Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-20, 05:28 PM   #451
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: padage 查看文章
ps5仲得825gb, 我覺得唔夠用ssd都係假..
PS5塊SSD不是正常市面可以買到?

舊 04-07-20, 05:38 PM   #452
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
Game長有長玩短有短玩
最憎為左拉長遊玩時間而要玩家無意義農作業
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 05:50 PM   #453
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: darkvolver 查看文章
本身825gb 未必係pc 通用slot
佢另有一條pci-e m.2 NVMe slot for擴張容量用
不過未有825gb 的詳細資料,現時pci-e 4.0 m.2 NVMe SSD 無幾隻seq read可以去到5.5gbps
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 05:52 PM   #454
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 真!DC 查看文章
Game長有長玩短有短玩
最憎為左拉長遊玩時間而要玩家無意義農作業
由手機版發出
鈴木等緊你...

舊 04-07-20, 05:56 PM   #455
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
因為定製嘛,所以應該買唔到(?)
雖然好似都係用 M.2 SSD 接口,但速度就去唔到定製o個塊
不過唔知 Sony 會唔會單獨賣o個塊定製的SSD啦
至於點解咁重要係因為傳聞所有Game都要強制喺呢塊SSD安裝先可以Run到
Correct me if anything is wrong.

舊 04-07-20, 05:57 PM   #456
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Marco 查看文章
雖然好似都係用 M.2 SSD 接口,但速度就去唔到定製o個塊
至於點解咁重要係因為傳聞所有Game都要強制喺呢塊SSD安裝先可以Run到
Sony你行以前路線,祝福你..

舊 04-07-20, 06:14 PM   #457
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

原來無咗 Save Point
只要開得 Menu 就可以 Save b

舊 04-08-20, 11:35 AM   #458
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
Correct me if anything is wrong.

玩法預左同MAC一樣, 疊埋心水俾錢打爆SSD佢啦

舊 04-08-20, 11:51 AM   #459
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: STRIFE 查看文章
玩法預左同MAC一樣, 疊埋心水俾錢打爆SSD佢啦
估計都要啦

舊 04-08-20, 11:52 AM   #460
darkvolver
頹冗

引用:
估計都要啦
距離一天,巨巨準備好未?

舊 04-08-20, 12:29 PM   #461
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
咁有信心聽日有?

舊 04-08-20, 12:34 PM   #462
zokie
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006

https://www.facebook.com/PlayStation...8469891319167/

此篇文章於 04-08-20 12:43 PM 被 zokie 編輯。
zokie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 12:35 PM   #463
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
日本台灣有得放復活就可能比全亞洲劃一早賣姐, 而家多數要正日...........

舊 04-08-20, 12:38 PM   #464
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
紅日冇人派貨所以一定9號派哂鋪
係爭在有冇鋪夠薑開賣
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 12:46 PM   #465
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 野良猫 查看文章
係爭在有冇鋪夠薑開賣
咁又係
聽日八掛下先

舊 04-08-20, 12:51 PM   #466
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
FB已經有鋪頭表明正日未有貨到

舊 04-08-20, 12:53 PM   #467
風之將

註冊日期: Jan 2005
訂日普,我嗰間正日應該派唔到
玩住bio re3先

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 12:53 PM   #468
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
FB已經有鋪頭表明正日未有貨到
電玩直銷
垃圾舖,今次佢正日返唔到貨真係會賺小好多
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 12:57 PM   #469
darkvolver
頹冗

引用:
咁有信心聽日有?
引用:
作者: sgouki 查看文章
日本台灣有得放復活就可能比全亞洲劃一早賣姐, 而家多數要正日...........
引用:
作者: 野良猫 查看文章
係爭在有冇鋪夠薑開賣
引用:
咁又係
聽日八掛下先
大家順路又經過未睇下羅,中午如果沒有,收工都係一半一半機會。

不過,不知道有沒有炒價要硬食。

舊 04-08-20, 12:58 PM   #470
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: rinxlun 查看文章
電玩直銷
垃圾舖,今次佢正日返唔到貨真係會賺小好多
係,好彩我唔係係佢到訂,唔係訂咗正日又玩唔到,好慘

舊 04-08-20, 01:02 PM   #471
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
大家順路又經過未睇下羅,中午如果沒有,收工都係一半一半機會。

不過,不知道有沒有炒價要硬食。
只要唔係好似動森咁樣炒到上 758 嘅話我都無問題嘅
仁王 2 同 biohazard 3 都唔買住就係等呢隻 FF7 Remake

舊 04-08-20, 01:07 PM   #472
darkvolver
頹冗

引用:
只要唔係好似動森咁樣炒到上 758 嘅話我都無問題嘅
仁王 2 同 biohazard 3 都唔買住就係等呢隻 FF7 Remake
禁又真係辛苦d........

舊 04-08-20, 01:29 PM   #473
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
我訂果間佢都話10號會有
但答唔實大約咩時間
都係叫我留意返FB同等電話
仲諗住襯唔好咁多人…一早出去拎

睇黎都未必可以咁做
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 01:51 PM   #474
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
碟埋心水10號00:00玩DL版算

舊 04-08-20, 02:02 PM   #475
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
今日係咪唔會偷?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[PS4] 當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區** darkvolver 攻略及心得交流區 18 04-18-20 09:13 PM
[PS2]FINAL FANTASY X 七曜武器/其他問題討論區 草薙さん 攻略及心得交流區 160 11-06-05 05:44 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 05:26 AM

手機版 | APP版