Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-19, 06:47 PM   #126
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
https://youtu.be/qjGbzkTB35Y

要咁先避得
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-19, 06:56 PM   #127
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
隻game冇乜精神幫你
精神書又要睹運出
所以回避系特別易死
平時D人開波都有集中架嘛w
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-19, 08:49 PM   #128
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
點解可以玩到5位數字HP架?
我打主線都有點吃力
古鐵活動直頭過唔到
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-19, 10:58 PM   #129
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
都係不外乎SSR 升盡+機體15段改

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-19, 04:00 AM   #130
魔法之子
Game Master

升爆D SR比SSR黎突破
升1-2張去80-85好重要
舊 09-22-19, 01:43 AM   #131
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
無login bonus or event的話已經唔會玩..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-19, 02:13 PM   #132
HM

註冊日期: May 2007
無特登追event
當睇寺田既故仔算
只係個故仔發展真係唔多睇好
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-19, 12:46 AM   #133
aquarius
Game Master

剛開game送250石同大量抽石ガチャ
10月中會有每日一回無料ガチャ

隻game都開始明白有甚麼不足了
舊 09-29-19, 10:58 AM   #134
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
有新招就有新寶珠,重課愈來愈強 D關愈來愈高能力

可能半年就20改造為基本,精神書隨便拎了(因為根本打唔贏當送

舊 10-04-19, 02:28 AM   #135
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: aquarius 查看文章
剛開game送250石同大量抽石ガチャ
10月中會有每日一回無料ガチャ

隻game都開始明白有甚麼不足了
又再加碼......
兩個禮拜派1250石+SSR x1......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-19, 07:53 PM   #136
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
又再加碼......
兩個禮拜派1250石+SSR x1......
SSR係X2先岩

舊 10-10-19, 12:53 AM   #137
aquarius
Game Master

今日開始5日間
期間限定login bonus
第一日係SSR tickets..
舊 10-10-19, 01:20 AM   #138
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

睇黎下次主線隨時一開就5星甚至6星......
派石之餘係咁出商品包推你上10改......

不過果三張新SSR......
獨角獸同ARX-7都算似樣d......
超力果張...你揀唔到招都唔好執埋一堆以前2500~3500級的中價招式砌埋招攞你命3000出黎當係SSR咁核突丫......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 10-15-19, 10:57 PM   #139
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

終於加番日抽同續戰掣呢兩樣基本功能......

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-16-19, 09:04 AM   #140
aquarius
Game Master

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
終於加番日抽同續戰掣呢兩樣基本功能......

儲咗1500石但無野想抽..
舊 10-19-19, 06:44 PM   #141
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇哈哈一堆用bug被bam了?咩事??

(仲未有心機正式玩。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-19, 07:14 PM   #142
不是藍星人
Neverland

有各色各樣的bug

唔駛用券開關,無限刷飛機,鎮壓戰不斷加buff

不過估唔到咁重手ban人

我全都事後知唔識點用

舊 10-19-19, 08:24 PM   #143
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

+1
除左唔用卷刷關戈個之外
其他全部都第一次聽w

舊 10-20-19, 11:50 AM   #144
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
通告講了鎮壓戰都係BUG...哈哈應該又有一班會BAM了 (見佢地講到係營運默許

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-19, 12:13 PM   #145
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
通告講了鎮壓戰都係BUG...哈哈應該又有一班會BAM了 (見佢地講到係營運默許
重複刷第一關戈個應該唔算BUG吧?w

舊 10-20-19, 11:12 PM   #146
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

見佢地講好多都係你自己有bug俾人利用到係你推出前冇check清楚就上架係你自己有問題所以冇理據bam人......
至於邊個錯本童子唔係咁識答...反正mobile game唔多打唔知江湖規矩係點......

不過有時巴哈果邊d風向轉得好快......
一個月前成大堆人仲講緊冇S/L大法全部回避系機都係屎係垃圾......
而家結果個個都仆住去推翼霸......

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-20-19, 11:55 PM   #147
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

因為好多YOUTUBER既改造10級心得都係回避系比肉盾系更岩上去吸LOCK...雖然最少都要1000機動

10級真係打到人火 尤其係機動

15-20段改素材係第10級先有真係神設計來
1-15素材明明去第5級就有 咁你6-9級SET來做乜6+1

真係好想爆粗
我唔知我仲可以捱幾耐

此篇文章於 10-21-19 12:23 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 10-21-19, 02:12 AM   #148
不是藍星人
Neverland

早兩個禮拜巴哈呢篇攻略
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...tnum=3&bPage=3

之後練咗翔鷲型同克魯茲俾咗本書學脫力

上個禮拜參考呢篇開始打10級
開兩倍有時食石過
而家已4隻除HP外20改
不過命中關完全要靠食一次石過

前後總共用咗150石左右...

今個星期4打埋HP

此篇文章於 10-21-19 02:15 AM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-19, 10:05 PM   #149
魔法之子
Game Master

仲未開始打20改既路過
慢慢磨緊書同升突破
舊 10-22-19, 09:57 AM   #150
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

D命中真係睇到火

91-95連續幾次MISS
10-18就連續中

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 10:56 AM

手機版 | APP版