Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-21-16, 01:01 AM   #451
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: ShinDou 查看文章
極級肥真係改到超易,仲易過以前既上級,不過探1次要2AP,好似難探左金箱,成日出銀箱性杯
純感覺⋯⋯有兩種武器既肥係易出銀箱,而一種武器既就易出金。

舊 05-21-16, 01:06 AM   #452
Celes

引用:
作者: 肥雞 查看文章
我隊野平均40LV打極級有冇可能呀?
唔想無謂浪費AP
其實改肥仼既目的好明顯係呃多啲AP罷了,極肥真係易過以前上肥⋯⋯而又只得三星鎚。

舊 05-21-16, 01:15 AM   #453
小嘉
The One

3500抽 2 5星
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 08:25 AM   #454
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
新手POOL抽舊武器唔係太想抽,我本身已經中左果個POOL想抽果3把,而家想儲夠5千先抽大劍,我大劍得4星,不過唔知夠唔夠快儲5千石,而家先近4千
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 02:07 PM   #455
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Celes 查看文章
日記post
今日見無乜野做就去打下主線任轟く雷,入到去見有兩隻boss就唸住好似之前咁打一隻就ok。
於是用哂D招KO左一隻,但竟然唔mission completed? 先知完來要打哂兩隻,於是死死地氣用AP休息到滿入去打,結果喺每round被扣3000以上又冇招用既情況下全滅,就咁唔見百幾AP
下次記住睇清楚勝利條件。
啱啱打贏雙龍去到(用晒所有野得返600血)
見55已經唔想入,不過條件真係好陰毒,只係寫討伐BOSS…
雖然以往只殺一隻就過既寫明係殺其中一隻…
引用:
純感覺⋯⋯有兩種武器既肥係易出銀箱,而一種武器既就易出金。
星期六日就行晒就算,極金都係杯黎…

此篇文章於 05-21-16 02:10 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 10:46 PM   #456
ShinDou

人LV50解放左之後D6星武好屈,而家主角千8魔攻,加攻後出特大 4千5乘5,出3下就打左6萬幾

暫時萬3HP萬4戰力
舊 05-22-16, 01:17 AM   #457
小嘉
The One

而家邊到農LV會易升D...
舊 05-22-16, 02:02 AM   #458
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 小嘉 查看文章
基本上SIDE黑蘿4冇得輸,不過如果想升角色既,在下覺得MAIN既屍女5唔錯。

舊 05-22-16, 02:32 AM   #459
小嘉
The One

屍女5即係邊關
我想升角色
舊 05-22-16, 07:07 AM   #460
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
屍女5即係邊關
我想升角色
愛はさだめ吧

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-16, 09:56 AM   #461
ShinDou

我係狂打鍊金4,主要係RANK升得快,而家RANK43,同埋佢1版只係行兩步,每步3AP,第1場6,7百EXP,大佬4百EXP,都唔算少

後期高LV每個LV加能力加好多
舊 05-22-16, 10:23 AM   #462
ShinDou

而家肥關好伏,極級3個金箱全性杯,改前金箱1定係鍛鍊石,可能見太多人咁快屈爆60鍛鍊所以即刻改

5千石抽大劍POOL又俾神弓我,3把了,都唔知PICK左D咩,下次抽新手POOL算

原來頭先抽到2把4星大劍毒付暗闇付,都好,俾晒雷法先

此篇文章於 05-22-16 11:05 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-22-16, 01:56 PM   #463
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
你地打得咁鬼快既? 我仲係度清緊side story, 仲有成半人未打, 主線又未打哂, 冇個人過lv50....

下個禮拜有新ev, 唔知點玩法呢?
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-16, 02:29 PM   #464
ShinDou

我淨係打黑妹個SIDE同戰乙女本書咋,主線我爭1個未拎

呢隻GAME個個EVENT都RANKING咁濟,真係唔夠D課長玩
舊 05-22-16, 02:52 PM   #465
小嘉
The One

肥關有突4星武既材料拎
舊 05-22-16, 03:02 PM   #466
Celes

引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家肥關好伏,極級3個金箱全性杯,改前金箱1定係鍛鍊石,可能見太多人咁快屈爆60鍛鍊所以即刻改

5千石抽大劍POOL又俾神弓我,3把了,都唔知PICK左D咩,下次抽新手POOL算

原來頭先抽到2把4星大劍毒付暗闇付,都好,俾晒雷法先
新手pool唔係只有一次用3500石抽?你重未抽?

引用:
作者: Hawk 查看文章
你地打得咁鬼快既? 我仲係度清緊side story, 仲有成半人未打, 主線又未打哂, 冇個人過lv50....

下個禮拜有新ev, 唔知點玩法呢?
為下個EV練緊女賊同佢把劍,可惜唔夠記憶突破最多只能到lv40⋯⋯

舊 05-22-16, 03:09 PM   #467
ShinDou

未抽新手呀,因為見佢出大劍UP,我好少大劍所以儲夠5千抽大劍

新手POOL原來仲送30支細水

遲D個防衛戰唔知係咪打分,可能高LV任拎多D分﹖個特效角如果唔係全能力修正好多既話,可能用自己平時用開既人仲好,睇佢點SET
舊 05-22-16, 03:19 PM   #468
Celes

引用:
夠力既話セラgate中層都唔錯,10AP有2-3000左右,又可以全程自動。
好運既話重有4、5星orb跌。

舊 05-22-16, 03:25 PM   #469
ShinDou

不過GATE好似升唔到RANK,我諗住衝晒主線同SIDE R晒石抽晒先刷GATE同肥
舊 05-22-16, 03:31 PM   #470
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
イングリッド個side stoty係點開?跟wiki講計lv,但我lv26都唔見開左....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-16, 03:56 PM   #471
小嘉
The One

引用:
夠力既話セラgate中層都唔錯,10AP有2-3000左右,又可以全程自動。
好運既話重有4、5星orb跌。

個GATE 1隊打唔打得嬴?
舊 05-22-16, 04:09 PM   #472
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
イングリッド個side stoty係點開?跟wiki講計lv,但我lv26都唔見開左....
完成愛はさだめ5(LV28)

話咗星期六日唔好探索鍛鍊架啦,硬係唔信既…

此篇文章於 05-22-16 04:16 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-16, 04:26 PM   #473
小嘉
The One

我D人40LV都未有.我估新EV都唔係我打
舊 05-22-16, 04:31 PM   #474
Celes

引用:
個GATE 1隊打唔打得嬴?
打中層我無強2隊只用1隊打,裏面又細分4層,越來越難。去下一層時問你繼唔繼續,唔打就攞寳箱走(有跌既話)
戰力13000左右打最初一兩層應該無乜問題。

舊 05-22-16, 04:33 PM   #475
小嘉
The One

戰力得11000

睇黎要再努力D先

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 10:00 AM

手機版 | APP版