Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-16, 04:57 PM   #351
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
抽完真係劍up
中多把神劍
我想要5星
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 05:02 PM   #352
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
個新池好似好好抽,有fd 1把6星2把5星,另1個fd 1把6星4把5星
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 05:13 PM   #353
小嘉
The One

你唔好刷首抽啦
首抽3券係normal pool 無up
舊 05-09-16, 05:18 PM   #354
ShinDou

我諗住刷把降人40%能力神劍,之後衝主線r石抽新池
舊 05-09-16, 08:15 PM   #355
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
6星武真係好低機率...
開局以來第6次11連
好似只中了2把6星 (唔計首抽)

舊 05-09-16, 08:30 PM   #356
小嘉
The One

好似升武器性價比高過升LV
舊 05-09-16, 08:37 PM   #357
ShinDou

首抽POOL改左,刷左成個鐘1把6星都冇,唔知係咪最多出5星,而家黃LOGO係出5星

但武LV好難升,你好難搵到咁多肥/武俾佢食,LV20以上D武食野加好少EXP
舊 05-09-16, 08:41 PM   #358
小嘉
The One

引用:
作者: ShinDou 查看文章
首抽POOL改左,刷左成個鐘1把6星都冇,唔知係咪最多出5星,而家黃LOGO係出5星

但武LV好難升,你好難搵到咁多肥/武俾佢食,LV20以上D武食野加好少EXP
中級我夾硬打
反正日日完場一次會送一次石
我CON一次機打中級
舊 05-09-16, 08:48 PM   #359
ShinDou

D肥關好似比其他GAME效率低好多,AP又大食

岩岩講完冇6星,就出左把6星光劍全體特大俾我

不過大劍黎,諗緊好唔好再刷,唔知遲D會唔會要靠主角打

此篇文章於 05-09-16 08:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-09-16, 08:51 PM   #360
小嘉
The One

肥關得果2個箱
點會有效率
又大食
舊 05-09-16, 09:30 PM   #361
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
肥關係衰到會跌聖杯(錢), 根本佢設計到你想勁就要不停爆石打...

此篇文章於 05-09-16 09:32 PM 被 Hawk 編輯。
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 09:41 PM   #362
ShinDou

終於刷到特大神弓,加2把3星武,開了
舊 05-09-16, 10:16 PM   #363
chimchim
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagchim why
素材極比想像中無咁難打 ,係開頭果三批小怪煩啲,唔比佢先制既話 通常都可以勝
chimchim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 10:35 PM   #364
小嘉
The One

引用:
作者: Hawk 查看文章
肥關係衰到會跌聖杯(錢), 根本佢設計到你想勁就要不停爆石打...
明明有日係錢曜日係要跌杯呃你個位
舊 05-10-16, 11:04 AM   #365
ShinDou

新pool真係好易中

中6星加野神劍同6星性杖,另外5星性劍同性弓

岩岩先拎個冰法師,繼續衝主線r石再抽先
舊 05-10-16, 12:08 PM   #366
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
真係同之前2個世界....5星LV20(但4星仲係LV1好怪)
中左2把6星(都係神劍..真係PICK UP)2把5星武.....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-16, 10:21 PM   #367
小嘉
The One

聽日又開EV

睇下有幾狗血
舊 05-12-16, 07:18 AM   #368
ShinDou

岩岩第2下5千石抽,中埋6星降野神劍,不過1把5星都唔中,佢保底左把6星,個新POOL好易中6星,但5星好似改低左,可能驚人量產去屈機

暫時有4把6星
舊 05-12-16, 09:09 AM   #369
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
岩岩第2下5千石抽,中埋6星降野神劍,不過1把5星都唔中,佢保底左把6星,個新POOL好易中6星,但5星好似改低左,可能驚人量產去屈機

暫時有4把6星
2次11抽都無6星
機率呢樣野真係同真人綁定

舊 05-12-16, 09:33 AM   #370
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

暫時有4把6星
其實依家LV20好快就升到,不過20之後果D就…

舊 05-12-16, 09:35 AM   #371
小嘉
The One

4,5 個鎚就升到
之後真係
舊 05-12-16, 09:39 AM   #372
神人ではない!新人だ

6星武難升,在下絕對理解。
問題係你預在下拎黎進化既3星都係同樣難升,在下理解唔到

舊 05-12-16, 11:27 AM   #373
ShinDou

要抽新pool劍up果個先易喎

我之前兩個save抽左6次5千都有,全垃圾

槌唔打啦,d肥關太伏,我入去衝主線r石快d抽第3次5千好過,5星保底lv20應該唔會擺好耐,仲要我d其他fd都同我1樣抽親果個新pool都中6星
舊 05-12-16, 11:34 AM   #374
神人ではない!新人だ

引用:
要抽新pool劍up果個先易喎

我之前兩個save抽左6次5千都有,全垃圾

槌唔打啦,d肥關太伏,我入去衝主線r石快d抽第3次5千好過,5星保底lv20應該唔會擺好耐,仲要我d其他fd都同我1樣抽親果個新pool都中6星
係就快D

期間
開始:5月9日(月) 16:00から
終了:5月12日(木) 13:59まで

另外,今日香港時間一點前最好可以用晒D AP佢,之後4個鐘維護
日時:2016年5月12日(木) 14:00より18:00頃まで

舊 05-12-16, 11:38 AM   #375
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
你有石駛乜急? 遲下大劍, 弓, 杖up實陸續有嚟...

唔該快啲整好個彈app佢, 實在太討厭喇~~

大家得閒留意下啲orb既技能, 角色第4同5招應該要靠佢隨機發動, 仲有好多其他附加技能, 睇清楚至好食或賣

此篇文章於 05-12-16 11:44 AM 被 Hawk 編輯。
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 10:14 AM

手機版 | APP版