Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-16, 04:40 PM   #476
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Celes 查看文章
打中層我無強2隊只用1隊打,裏面又細分4層,越來越難。去下一層時問你繼唔繼續,唔打就攞寳箱走(有跌既話)
戰力13000左右打最初一兩層應該無乜問題。
第4層差D輸晒,同之前果三層完全兩世界黎…駛唔駛咁陰毒…

舊 05-23-16, 07:05 AM   #477
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
劍肥真係好好多,上級1場4金全6星鍛鍊
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 08:05 AM   #478
ShinDou

平日d肥真係正好多,極級肥會探到7星鍛鍊,1次加5鍛
舊 05-23-16, 09:27 AM   #479
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
點解我打3鋪中級肥都係探得3粒鍛鍊架? 我以為調低咗添...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 10:02 AM   #480
神人ではない!新人だ

探幾多鍛鍊睇人品,所以基本上探高級安定。
極級咁燒AP都仲有唔細機會雙鐵鎚,星期六日以外既打過一次就應該唔會再打…

舊 05-23-16, 08:13 PM   #481
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
探幾多鍛鍊睇人品,所以基本上探高級安定。
極級咁燒AP都仲有唔細機會雙鐵鎚,星期六日以外既打過一次就應該唔會再打…
今日人品唔好,上級0鍛鍊⋯⋯

舊 05-23-16, 09:06 PM   #482
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Celes 查看文章
今日人品唔好,上級0鍛鍊⋯⋯
好你少些,唔信邪去探極,1粒
在下D AP呀呀呀ああああぁぁぁぁ…

師傅20HIT 殺敵回血正常返好用好多,不過好爸爸仍仲係好廢,敵人唔擋都驚事故打唔上20HIT…
勝利回血喺GATE要羸晒三堆先回一次好唔抵,冇咩事2ND TEAM都唔好打算練佢地。

此篇文章於 05-23-16 09:26 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 11:51 PM   #483
ShinDou

岩岩打中層GATE 1金3銀,1粒5星1粒4星,不過唔係單色唔夠勁,想推到黑騎吸LOCK4睇下好唔好D,而家3成日吸唔到
舊 05-24-16, 12:45 AM   #484
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
岩岩打中層GATE 1金3銀,1粒5星1粒4星,不過唔係單色唔夠勁,想推到黑騎吸LOCK4睇下好唔好D,而家3成日吸唔到
…你真係非一般法老,在下打黎打去唔係LV3就係白果之旅…

舊 05-24-16, 06:59 AM   #485
ShinDou

我都係第1次出4星5星,之前打親都垃圾2,3星或者咩都冇

訓前負30AP,訓醒都補唔滿,而家159AP MAX

此篇文章於 05-24-16 07:03 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-24-16, 08:04 AM   #486
ShinDou

岩岩打多次gate又出1粒5星2粒4星,不過仲係冇單色,好彩吸lock推到上4了,但冇左擋補血,得just guard
舊 05-24-16, 10:16 AM   #487
神人ではない!新人だ

引用:
岩岩打多次gate又出1粒5星2粒4星,不過仲係冇單色,好彩吸lock推到上4了,但冇左擋補血,得just guard
冇6星大劍回血擋效果唔大(心理作用?明明只係差幾個%)
在下冇6星大劍…得一把5星劍,GUARD率唔高…

舊 05-24-16, 10:21 AM   #488
ShinDou

我連5星大劍都冇,得4星

我fd有把4星大劍30%擋率

我果把得17%

其實都係見吸lock淨係上到4,所以另外果招想補血上埋2

吸lock5要160,應該要3粒單色55先得
舊 05-24-16, 12:10 PM   #489
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
擋都仲有分物定魔, 我覺得黑甲就算擋唔到, 吸到物攻打落佢到都有着數啦, 武器佢就好似裝魔擋好啲。
舊 05-24-16, 03:49 PM   #490
神人ではない!新人だ

引用:
作者: Hawk 查看文章
擋都仲有分物定魔, 我覺得黑甲就算擋唔到, 吸到物攻打落佢到都有着數啦, 武器佢就好似裝魔擋好啲。
所以在下超想要6星光劍…

舊 05-24-16, 05:28 PM   #491
神人ではない!新人だ

打EVENT升武器快過曜日…
虧班友諗出咁_ _既逼人參與EVENT既方案

舊 05-24-16, 05:47 PM   #492
Hawk
Game Master

又係Ranking event , 我可以繼續hea玩, 打到上級真係好似好過打肥, 起碼執到2個3星鎚~

武器實在太少款式, 又係片手劍同弓, 唔該快啲出多幾種職啦, 好厭....

此篇文章於 05-24-16 05:52 PM 被 Hawk 編輯。
舊 05-24-16, 07:05 PM   #493
ShinDou

真係升得超快,又多槌,好過打肥,而家得2千石,諗住R夠3500抽新手拎30支水去爆黎刷

我FD上級探到4星ORB

派果把4星大劍係咪特效武黎﹖

此篇文章於 05-24-16 07:07 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-24-16, 07:08 PM   #494
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
真係升得超快,又多槌,好過打肥,而家得2千石,諗住R夠3500抽新手拎30支水去爆黎刷

我FD上級探到4星ORB

派果把4星大劍係咪特效武黎﹖
有4星ORB咁爽呀~~咁要探下先得

舊 05-24-16, 07:48 PM   #495
ShinDou

極級都好易打,冇探都出4星ORB俾我,場場千幾EXP升人超快
舊 05-24-16, 08:08 PM   #496
小嘉
The One

個角色點先會加入
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 08:23 PM   #497
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
更新左,4星即刻勁少囉

舊 05-24-16, 08:24 PM   #498
小嘉
The One

上個EV 單眼女竟然係今次EV 角
未升即係要迫你用
舊 05-24-16, 08:35 PM   #499
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 小嘉 查看文章
上個EV 單眼女竟然係今次EV 角
未升即係要迫你用
呢個唔好「竟然」佢,一早講咗既。
不過在下當日突都突唔到,得LV25派出黎都冇用…

舊 05-24-16, 08:49 PM   #500
小嘉
The One

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
呢個唔好「竟然」佢,一早講咗既。
不過在下當日突都突唔到,得LV25派出黎都冇用…
我無留意呀
個SUB故事有佢突料
你可以打

D怪又係怕風屬

個EV好好升
好有心機打

此篇文章於 05-24-16 08:56 PM 被 小嘉 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 12:08 PM

手機版 | APP版