリート放棄 有時都唔記邊個爭D咩
舊 07-06-10, 11:14 PM   #112
Devnet

註冊日期: Dec 2008
引用:
作者: will1223 查看文章
主要人物比較少出現
好似小夜子線咁段EVENT長少少都
所以過幾日好SAVE一次

如果無字出可以按R1+R2+L1+L1+SELECT+START+圓+正方+三角+叉 出TITLE再LOAD
死機就無計

全人物会話イベントコンプリート放棄 有時都唔記邊個爭D咩
全人物会話イベントコンプリート 有d難
由綺とショッピング3 我都出唔到 ....
Devnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 01:54 PM   #113
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
官方攻略到左,白金開工

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 03:38 PM   #114
Devnet

引用:
作者: Kello820 查看文章
官方攻略到左,白金開工
請問邊度有得賣?
舊 07-10-10, 04:24 PM   #115
Kello820
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID1035-4401-7443
引用:
作者: Devnet 查看文章
請問邊度有得賣?

我上まんが王度訂8號已經發貨,岩岩收到
之前問信和有間話月中先返到,覺得太耐就冇理佢

此篇文章於 07-10-10 04:50 PM 被 Kello820 編輯。 原因: 補返張圖
舊 07-19-10, 04:35 PM   #116
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
玩左弥生END,
但竟然無弥生とデート同弥生のお見舞い,請問點先有OTL
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-10, 08:16 AM   #117
Devnet

引用:
作者: chh622 查看文章
玩左弥生END,
但竟然無弥生とデート同弥生のお見舞い,請問點先有OTL
弥生とデート 應該係芸能会話 event......

弥生のお見舞い就好感度10以上
由綺のマネージャー 發生
他人のお見舞い無發生過 (日子 1/26 - 1/28)
舊 07-20-10, 10:35 AM   #118
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
有冇中文攻略?

跟日文會不會難明點?
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-10, 01:47 PM   #119
Devnet

引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
有冇中文攻略?

跟日文會不會難明點?
由手機版發出
中文攻略可能以前PC版有
我都係用日文攻略

不過會建議一玩就睇攻略
否則好似我... 唔睇攻略玩一次
睇攻略似由頭打過咁~
舊 07-20-10, 03:00 PM   #120
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
網上版齊唔齊料嫁?

如果齊就慳番兩舊水,唔駛買。
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-10, 11:15 AM   #121
geroli

註冊日期: Jul 2010
請問依家信和仲有冇呢隻GAME賣緊,同埋價錢大約幾多
geroli 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-10, 07:48 PM   #122
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: geroli 查看文章
請問依家信和仲有冇呢隻GAME賣緊,同埋價錢大約幾多
熱狗(好似)賣緊$52?定$54?
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-10, 07:59 AM   #123
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
想問:
邊度重有本攻略賣?
要訂慨邊度可以訂?
thanks

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-10, 11:27 AM   #124
Kello820
Crazy Gamer

引用:
作者: daihamlop 查看文章
想問:
邊度重有本攻略賣?
要訂慨邊度可以訂?
thanks
信和2樓有間之前有,而家唔知

最方便都係amazon直寄,亦比較其他網上買平

PS.不過大粒兄,呢隻唔係白金神作黎,全對話有攻略都可以搞到頭痛

我自己差唔多4x~50個鐘先白金封盤,當然劇情冇飛過

此篇文章於 07-29-10 11:33 AM 被 Kello820 編輯。 原因: 錯字XD
舊 07-29-10, 11:54 AM   #125
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: Kello820 查看文章
信和2樓有間之前有,而家唔知

最方便都係amazon直寄,亦比較其他網上買平

PS.不過大粒兄,呢隻唔係白金神作黎,全對話有攻略都可以搞到頭痛

我自己差唔多4x~50個鐘先白金封盤,當然劇情冇飛過
4-50個鐘好小事...我白騎玩左過百個鐘先得9銅1銀
我星期6去信和睇下
thanks

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] Leaf「WHITE ALBUM 2」#11「雪が解け、そして雪が降るまで(後編)」丨サテライト制作 money 日本動漫畫討論版 1003 01-02-14 10:33 PM
[多機種] FIFA 10 imgahou 電視遊戲討論版 782 11-01-10 12:18 AM
[廣告 - RG] [RG 3][Violet 17] Usa*Busstop - White Album全彩新刊與同場情報 rabimimori Cosplay同人MIX討論區 0 04-08-09 11:13 PM

現在的時間是 08:16 AM

手機版 | APP版