Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-21-19, 05:30 PM   #51
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔係9月先出咩?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-19, 08:26 PM   #52
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
感覺就是農GAME,敵人數量不多只要能力夠高就可AUTO
一開始古鐵活動已經有免費SSR突破可換,理論上可以慢慢突滿所有裝備(半年左右一組)

升級就經驗值需求很高,每樣能力也搞一堆料要農 一開始SSR0 突滿級都幾難

雖然最噁心是抽石獲得量完全不對比,擺明迫人課金

舊 08-21-19, 09:31 PM   #53
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
需唔需要刷首抽??只有一開始教學o個十抽???之後有冇得刷石????

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-19, 10:43 PM   #54
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
刷到兩招必殺可以開局了....??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-19, 01:27 AM   #55
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
幾乎無石增加過
點抽嘢 ...

舊 08-22-19, 02:38 AM   #56
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
完全唔明點解玩壓制戰戈陣
我方能力會全部低下

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-19, 03:01 AM   #57
王蛇

引用:
作者: GN00508771 查看文章
完全唔明點解玩壓制戰戈陣
我方能力會全部低下
地型會減能力,減好多

舊 08-22-19, 07:10 AM   #58
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 王蛇 查看文章
地型會減能力,減好多
俾佢陰左⋯⋯壓制戰既裝備原來又需要SET過哂⋯⋯

定係我冇留意佢有講過呢

此篇文章於 08-22-19 07:15 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 08-22-19, 09:54 AM   #59
嘉美尤.維達
Junior Member

註冊日期: Jun 2008
想問下, 首抽刷到SSR 男主角機..... 係唔係已經可以開局啦??
嘉美尤.維達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-19, 10:24 AM   #60
王蛇

引用:
作者: 嘉美尤.維達 查看文章
想問下, 首抽刷到SSR 男主角機..... 係唔係已經可以開局啦??
最少開始兩招SSR,玩高難度少少就知沒兩招SSR幾麻煩

舊 08-22-19, 10:53 AM   #61
嘉美尤.維達

引用:
最少開始兩招SSR,玩高難度少少就知沒兩招SSR幾麻煩
咁即係首抽又要抽到SSR 機體又要抽到SSR 必殺...??

咁未有排都未入到局, HAHAHAH
舊 08-22-19, 11:07 AM   #62
王蛇

引用:
咁即係首抽又要抽到SSR 機體又要抽到SSR 必殺...??

咁未有排都未入到局, HAHAHAH
機體唔使抽,不過要打故事攞
抽到邊個招SSR招就去打個故事

舊 08-22-19, 12:05 PM   #63
Eking

註冊日期: Feb 2006
機係要過任務拎,抽出黎機體係指機體武器,人物就係能力

舊 08-22-19, 12:24 PM   #64
嘉美尤.維達

想問下日服係唔係ADD 唔到港服的人做朋友呢??
舊 08-22-19, 03:59 PM   #65
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
有冇人覺得拆xomega個鬥雞出黎改俾dd做系統會好玩好多?

暫時感覺我應該堅持唔到好耐

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-19, 05:39 PM   #66
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

應該唔少人知 但都講講

唔同語言版本之間既FD 唔可以互通

引用:
想問下日服係唔係ADD 唔到港服的人做朋友呢??

舊 08-22-19, 07:20 PM   #67
王蛇

現在感覺最少要改普通EXP料易攞D
改造,EXP兩邊都少得要死,升個SR,R都升唔到玩鬼

古鐵活動沒平均5部4000攻,想易D打都難

舊 08-22-19, 09:06 PM   #68
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
首抽不是無限reset的嗎?
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-19, 10:27 PM   #69
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
個人覺得完全不好玩

有網上看戰畫畫面就足夠

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 01:48 AM   #70
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

4線打哂
響介拎左(SSR招暫時應該冇可能)

依家做咩好w

舊 08-23-19, 10:12 AM   #71
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: GN00508771 查看文章
4線打哂
響介拎左(SSR招暫時應該冇可能)

依家做咩好w
大大D機升到點先打到
2SSR技,2SR技真係打吾晒成個area
又無回血
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 11:54 AM   #72
王蛇

引用:
作者: 斯羅 查看文章
大大D機升到點先打到
2SSR技,2SR技真係打吾晒成個area
又無回血
第一區估計要7000攻防左右先可以完全無雙刷
之後每新一區要求...加多1500~2000攻防左右吧

如果精神同改造,唔係這麼麻煩應該一堆人打到第三區

舊 08-23-19, 02:37 PM   #73
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
d石真係少,
開Game十抽唔中SSR,
靠張SSR卷抽到Z開局,
之後維護送普通卷十抽到SSR高熱火炎,
玩到今日儲左十幾張普通卷再抽到Nu SSR,
石少唔敢用住,淨係用卷抽......

此篇文章於 08-23-19 05:34 PM 被 cancerman 編輯。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 03:08 PM   #74
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
第一區估計要7000攻防左右先可以完全無雙刷
之後每新一區要求...加多1500~2000攻防左右吧

如果精神同改造,唔係這麼麻煩應該一堆人打到第三區
頭先先發現死左可以派第2隊出去繼續, 暫時只打到zone1第5區
剩係第3關隻boss都削晒我埋主力..
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-19, 04:18 PM   #75
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

AREA 既重點都係睇咩屬性剋BOSS 再用番相應既野拿拿聲BREAK左佢
例如EI02驚打擊 尊尼驚BEAM

一隊打哂唔係唔得既 風險高

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 01:10 PM

手機版 | APP版