Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-16-14, 12:53 AM   #11
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
第2季最後一集個劇情緊湊返,各方勢力全部總動員出動~!
差在未一齊天台BBQ咁款…
(其實是前兩集拖戲,趕時間收場的成果吧?)

今集叫Unthinkable,
應該都係因為"IT妹" Felicity果段劇情吧?
個人真心想佢成為呢套劇的第一女主角,因為佢個角色幾有趣。

"俄妹"Isabel是死了嗎?因為唔覺有人幫佢打解藥,應該仍是不死身吧?

唔係好明"阿妹"Thea Queen果槍開嚟做乜?欠咗佢咩?
可能因為佢個角色係唔可以比人呃或者背叛啦?
感覺上佢第三季應該會黑化成為Arrow或者Roy最大敵人咁款。

"警察"Quentin Lance見到自己個女Sara搵到個咁好的"女婿",
就算死,都死得眼閉了~!

另外點解次次沉船時,Sara一定會好似廁所沖水被吸走…

片尾突然出現一句廣東話對白,好親切呢~!
Welcome to Hong Kong~!!!

可惜香港電視台買Robbie Amell套The Tomorrow People播,
都唔買Stephen Amell呢套Arrow。

期待第三季~!
應該下集的敵人就是黑箭和Thea了,睇下Roy能否成功說得

Laurel有無機會做金絲雀呢?因為前兩季都好明顯舖排佢其實都識打幾下
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[x box]請問R6 Black Arrow點組隊架 GAOGAIGAR 電視遊戲討論版 0 08-29-04 10:48 AM
[XB] 想問下隻 rainbow six black arrow... AGITΩ 電視遊戲討論版 11 08-25-04 03:48 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM
[XB]美版Rainbow Six 3: Black Arrow圖片,預定8月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 05-23-04 12:29 AM

現在的時間是 06:33 PM

手機版 | APP版