Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-15, 08:33 PM   #26
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我有奶但我棄左機
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 08:46 PM   #27
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
3星白魔算唔算奶...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 09:40 PM   #28
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
中左4星クジャ
唔知開GAME定繼續好
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-15, 02:40 AM   #29
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
以上全added

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-15, 05:05 PM   #30
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
Exp 關好怪,上級15lv已經打得,上到23-24開始已經慢,但係3星覺醒要40級.....

舊 10-24-15, 05:16 PM   #31
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
BF係咪等執...

舊 10-24-15, 08:24 PM   #32
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Eking 查看文章
Exp 關好怪,上級15lv已經打得,上到23-24開始已經慢,但係3星覺醒要40級.....
隻GAME要升爆一隻3星都唔易...
去到2X級開始升得好慢
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-15, 10:10 PM   #33
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
第4抽繼續係3星...到底有多惡運...

非洲人...
舊 10-24-15, 10:23 PM   #34
Eking

Server lag? Always connecting....

舊 10-25-15, 02:26 AM   #35
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
呢隻野真係好多奇事, 小號中完凱因, 第二抽粒水晶由藍>金>虹, 彈隻5星塞西爾, 轉號由頭打過,

拎完道具出村connecting, 中道具消失BUG, 費事清寶箱住...
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 03:20 AM   #36
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
刷了三天終於有了
五星ガーランド
092,484,079
請加好友
謝謝T-T
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 05:31 AM   #37
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

其實奶,沙城王子有藥的知識,用道具補雙倍
都算係幾強力嘅奶

另小弟打得手機games小,呢隻係咪第一隻要用錢買keys,
去開地圖迷宮入面寶箱嘅game?

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
舊 10-25-15, 08:31 AM   #38
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: daihamlop 查看文章
其實奶,沙城王子有藥的知識,用道具補雙倍
都算係幾強力嘅奶

另小弟打得手機games小,呢隻係咪第一隻要用錢買keys,
去開地圖迷宮入面寶箱嘅game?
好似可以調合,不過我仲未夠素材,所以未試過
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 09:58 AM   #39
okabe

想問2島有一關有6條魚既BOSS要點打?
不停復活....
舊 10-25-15, 10:36 AM   #40
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: okabe 查看文章
想問2島有一關有6條魚既BOSS要點打?
不停復活....
條魚唔係復活
佢係好似龍騎咁跳咗上天,
下round先刺番落嚟。
打多隻數boss請善用幻獸嘅群體睡眠,
然後專注一隻一隻咁殺
再唔係用火召加全體魔法同LB都可以

舊 10-25-15, 11:18 AM   #41
okabe

引用:
作者: daihamlop 查看文章
條魚唔係復活
佢係好似龍騎咁跳咗上天,
下round先刺番落嚟。
打多隻數boss請善用幻獸嘅群體睡眠,
然後專注一隻一隻咁殺
再唔係用火召加全體魔法同LB都可以
THX!已攪掂
隻火召要去到邊先有?暫時得一隻召獸
終於中到隻3星奶....
舊 10-25-15, 11:45 AM   #42
Ho1982
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
THX!已攪掂
島1港口搭船
Ho1982 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 12:46 PM   #43
okabe

引用:
作者: Ho1982 查看文章
島1港口搭船
THX! 搵到
舊 10-25-15, 03:49 PM   #44
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
過唔到沙漠d石化, 冇白魔, d針又500g一支.

沙漠之前有冇防石化防具攞?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 07:05 PM   #45
Eking

冇,儲錢吧,或者盡快秒會石化的怪

舊 10-25-15, 09:22 PM   #46
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
今日終於打左白龍,拎村雨........
依家D三星開始max lv,但完全唔夠神結晶去進化
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-15, 05:40 AM   #47
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
THX!已攪掂
其實重有隻土召
去沙漠探索
有人暈咗要水
比水佢之後就有提示出土召場所
我只搵到三隻
再揾到先再報告

舊 10-26-15, 05:43 AM   #48
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
過唔到沙漠d石化, 冇白魔, d針又500g一支.

沙漠之前有冇防石化防具攞?
有裝飾品係防石
不過得一件
係開金庫拎
打沙漠,解毒、盲、石化魔法唔可以無
拎完先打

舊 10-26-15, 08:57 AM   #49
wang2009hk
Game Master

3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
抽了2天
不是上不了5星的4星
就是上不了5星的3星..

5星啦..可上5星的3星啦..統統沒見到

只能說...不愧是SEX?

另一點就是..
看到現在角色進化系統....滿擔心是採用隔壁的FFBA那種..不能進就不能進
而不是BF那樣後期給你全進上去..

舊 10-26-15, 10:01 AM   #50
fami~yan
Game Master

引用:
作者: wang2009hk 查看文章
抽了2天
不是上不了5星的4星
就是上不了5星的3星..

5星啦..可上5星的3星啦..統統沒見到

只能說...不愧是SEX?

另一點就是..
看到現在角色進化系統....滿擔心是採用隔壁的FFBA那種..不能進就不能進
而不是BF那樣後期給你全進上去..
原來我第一抽果隻係FF12ヴァン................我岩岩先發現
其餘4抽都係上唔到5星既3星貨...

非洲人...

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 20 06-22-21 11:21 AM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 01:36 PM

手機版 | APP版