Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-11-15, 04:49 PM   #151
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
加得嗰少少野之前就唔好咁高調預告啦
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 05:35 PM   #152
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
呢隻game真神奇冇event冇野搞又多bug
但次次公佈消息都係2,3,4百萬突破...

引用:
作者: Sito 查看文章
加得嗰少少野之前就唔好咁高調預告啦
隻rydia仲未上得5星....

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 11:45 PM   #153
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
我場場都有一兩粒,真係運氣問題
可能兩位係唔同時間打既問題,一開始係探索多過覺醒之間,之後改番覺間多左

Anyway,我過唔到a3

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 03:40 AM   #154
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: fami~yan 查看文章
可能兩位係唔同時間打既問題,一開始係探索多過覺醒之間,之後改番覺間多左

Anyway,我過唔到a3
其實A3至S4嘅大佬實力相差唔遠
我去到S5大佬都係用主角三人加FF5主角同沙王子
四星滿LV60
最緊要記得主角減攻,女主角回血
其實已經夠贏
不過去到S5大佬完敗
所以而家上晒5星升緊LV先再去挑機

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 09:55 AM   #155
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: daihamlop 查看文章
其實A3至S4嘅大佬實力相差唔遠
我去到S5大佬都係用主角三人加FF5主角同沙王子
四星滿LV60
最緊要記得主角減攻,女主角回血
其實已經夠贏
不過去到S5大佬完敗
所以而家上晒5星升緊LV先再去挑機
我而家係5星魔劍6X+4星FF12主5X+4星FF5主+滿等瑪利亞紅魔
已經開局減攻減防...

非洲人...
舊 11-12-15, 03:41 PM   #156
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
我而家係5星魔劍6X+4星FF12主5X+4星FF5主+滿等瑪利亞紅魔
已經開局減攻減防...
A3即係山頂嗰隻?唔係好記得
如果係嗰隻就比較麻煩
我係喺佢修正咗啲裝飾品之前打
修正前係夠裝飾品全體防盲防毒
加油啦師兄

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
舊 11-12-15, 04:07 PM   #157
fami~yan
Game Master

引用:
A3即係山頂嗰隻?唔係好記得
如果係嗰隻就比較麻煩
我係喺佢修正咗啲裝飾品之前打
修正前係夠裝飾品全體防盲防毒
加油啦師兄
光-50%抗性果隻啡色野
第一回合就放多體致盲...

非洲人...
舊 11-12-15, 06:36 PM   #158
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
光-50%抗性果隻啡色野
第一回合就放多體致盲...
應該係嗰隻
怪獸圖號碼120
有一個任務係要去雪狼牙山頂殺佢
獎勵係一件有分身嘅衫
嗰隻可以用毒殺,應該係最有效嘅打法

舊 11-12-15, 06:44 PM   #159
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
最有效係一條不死鳥の尾
有天娜就レイズ

舊 11-12-15, 06:49 PM   #160
rob601
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
最有效係一條不死鳥の尾
有天娜就レイズ
鬥技場唔用得道具

舊 11-12-15, 06:56 PM   #161
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
作者: rob601 查看文章
鬥技場唔用得道具
未試過原來唔用得?

舊 11-13-15, 04:53 AM   #162
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

白龍之後據聞係奇米拉
贏咗有金甲同火盾
只係傳聞未經證實

啱啱試吓打,係惡魔奇米拉,好強
火冰雷+100%防,全負面效果無效
小弟不才,連5round都頂唔到

此篇文章於 11-13-15 05:55 AM 被 daihamlop 編輯。
舊 11-13-15, 10:22 AM   #163
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
用左4卷,中3星新拳女
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 10:36 AM   #164
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
用晒佢送D ticket..一隻新都抽唔到...XD
得3星暗雲, ex death....

舊 11-13-15, 10:50 AM   #165
Eking

註冊日期: Feb 2006
想問s5點打?要裝雷戒?

舊 11-13-15, 11:17 AM   #166
Ho1982
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
白龍之後據聞係奇米拉
贏咗有金甲同火盾
只係傳聞未經證實

啱啱試吓打,係惡魔奇米拉,好強
火冰雷+100%防,全負面效果無效
小弟不才,連5round都頂唔到
開始會有火冰雷大招
只會各用一次,最好用防禦頂過
之後慢慢磨佢血就得
後期佢會放毒,注意回復就可以
贏左得件甲,火冰雷抗性+10%
由手機版發出
Ho1982 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 12:09 PM   #167
fami~yan
Game Master

引用:
用左4卷,中3星新拳女
用左7卷.......得一個新角3星大叔

非洲人...
舊 11-13-15, 04:51 PM   #168
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

用咗五卷
中咗三星可上五星槍手同五星綠魔
其實我係想要monk女嘅

舊 11-13-15, 04:57 PM   #169
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: Eking 查看文章
想問s5點打?要裝雷戒?
裝雷戒,用防雷魔法,拆走隻怕雷嘅召,一路keep住減攻
佢會中睡眠麻痺等等
我LV唔夠殺佢唔死
如果師兄你隊人五星60以上應該贏到

舊 11-13-15, 05:05 PM   #170
wang2009hk
Game Master

3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
2500石+4卷=R.I.P.

舊 11-13-15, 10:49 PM   #171
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
新果隻奇美拉第2 TYRN 招大招頂唔到~SOSAD

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 09:02 PM   #172
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 天子 查看文章
新果隻奇美拉第2 TYRN 招大招頂唔到~SOSAD
我魔防唔高個兩隻會先不停拉擋,等佢用過晒火冰雷三招大招先打
基本上挨過左個三招等於過左
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 11:31 PM   #173
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
其實係咪最好全部用5星打..

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 05:53 AM   #174
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

比未過嘅版友參考,過咗嘅可以無視

我試過幾次,惡魔奇米拉會喺245或者256round放大招
除咗精神最高嘅白魔其他人喺呢3round最好拉下擋
男主角每隔大約三回合用一次減攻
如果精神太低,最好拎走火召,因為火召會制造弱點
最好帶定幾支回MP約比白魔用
咁就應該可以唔洗con殺到佢

我隊伍係五星LV32FF5主角,五星LV61FFBE主角三名,加四星LV60沙王子

舊 11-16-15, 09:06 AM   #175
小毛明
Game Master
毛厘頭

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code0946 2182 4512
PSN  IDmomimg
XBox Live Gamertagmoming23
引用:
比未過嘅版友參考,過咗嘅可以無視

我試過幾次,惡魔奇米拉會喺245或者256round放大招
除咗精神最高嘅白魔其他人喺呢3round最好拉下擋
男主角每隔大約三回合用一次減攻
如果精神太低,最好拎走火召,因為火召會制造弱點
最好帶定幾支回MP約比白魔用
咁就應該可以唔洗con殺到佢

我隊伍係五星LV32FF5主角,五星LV61FFBE主角三名,加四星LV60沙王子
......

我用 5星滿等... FF2 男主... 白魔... 綠魔... 加 lv 62 5星天娜 加 滿篤 FF11 Taru 博士過唔到... wwwww

超懶 SB ID: 108,003,610...

Trophy card
小毛明 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 20 06-22-21 11:21 AM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 05:00 PM

手機版 | APP版