Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-16, 07:59 PM   #626
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Celes 查看文章
又要狂loop打記憶。
比起上次連開關都要LOOP已經算好好…

舊 05-31-16, 08:20 PM   #627
darknessmana
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
那智本書2又打極都冇

極關探索boss出現率又有問題,佢整好之前都係休息吓先
darknessmana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 08:40 PM   #628
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
D記憶係打怪跌定探索會有?

此篇文章於 05-31-16 08:49 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 08:48 PM   #629
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
6卷白果...都係去打下突破書先
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 08:48 PM   #630
小嘉
The One

5星都好難中
舊 05-31-16, 09:07 PM   #631
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
哩個上級突破書駛唔駛咁q難呀? 我已經全員過50lv, 2萬攻都幾乎死, 先制放血不得止, 重要專揀啲最低防既嚟dup, 夠哂賤... 下次冇降攻或者回血fd我都唔鬼打
舊 05-31-16, 10:39 PM   #632
bearbearbear
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Hawk 查看文章
哩個上級突破書駛唔駛咁q難呀? 我已經全員過50lv, 2萬攻都幾乎死, 先制放血不得止, 重要專揀啲最低防既嚟dup, 夠哂賤... 下次冇降攻或者回血fd我都唔鬼打
我玩埋呢個event, 已肯定放棄了。 都已不是課不課金問題。課金之餘補血,然後不停loop同一版,太無謂了。
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 11:11 PM   #633
Celes

3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: darknessmana 查看文章
那智本書2又打極都冇

隻グリントギガント都要認真打唔auto得

舊 05-31-16, 11:27 PM   #634
chimchim

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagchim why
グリントギガント 出左粒五星石比我
chimchim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 11:44 PM   #635
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
凸破書1打高LV版唔跌﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-16, 12:27 AM   #636
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
而家有兩把神劍...其實留住出晒兩把一齊出好,定食左佢突破LV好?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-16, 12:41 AM   #637
Hawk
Game Master

樓上你又2把6星, 要我地葡萄....

我得咁少6星就唔會食, 用嚟做副武

此篇文章於 06-01-16 12:43 AM 被 Hawk 編輯。
舊 06-01-16, 12:51 AM   #638
Hawk
Game Master

引用:
作者: bearbearbear 查看文章
我玩埋呢個event, 已肯定放棄了。 都已不是課不課金問題。課金之餘補血,然後不停loop同一版,太無謂了。
你都諗住棄仲玩埋呢個event仲乜?

但其實手遊個營運模式都係大同小異架喇, 唔啱玩早棄絕對係好事嚟! 哩隻game我都係主要玩下故事模式, 佢啲ranking我都係求其過到就算, 之前課咗十幾日120yen已經當睇在第1代既vp份上, 之後都係hea玩下算~
舊 06-01-16, 07:09 AM   #639
ShinDou

我打開果幾隻GAME活動都係LOOP D差唔多既關多,好少有咩變化,暫時都仲接受到,係覺得佢開頭太難
舊 06-01-16, 07:47 AM   #640
ShinDou

那智強化3探晒1本凸破書1都冇,探唔出?
舊 06-01-16, 08:41 AM   #641
小嘉
The One

探索似唔出
舊 06-01-16, 08:50 AM   #642
ShinDou

岩岩打左百幾ap強化2探埋都未試過探到

而家得18本1,爭2本

石我諗住留下次抽特效
舊 06-01-16, 09:06 AM   #643

引用:
作者: ShinDou 查看文章
突書1係特1-2呢兩關出。
突書2係3-4出。

我試過係3-4好難出,但1-2兩關易出,不用搜,1-2搜多數出錢及神界匙。
3-4/特關搜多數出怪。

只能不停打...等出..haha
舊 06-01-16, 09:07 AM   #644

引用:
作者: Hawk 查看文章
你都諗住棄仲玩埋呢個event仲乜?

但其實手遊個營運模式都係大同小異架喇, 唔啱玩早棄絕對係好事嚟! 哩隻game我都係主要玩下故事模式, 佢啲ranking我都係求其過到就算, 之前課咗十幾日120yen已經當睇在第1代既vp份上, 之後都係hea玩下算~
對,只玩故事算,始絡vp1, vp2真係太愛...變左咁玩法唔慣hahaha
舊 06-01-16, 09:46 AM   #645
神人ではない!新人だ

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
而家有兩把神劍...其實留住出晒兩把一齊出好,定食左佢突破LV好?

…有6星真係好…
仲要有兩把

舊 06-01-16, 09:59 AM   #646
神人ではない!新人だ

引用:
作者: darknessmana 查看文章
那智本書2又打極都冇

見到你地咁講,在下開始覺得佢地冇打錯字,開頭在下以為佢講Ⅲ…
注意事項
■「那智の記憶・Ⅰ」の入手について
『那智』の限界突破に使用する「那智の記憶Ⅰ」につきましては、『那智強化クエスト・1』『那智強化クエスト・2』において宝箱、またはユニーク宝箱より入手可能となっております。
■「那智の記憶・Ⅱ」の入手個数について
『那智強化クエスト・極』のクリアまでで入手可能な「那智の記憶・Ⅱ」は、最大「2個」となっております。
「那智の記憶・Ⅱ」を獲得可能な強化クエストは2016年6月6日(月)18:00以降の配信を予定しております。

■『那智』の限界突破には「名もなき英雄の記憶」を使用することはできません。
「Lv.55の限界突破」以降も、那智のキャラクター限界突破には「名もなき英雄の記憶」を使用できません。
『那智』の限界突破に使用するアイテムは、本イベント終了後しばらくは再取得することができません。再取得方法は後日告知いたします。

舊 06-01-16, 10:10 AM   #647
Celes

3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
我打那智强化2唔探,平均每場兩個好快儲夠。

舊 06-01-16, 10:15 AM   #648
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Celes 查看文章
我打那智强化2唔探,平均每場兩個好快儲夠。
探既在下最高試過一次8本,不過亦好多次探完都係1個…
最後都係升到25先凸到,嘥咗千幾EXP…

舊 06-01-16, 01:27 PM   #649
ShinDou

岩岩帶探索佬同lv25那智打極級,探離島果格冇野,話我力不足,要那智lv高先得?
舊 06-01-16, 01:56 PM   #650
darknessmana
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
引用:
岩岩帶探索佬同lv25那智打極級,探離島果格冇野,話我力不足,要那智lv高先得?
總戰力要過18000
darknessmana 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 10:22 AM

手機版 | APP版