Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-15, 11:23 AM   #851
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
鬼巨咁快玩晒D content:o
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 11:25 AM   #852
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: kimtch 查看文章
鬼巨咁快玩晒D content:o

但我對event新囡有興趣D

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 11:33 AM   #853
kimtch

如果要打分先有囡咁鬼巨READY好晒未:o
舊 09-22-15, 11:38 AM   #854
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: kimtch 查看文章
如果要打分先有囡咁鬼巨READY好晒未:o
唔係得頭一百先有,我覺得我好大機會會拎到

舊 09-22-15, 11:40 AM   #855
JMi

註冊日期: Feb 2011
鬼巨都拎唔到搵鬼拎咩 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 11:43 AM   #856
kimtch

首歌會係紅色?
舊 09-22-15, 11:47 AM   #857
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
EV報酬D圖都一早比人爆佐出黎啦

上位 免
EV 小日向嫁啦
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 12:11 PM   #858
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Ev點玩法....不過對pro都未fc晒都係直接放棄好了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 12:12 PM   #859
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: J+1 查看文章
Ev點玩法....不過對pro都未fc晒都係直接放棄好了
由手機版發出
應該都係鬥燒錢,你過唔過到pro 影響唔大

舊 09-22-15, 12:14 PM   #860
kimtch

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
應該都係鬥燒錢,你過唔過到pro 影響唔大
燒少d囉
舊 09-22-15, 12:24 PM   #861
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
玩咁耐得8首master fc...

pro LEGNE仲未過到囉www
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 12:26 PM   #862
kimtch

會唔會係過唔到PRO LEGNE 但渣住8首MASTER FCw

只得1首master fc表示
舊 09-22-15, 12:26 PM   #863
JMi

引用:
作者: Cly 查看文章
玩咁耐得8首master fc...

pro LEGNE仲未過到囉www
你玩PRO一斷就棄機先過唔到咋嘛 XD
舊 09-22-15, 12:33 PM   #864
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

PSN  IDcharoncly
引用:
作者: JMi 查看文章
你玩PRO一斷就棄機先過唔到咋嘛 XD
正常梗係打到尾...問題係到尾永遠都過唔到
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 12:40 PM   #865
JMi

引用:
作者: Cly 查看文章
正常梗係打到尾...問題係到尾永遠都過唔到
唔會掛 我咁頹廢FULL得幾首MASTER既都無死到
要大動作D拉 拉到出左個角色格仔先再返轉頭
舊 09-22-15, 01:45 PM   #866
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
講起音Game 力
如果自問打得麻麻地又或者冇乜音感既 我建議出街機摸下 KONAMI 啲音Game

之後你會發現呢隻Game 打到咁上下 d note 既SE 會唔對首歌, 尤其是亂打

用手機音game練音game力真係會打壞手的

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 01:52 PM   #867
JMi

好明顯我隻手已經壞左 貓果堆亂打都係照打無咩問題 XD

對比街呢度係好閃 同舊結他差唔多
舊 09-22-15, 01:54 PM   #868
廢人
The One

一早壞手
唔開聲都照打可也
由手機版發出
舊 09-22-15, 02:36 PM   #869
~小鬼~
白虎白虎白白虎

希望獎品個range 唔好太細,唔想爆得咁辛苦

舊 09-22-15, 03:09 PM   #870
anyone
The One
↘嫁

PSN  IDRitsuZui
忍到無扔機之後就放棄追fc

今日update完
多左
touch se有得揀(入到去得1種)
cache clear

lag機ge繼續lag

此篇文章於 09-22-15 03:21 PM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-15, 05:14 PM   #871
廢人
The One

幾時先會有美波版三星玩...
由手機版發出
舊 09-22-15, 06:26 PM   #872
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
ウサミン係排名奬?
不就只能fight 了嗎..

舊 09-22-15, 06:57 PM   #873
anyone
The One
↘嫁

好想玩do you know peanuts

舊 09-22-15, 07:20 PM   #874
~小鬼~
白虎白虎白白虎

終於搞掂D regular 同 debut....
可以玩pro

舊 09-22-15, 07:30 PM   #875
anyone
The One
↘嫁

4難度全清有無石送?

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:04 PM

手機版 | APP版