Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-09-15, 09:14 PM   #126
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: anyone 查看文章
卡能力有個rare率好似關事架
個rare率就係...
自己合自己去升,合完個星就會上升

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-15, 09:26 PM   #127
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: hyakki 查看文章
果陣聽人講曜日易出皇冠
今日又CUTE屬道具UP
岩岩怒沖曜日,點知乜冠都無...無課表示大壓力

起手卯月ssr,十連抽中杏ssr...差兩個cute屬皇冠呀...
冇刷首抽, 用無償星抽左兩次十連抽, 如果唔係有SR保證
係一張SR都唔會有

表示極葡萄

人品咁差都唔知課唔課好
BTW, 有重覆的R卡
大家覺得儲起幾張升 skill lv 好, 定自己食自己升 Star lv 好?

此篇文章於 09-09-15 09:30 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-15, 09:27 PM   #128
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
整定5張20星N卡

舊 09-09-15, 09:28 PM   #129
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
用無償星抽左兩次十連抽, 如果唔係有SR保證
係一張SR都唔會有

表示極葡萄
呢D咪叫身在福中不知福
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-15, 09:31 PM   #130
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

min pay唔算身在福中吧

舊 09-09-15, 09:32 PM   #131
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
整定5張20星N卡
N卡5星,R卡10星,SR卡15星,SSR卡20星...
你就想N卡有20星

只有隊長有效

舊 09-09-15, 09:34 PM   #132
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
N卡5星,R卡10星,SR卡15星,SSR卡20星...
你就想N卡有20星

只有隊長有效
原來如此

舊 09-09-15, 09:43 PM   #133
小嘉
The One

引用:
我講緊有2張SSR話皇冠難拎果位
舊 09-09-15, 09:46 PM   #134
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: 小嘉 查看文章
我錯sor

舊 09-09-15, 09:53 PM   #135
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
引用:
呢D咪叫身在福中不知福
有兩張SSR 已經贏在起跑線上
咁有人品已經好幸福啦

皇冠就算唔課金,有食力玩pro / master 都會拎到啦
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-15, 09:56 PM   #136
小嘉
The One

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
有兩張SSR 已經贏在起跑線上
咁有人品已經好幸福啦

皇冠就算唔課金,有食力玩pro / master 都會拎到啦
就算玩DEBUT同REGULAR都會出
仲有櫃都會出...
舊 09-09-15, 10:19 PM   #137
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
R應該留一張來合星...始終SR,SSR唔係咁易出仲要重覆
小鬼論外

舊 09-09-15, 10:26 PM   #138
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

打完歌成日ok得太快 唔記得申請人地好友

舊 09-09-15, 11:35 PM   #139
小嘉
The One

今後UPDATE
加畫面固定功能
可以SKIP友抽畫面
同埋可以解除引繼ID
舊 09-10-15, 12:38 AM   #140
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
ios....

首抽美嘉ge又出美嘉
首抽俄妹ge又出俄妹

此篇文章於 09-10-15 01:08 AM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-15, 04:55 AM   #141
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

原來fd pt有上限a

舊 09-10-15, 08:20 AM   #142
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
刷左日幾終於見到藍信封.....不過竟然中隻最唔想要o既諸星きらり....算了,冇心機再刷.....

好有壓迫感o既巨人圖

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-10-15 08:43 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-15, 08:42 AM   #143
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
刷左日幾終於見到藍信封.....不過竟然中隻最唔想要o既諸星きらり....算了,冇心機再刷.....
本田你岩唔岩

舊 09-10-15, 08:45 AM   #144
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
本田你岩唔岩
[動畫黨]呢個第 0 個唔想要

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-15, 08:55 AM   #145
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
比最唔想要更差
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-15, 09:46 AM   #146
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
我發現原來皇冠都唔難拎
籃冠同黃冠都靠櫃拎度了(個櫃重要出冠能力只有LV2)...但..一個紅冠都無....
我兩張SSR都係CUTE屬架...
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-15, 10:28 AM   #147
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C

等埋聽日限定果首jewel parade就暫時clear晒, 先fc晒d pro再向fc master進發

琴日終於係櫃度出左個皇冠 儲埋d鏈就可以特訓

舊 09-10-15, 10:40 AM   #148
~小鬼~
白虎白虎白白虎

冇音樂天份,而家靠後天努力去打
快D出第一個活動la

舊 09-10-15, 10:58 AM   #149
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

好有壓迫感o既巨人圖
算啦,我都係佢……唔好開3d,開3d身邊唔好開蘿莉就唔多覺了……

舊 09-10-15, 11:57 AM   #150
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
ISO事前已停
今晚生放送
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版