Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-22-19, 11:39 PM   #151
不是藍星人
God of Gamer
Neverland

註冊日期: Sep 2004
命中率係極之神奇
掟電話程度

舊 10-23-19, 01:07 AM   #152
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
因為好多YOUTUBER既改造10級心得都係回避系比肉盾系更岩上去吸LOCK...雖然最少都要1000機動

10級真係打到人火 尤其係機動

15-20段改素材係第10級先有真係神設計來
1-15素材明明去第5級就有 咁你6-9級SET來做乜6+1

真係好想爆粗
我唔知我仲可以捱幾耐
而家淨係記得就LOGIN算
無認真追

我都係想睇下故仔,但個故仔咁耐都唔更新
活動又無劇情
開都唔係好想開
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-19, 10:35 PM   #153
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: HM 查看文章
而家淨係記得就LOGIN算
無認真追

我都係想睇下故仔,但個故仔咁耐都唔更新
活動又無劇情
開都唔係好想開
笨大俾你伸佢一腳之後即刻有新消息出......

30/10開第二章......
估計EVA做主役......
新機係零號機同弍號機......

以後麻煩定期伸多佢幾腳......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-19, 12:22 AM   #154
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
笨大俾你伸佢一腳之後即刻有新消息出......

30/10開第二章......
估計EVA做主役......
新機係零號機同弍號機......

以後麻煩定期伸多佢幾腳......
個進度應該係1個月左右一次劇情更新
中間夾2次活動比你打發時間
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-19, 12:43 AM   #155
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

個農鎚仔event比上一個仲易打......
基本上10改已經夠打高級有凸......

主線新篇睇真d其實係第一章part2......
所以難度同上一次一樣......
不過堆任務成日焗你用埋d戰力外機體好煩......

不過個素材合成真係得啖笑......
特別係低階組別...100粒1級先換得果1粒2級......
即係儲到1級素材滿瀉都係換得9粒2級咁大把......
但係打一局素材3已經至少執十幾粒2級......

不過講真而家升機唔太難...升人先係大麻煩......
遲d笨大應該要派書先掂......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-04-19, 01:22 PM   #156
HM

引用:
個農鎚仔event比上一個仲易打......
基本上10改已經夠打高級有凸......

主線新篇睇真d其實係第一章part2......
所以難度同上一次一樣......
不過堆任務成日焗你用埋d戰力外機體好煩......

不過個素材合成真係得啖笑......
特別係低階組別...100粒1級先換得果1粒2級......
即係儲到1級素材滿瀉都係換得9粒2級咁大把......
但係打一局素材3已經至少執十幾粒2級......

不過講真而家升機唔太難...升人先係大麻煩......
遲d笨大應該要派書先掂......
打到去馬反果關卡左
個戰力差大到
要部機有SSR卡加練過下先頂到
得SR果d基本上用都用唔到
由手機版發出
舊 11-04-19, 01:25 PM   #157
HM

同埋之前可能人少唔覺
而家人一多
就好多角色變佈景版
出黎講兩句野就算
由手機版發出
舊 11-07-19, 10:24 PM   #158
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

有台詞都仲好......
基拉大魔王入到第一章之後好似連影都冇埋......
(路人真: 你都有今日喇......)

新的農鎚仔event...根本逼人練埋Z同女主......
(本來想寫埋鎖定哥...但係見出左場咁耐一直都冇人提都係算......)

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-08-19, 02:23 PM   #159
HM

引用:
有台詞都仲好......
基拉大魔王入到第一章之後好似連影都冇埋......
(路人真: 你都有今日喇......)
黎到而家都對劇情無晒期待了
不過馬反event好好刷
我呢d hea友都可以auto刷十場
新的農鎚仔event...根本逼人練埋Z同女主......
(本來想寫埋鎖定哥...但係見出左場咁耐一直都冇人提都係算......)
由手機版發出
舊 11-12-19, 11:36 PM   #160
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
黎到而家都對劇情無晒期待了
不過馬反event好好刷
我呢d hea友都可以auto刷十場
本童子都唔知講乜好......
本來話主角為救成班隊友發動次元震都好睇dd丫......
而家搞到純粹係為女死為女亡......

同埋可唔可以咪再次次都叫老大同佢班副手講埋同一句對白......
已經聽到煩......

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-24-19, 08:21 PM   #161
HM

引用:
本童子都唔知講乜好......
本來話主角為救成班隊友發動次元震都好睇dd丫......
而家搞到純粹係為女死為女亡......

同埋可唔可以咪再次次都叫老大同佢班副手講埋同一句對白......
已經聽到煩......
條囡暫時都只係主角所認定既善人
希望唔好變做愛情咁老套

至於艦長會議就好有OGMD既視感
唔好同我講今次又係竹田做劇本
艦長戲份仲多過班主角
舊 11-26-19, 10:43 PM   #162
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
條囡暫時都只係主角所認定既善人
希望唔好變做愛情咁老套

至於艦長會議就好有OGMD既視感
唔好同我講今次又係竹田做劇本
艦長戲份仲多過班主角
過兩日睇下新故事進度會點......

艦長們口水多過茶都係其次......
唔該鐵華團班友有冇第二句講下呀......
而家本童子一見到某某一問返老大果句對白之時就想代萬年艦長打佢一鑊......

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-29-19, 05:24 PM   #163
HM

引用:
過兩日睇下新故事進度會點......

艦長們口水多過茶都係其次......
唔該鐵華團班友有冇第二句講下呀......
而家本童子一見到某某一問返老大果句對白之時就想代萬年艦長打佢一鑊......
打完
少左艦長會議
集中番係幾個world 1角色之後好左好多
今次world 3既角色好重戲份
跟住應該輪到world 3
舊 12-08-19, 01:41 AM   #164
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
打完
少左艦長會議
集中番係幾個world 1角色之後好左好多
今次world 3既角色好重戲份
跟住應該輪到world 3
終於有次結尾唔駛次元震......

江湖上有人懷疑笨大係咪封印左SSR推進器......
因為件野一裝左人人都可以變翼霸......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-08-19, 11:01 PM   #165
HM

引用:
終於有次結尾唔駛次元震......

江湖上有人懷疑笨大係咪封印左SSR推進器......
因為件野一裝左人人都可以變翼霸......
而家SSR易出好多
舊 12-11-19, 12:32 PM   #166
HM

最近咩事,係咁派SSR,抽到有d麻木
舊 12-11-19, 02:26 PM   #167
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
似冇人課金咪吸引多D人玩等多D人課金
不過活動出得好頹
雖然係咁送野但係希望多D唔同活動玩
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-19, 10:39 PM   #168
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
最近咩事,係咁派SSR,抽到有d麻木
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
似冇人課金咪吸引多D人玩等多D人課金
不過活動出得好頹
雖然係咁送野但係希望多D唔同活動玩
開頭或者係...
但係後來或多或少有d似係補鑊......

事關最初開自選1隻SSR活動個個仲以為做乜咁好死......
點知臨開波兩三日先講原來剩得張咭冇珠跟......
結果搞到2ch+Twitter+巴哈全部大炎上......

話說過兩日Z同翼霸都出新SSR......
不過Z第二招都只係ビームコンフュース......
咁排法都唔知幾時先有大劍同招魂......
(定話因為科姐仲在生所以今集根本冇招魂用......)

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-12-19, 09:06 PM   #169
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

終於肯入

買埋大橋彩香 彗星路西法版權去

此篇文章於 12-12-19 09:09 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-19, 09:45 PM   #170
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

終於肯入

買埋大橋彩香 彗星路西法版權去
除此之外冇乜驚喜亦冇乜驚嚇......

World 5 新設
加多個女配
新規參戰:
Aldnoah Zero
常連:
機動戰艦ナデシコ(劇場版)
ガンダムW (EW)
泰坦3
巨靈神

惡搞換乘計劃始動...
第一彈 — 阿寶坐上駡煎加Z......

鎮壓戰第二季
風魔參入

好似會開多個途徑升特性唔駛燒同款咭......

又派米......
300石+1張SSR......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 12-12-19 10:05 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 12-12-19, 10:07 PM   #171
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
AZ....入本篇先啦@@

題外話:網頁版隻IMAS灰姑娘、黑天使參戰

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-19, 11:12 PM   #172
HM

引用:
開頭或者係...
但係後來或多或少有d似係補鑊......

事關最初開自選1隻SSR活動個個仲以為做乜咁好死......
點知臨開波兩三日先講原來剩得張咭冇珠跟......
結果搞到2ch+Twitter+巴哈全部大炎上......

話說過兩日Z同翼霸都出新SSR......
不過Z第二招都只係ビームコンフュース......
咁排法都唔知幾時先有大劍同招魂......
(定話因為科姐仲在生所以今集根本冇招魂用......)
玩咁多集機戰
已經知道招唔招魂係同便當無直接關係
阿法2對住馬沙咪照樣招魂之嘛

自選SSR我直接揀原創主角
粒珠唔算太實用
而且主角要有SSR招先可以用...

引用:
除此之外冇乜驚喜亦冇乜驚嚇......

World 5 新設
加多個女配
新規參戰:
Aldnoah Zero
常連:
機動戰艦ナデシコ(劇場版)
ガンダムW (EW)
泰坦3
巨靈神

惡搞換乘計劃始動...
第一彈 — 阿寶坐上駡煎加Z......

鎮壓戰第二季
風魔參入

好似會開多個途徑升特性唔駛燒同款咭......

又派米......
300石+1張SSR......
安藤正樹仲有新造型應該都係綠川巨巨
其實我想出SRX或者黑天使

雖然世界觀係match,不過新參戰係A/Z就真係頹d
我寧願佢揀法夫納二期

另外RED仲係無講到DD黎緊有咩措施去改進遊戲體驗

引用:
作者: GN00508771 查看文章
AZ....入本篇先啦@@

題外話:網頁版隻IMAS灰姑娘、黑天使參戰
坦白講幾嬲下
OG叫十世都唔出
想見到既野去晒IM@S合作活動到底想點?????
唯一希望係下年真係有OG消息公佈

此篇文章於 12-12-19 11:15 PM 被 HM 編輯。
舊 12-12-19, 11:45 PM   #173
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
:

坦白講幾嬲下
OG叫十世都唔出
想見到既野去晒IM@S合作活動到底想點?????
唯一希望係下年真係有OG消息公佈
個合作入邊 黑天同維修獅子 都係新畫
我唔信佢只係為左合作而專登畫出來⋯希望佢係開發緊

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-19, 11:47 PM   #174
yorkyork

註冊日期: May 2010
其實靜態圖我估好多機都畫左og版
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-19, 04:12 PM   #175
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
玩咁多集機戰
已經知道招唔招魂係同便當無直接關係
阿法2對住馬沙咪照樣招魂之嘛
咁最近的T都有ZZ個個響度都照樣招魂......
只係點知佢會唔會上到mobile game又有第二個解說......

引用:
自選SSR我直接揀原創主角
粒珠唔算太實用
而且主角要有SSR招先可以用...
初期就唔會咁覺......
但係去到後尾粒SSR珠的作用先會明顯......
響而家不斷有barcode執等於變相派書的情況下......
養人最難果關變左係精神書同SSR珠......
食滿前後攻防差成千......
部機去到最後係咪過萬攻分別就係響呢度......
不過到而家都係班課長先有可能入滿...成20級咁多......

另...因為臨開自選先抽到主角......
所以自選揀左翼霸......

引用:
安藤正樹仲有新造型應該都係綠川巨巨
其實我想出SRX或者黑天使

雖然世界觀係match,不過新參戰係A/Z就真係頹d
我寧願佢揀法夫納二期
蒼穹S2 +1......

引用:
另外RED仲係無講到DD黎緊有咩措施去改進遊戲體驗
條友上黎唔係只係為左show佢套響介cos咩?......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 12-14-19 04:15 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 11:31 AM

手機版 | APP版