Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-25-16, 02:38 PM   #251
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
5 抽中晒3隻新可上5星角...佛心到有D 過份

舊 02-01-16, 10:45 AM   #252
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
用左15卷先中一隻4星カル....
SAGA活動幾好打,不過要刷素材做武器都要消石

此篇文章於 02-18-16 04:13 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-16, 11:58 AM   #253
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
Saga個event終於都似樣
打覺醒去到七英雄,終於都要con一次先過到
主要原因係無晒MP又唔記得裝MP藥
費事麻煩所以con一次算
不過七英雄啲異常攻擊都真係幾麻煩

頭先打多次,唔知係我黑仔定點
龍輝礦好似要覺醒級先跌……
如果係,最小要打二十次,都幾煩

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾

此篇文章於 02-01-16 12:51 PM 被 daihamlop 編輯。
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 09:47 AM   #254
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

引用:
作者: daihamlop 查看文章
Saga個event終於都似樣
打覺醒去到七英雄,終於都要con一次先過到
主要原因係無晒MP又唔記得裝MP藥
費事麻煩所以con一次算
不過七英雄啲異常攻擊都真係幾麻煩

頭先打多次,唔知係我黑仔定點
龍輝礦好似要覺醒級先跌……
如果係,最小要打二十次,都幾煩
龍輝礦係得覺醒先跌, 好煩

舊 02-02-16, 02:23 PM   #255
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
打覺醒基本係燒MP ITEM,打2次已經燒哂我D儲備,都唔知點打20次....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-16, 06:38 PM   #256
okabe

隻GAME雖然無咩玩不過送野都算唔錯
抽哂D卷唔中新角....結果抽左1次10連

奶廷姐

舊 02-18-16, 03:33 PM   #257
GP03D

引用:
作者: okabe 查看文章
隻GAME雖然無咩玩不過送野都算唔錯
抽哂D卷唔中新角....結果抽左1次10連

奶廷姐

我卷加石20次到只中到2隻新角...
廷姐

舊 02-18-16, 03:43 PM   #258
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

引用:
作者: GP03D 查看文章

我卷加石20次到只中到2隻新角...
廷姐
我課左50000 yen 都冇, 不過就抽左20隻赤魔拎左個連續魔法

舊 02-20-16, 12:19 AM   #259
中考介
Senior Gamer

請問用hk google acc玩 係出面買日元google play gift card黎課金得唔得?
中考介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 10:56 PM   #260
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
打發時間的我半價抽中了雷姐, 不敢告訴課了幾次金(沒中)的好友.....
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 11:09 PM   #261
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
……14張都只係中左4星女紅魔……

舊 02-24-16, 03:12 AM   #262
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

SE好波
連FFT都六星,即係成隻game正式踏入六星時代
除咗挺姊,同未出嘅FF7FF10外,
一眾FF主角即刻成為大茄,
以歷代FF主角做大茄為賣點,
我除咗滾動之外都唔知講咩好

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
舊 02-25-16, 10:37 PM   #263
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

FFT個覺醒級係咪有病?
難打到有啲無厘頭

舊 02-26-16, 03:33 AM   #264
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
覺醒級下下都一定打補先,一ROUND殺唔哂基本就滅團
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-16, 03:45 AM   #265
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

頭先con一次過覺醒,發覺佢根本係屈你打覺醒
超級得20個,覺醒有101個……
如果你要六星奶挺,要8000個聖石欠片
又如果,過咗FFT之後無得換
即係最小要準備8000水晶去con80場先夠上六星
完全無言

舊 02-26-16, 09:17 AM   #266
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
出晒d法師用中or高級冰魔法elemental chain加個集中,應該夠6場1turn kill

我自己係用比比用裝谷上298魔力,搭其他冇勁裝既法師,tina,2隻博士,女神,再搭fd小丑
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-16, 01:29 PM   #267
GP03D

冇個3隻上到6星既人係咪即係唔洗煩?

舊 02-26-16, 01:49 PM   #268
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
SE營運永遠冇令我失望, 難得搞FFT EVENT, 搞到有冇抽到6星都唔想打, 真係好難得
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-16, 01:53 PM   #269
okabe

引用:
作者: GP03D 查看文章
冇個3隻上到6星既人係咪即係唔洗煩?
5隻挺姐就唔洗煩
都係同佢鬥大力秒,秒唔到就GG

FFT果兩隻6星初評麻麻
舊 02-26-16, 05:20 PM   #270
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

廿券加廿抽抽FFT 唔到FFT 6星反而中雷姐..

FFT我覺得大獎反而係女聖騎, 覺醒級只要用同屬カ系魔elemental chain 就輾過

舊 02-26-16, 05:29 PM   #271
okabe

【お知らせ】FFTから参戦した新規追加ユニット6体は、常設ユニットとなります。また、FFTコラボイベントで取得できる★6覚醒素材ですが、今回のイベントだけでなく、今後のイベント等でも取得可能です。

明明生放時話係期間限定....加下變常設角
舊 02-26-16, 11:43 PM   #272
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: okabe 查看文章
【お知らせ】FFTから参戦した新規追加ユニット6体は、常設ユニットとなります。また、FFTコラボイベントで取得できる★6覚醒素材ですが、今回のイベントだけでなく、今後のイベント等でも取得可能です。

明明生放時話係期間限定....加下變常設角
FFT嗰兩隻六星同奶挺真係有段距離
反而佢啲trust master好吸引
不過現階段最實用應該係連續魔

唔洗谷覺醒就好
我得大雷team做唔到無con過

舊 02-27-16, 12:37 AM   #273
GP03D

到底d event邊個諗出嚟....可以令到我咁冇動力去打....
d FFT人又唔點... 點6星架....ramza招super加得一個人攻擊?唔係掛....
又要人不段打素材合d唔等洗野....真係想棄game....

舊 02-27-16, 03:38 AM   #274
傑少
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
702,357,640
339攻 奶挺
有冇高手可以俾我ADD下,FD LIST 唔夠高攻角用
傑少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-16, 04:02 AM   #275
GP03D

引用:
作者: 傑少 查看文章
702,357,640
339攻 奶挺
有冇高手可以俾我ADD下,FD LIST 唔夠高攻角用
唔夠班ADD你...用FF5主角加盡都好似岩岩300攻...
唔介意我抱下大腿可以ADD...
867.675.340

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 20 06-22-21 11:21 AM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 06:50 PM

手機版 | APP版