Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-16, 02:01 PM   #126
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
肥料關幾正,打初級有2個肥,6星弓食1個肥都由LV1上到LV9
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 08:01 PM   #127
ShinDou

岩岩1夠5千石即刻射晒落去新POOL

2把3星,6把4星,1把5星,1把6星

6星又係果把奶弓,已經有3把喇,唔知做咩抽咩POOL都狂俾我

LV30中級肥版唔夠大佬打,D卒就唔難呀,1TURN都打佢大半血,不過俾佢打一下都千幾

但隻大佬超硬,我打左5TURN都未扣到佢5分1,仲特登儲4人超必打佢,都係扣好少,唔知做咩今集決技超廢,好似只係勁過普攻少少

此篇文章於 05-01-16 08:22 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-01-16, 09:02 PM   #128
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
中級肥大佬真係好硬架, 我試打時全員差不多lv25, 武器升咗一半到, 打到全滅佢都仲有半條血...佢建議既lv真係冇差...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 09:07 PM   #129
ShinDou

我得LV15度,真係打唔入,而家諗住快D衝主線拎多個弓手,因為有3把6星奶弓
舊 05-02-16, 02:52 AM   #130
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
第4層 LV 25 已經打唔入

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 08:24 AM   #131
ShinDou

我重打前都過到LV25賊仔版,果陣好似全部LV20左右,抽左2次5千石,所以成堆3星LV20武放落SUB谷能力
舊 05-02-16, 03:19 PM   #132
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
呢個blog有中文攻略,雖然未有太多料,大家可以參考下

http://vgahk.blogspot.hk/2016/05/val...rigin-riu.html
引用:
少少分享,希望幫到大家,如有不明可隨時發問,盡答

期間限定英靈,你拎左未?
http://bit.ly/24tPP7d

有效率強化方法--->
http://bit.ly/1Y2iwnM

首抽抽乜好?--->
http://bit.ly/1SHIVno

開波前必睇,不要浪費首抽--->
http://bit.ly/1QMhJ4s

武器強化係乜?
http://bit.ly/1UrerdT

Orb強化又係點?
http://bit.ly/1rqEIxI

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 03:52 PM   #133
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
無神劍,得把6星光劍同6星杖

5000晶又無6星

但都玩到25LV,廢事再黎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 04:36 PM   #134
ShinDou

我覺得光劍勁過神劍,有特大DAM連發好易秒大佬
舊 05-02-16, 04:38 PM   #135
小嘉
The One

我而家一把5星既劍都無
5,6全部都係大劍

隻GAME玩玩下又覺得OK
佢D LV 真係唔係呃人

終於過左第4版

此篇文章於 05-02-16 04:44 PM 被 小嘉 編輯。
舊 05-02-16, 04:49 PM   #136
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
5000石抽完連5星都冇,得一把4星劍....黑到核爆

同埋你地會玩玩下彈APPS嗎?

舊 05-02-16, 04:51 PM   #137
小嘉
The One

成日彈APP...
舊 05-02-16, 05:02 PM   #138
ShinDou

1日彈幾次,好彩佢彈完都唔會食AP,唔同其他GAME

我之前個SAVE抽左2次5000石都係白果,係重新刷過先5000石中到6星,不過狂俾同1把奶弓我
舊 05-02-16, 09:47 PM   #139
天子
StElla

我係咪算好彩...單抽中左2把6星弓~

10支以上可議價~

舊 05-02-16, 10:27 PM   #140
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
我而家主力衝主線拎會回血既角色先, 啱啱拎咗大劍女+殺龍女+人魚女, 每場打完都滿血咁滯。 另外打角色side story好多2, 3星orb拎, 大家不妨探索下, orb屬性主要係跟番side story主角既orb屬性出

p.s. 樓上你單抽出6星仲要兩次直頭係神運啦~
舊 05-02-16, 10:53 PM   #141
小嘉
The One

抽多轉5000中1把6星弓

第5關35 LV 真係無能為力
仲有6日都唔知儲唔儲到
舊 05-02-16, 11:05 PM   #142
ShinDou

大劍妹我都覺勁,人地殺人佢都補2%HP

仲有男雷法師都勁,好易打到人麻OR毒

而家D人就黎爆LV25

其實D凸破書係打SIDE拎得最快定打而家個女賊任拎得快﹖
舊 05-02-16, 11:09 PM   #143
小嘉
The One

我打女武神FREE 果個任

通常打2次就夠10本
舊 05-02-16, 11:20 PM   #144
天子
StElla

我反而主線冇咩點打....回血角鮙係邊幾隻??

10支以上可議價~

舊 05-03-16, 02:07 AM   #145
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
昨天先開始玩~
首3抽4,6,5(6星補血弓)
第一個10連(6星雷劍)
<等我起初仲以為6星好易出,SE幾時今佛心,但朋友話個扭蛋其實好坑,我只係死好命>

但D武器升級好燒錢升左10個LV之後要GE錢多好多...但賺到GE錢又好少~
最後果關Lv35唔知夠唔夠時間完成個活動~~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 02:10 AM   #146
小嘉
The One

把劍擺明要你丟錢先拎到
舊 05-03-16, 09:11 AM   #147
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
打到event人25lvl關已經好吃力
靠神剣ランドグリーズ同隻boss鬥長血
唔知點解好似無咩人建議首抽講呢把野
我靠佢差唔多nerf左大佬一半攻擊力

舊 05-03-16, 09:51 AM   #148
bearbearbear
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 小嘉 查看文章
把劍擺明要你丟錢先拎到
抽左3 次都冇,唉,唔想再課住....
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 12:00 PM   #149
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
想問下有無人知神界傳送其實點玩
砌到個人勁一勁送上去之後有ranking有獎勵
但係結算係之後o既事
送左上去到結算前個人都會用唔到?
要送走埋把神弓會搞到唔夠打event

舊 05-03-16, 12:10 PM   #150
Hawk
Game Master

頂...辛辛苦苦儲夠11連又射哂落海, 全3,4星...哩隻game最令人脫力係抽武...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版