Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-15, 05:11 PM   #601
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
SR,SR+ 可以放同隊
其他升爆LV去做SUPPORT MEMBER
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 05:13 PM   #602
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 廢人 查看文章
SR,SR+ 可以放同隊
其他升爆LV去做SUPPORT MEMBER
由手機版發出
果然係SUPPORT
我出完POST都無啦啦諗到...

小鬼巨巨果D遲早成隊SSR的就可以突了
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 05:15 PM   #603
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: JMi 查看文章
果然係SUPPORT
我出完POST都無啦啦諗到...

小鬼巨巨果D遲早成隊SSR的就可以突了
我一重復就突,有張*9 肥妹但唔覺掉寶好左

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 05:29 PM   #604
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
係呢....自已點set比朋友用嗰隻角色??有冇得set死?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 05:36 PM   #605
廢人
The One

main 既 CENTER
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 10:21 PM   #606
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
皇冠係咩來?見都未見過。
話說星數跌寶率係全隊計定隊長先計?升左堆五星N打寶都唔覺跌多左……

舊 09-17-15, 10:47 PM   #607
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

好似只計隊長

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 10:56 PM   #608
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
首STAR master好難

每次打唔到三分一就已經死左

講真
儲2500石都唔知要幾耐
我都唔知應該直接抽埋佢還是繼續儲到夠先一次過十抽會好D

另外
自我介紹果度 因為要解鎖歌曲 結果改唔番之前果句野
我想要番未改之前果句野
有人可以寫俾我嗎
THANKS
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 11:09 PM   #609
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
佢新卡既UP好明顯, 真係要讚下
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 11:21 PM   #610
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
其實點先會斷combo?
nice會斷係bad先會斷?

舊 09-17-15, 11:31 PM   #611
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
冇技能就nice開始斷

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 11:38 PM   #612
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: sd03021 查看文章

講真

另外
我想要番未改之前果句野
有人可以寫俾我嗎
THANKS
よろしくお願いします

呢句?
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 11:40 PM   #613
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
NICE BAD MISS都會斷

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
よろしくお願いします

呢句?
無錯 係呢句

多謝
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 11:50 PM   #614
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

明白

舊 09-18-15, 12:29 AM   #615
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
好似我呢d怕死又唔追分既話,放曬d nice/great當perfect同nice照繼續combo既卡就對了

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 12:31 AM   #616
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

首輝く世界の魔法 pro我玩左剛剛好100次
仲未FC到 挫敗感max

舊 09-18-15, 12:33 AM   #617
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
full到master we're the friends
memories都差d

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 01:22 AM   #618
nestlch
Senior Gamer

註冊日期: May 2014
引用:
首輝く世界の魔法 pro我玩左剛剛好100次
仲未FC到 挫敗感max
巴打不如試下較快啲個速度,
會唔會有啲notes太密睇唔清楚?
nestlch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 01:25 AM   #619
nestlch

忍唔住走咗去課金,
30連, 有up o個隻R都冇,
得3張SR包底, 唔玩分都應該夠玩掛,
真係唔敢再課
舊 09-18-15, 01:30 AM   #620
nestlch

引用:
作者: sd03021 查看文章

講真

另外
我想要番未改之前果句野
有人可以寫俾我嗎
THANKS
1.5%的話, 我覺得單一次10連同n次10連都冇乜分別,
睇邊隻囡囡o岩心水先去抽反而好啲
舊 09-18-15, 01:30 AM   #621
JMi

引用:
作者: nestlch 查看文章
忍唔住走咗去課金,
30連, 有up o個隻R都冇,
得3張SR包底, 唔玩分都應該夠玩掛,
真係唔敢再課
見住小鬼又咁易抽中 就點都唔好課啦...

SO FAR剩係知勁咭係打分用 所以無乜意欲
等有EVENT睇下點玩先諗要抽咩育成D咩 再考慮課唔課了
舊 09-18-15, 01:31 AM   #622
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
巴打不如試下較快啲個速度,
會唔會有啲notes太密睇唔清楚?
6~9速都試過哂
我唯有FC左其他歌先返黎雪辱

舊 09-18-15, 01:34 AM   #623
JMi

引用:
6~9速都試過哂
我唯有FC左其他歌先返黎雪辱
唔爆石的話係日日不斷打同一隻歌先100到呀嘛
試下打下其他譜 忘記左呢戈份譜 隔段時間隨心咁打 可能就full到
舊 09-18-15, 01:39 AM   #624
nestlch

引用:
作者: JMi 查看文章
見住小鬼又咁易抽中 就點都唔好課啦...

SO FAR剩係知勁咭係打分用 所以無乜意欲
等有EVENT睇下點玩先諗要抽咩育成D咩 再考慮課唔課了
真係定力少啲都唔掂,
係的, 其實都明白勁咭係用黎打分,
但見靚靚地又想要, 根本係物慾薰心(淚)
都係用埋啲石打多幾首修行下先
舊 09-18-15, 01:44 AM   #625
JMi

引用:
真係定力少啲都唔掂,
係的, 其實都明白勁咭係用黎打分,
但見靚靚地又想要, 根本係物慾薰心(淚)
都係用埋啲石打多幾首修行下先
玩得呢D課金GAME多睇化左
要圖我不如買本畫集...
所以咩GAME都好我都會考慮埋實際張咭對玩隻GAME有咩幫助先課金抽

當然都有死穴既
還好呢隻GAME應該唔會有咩連動

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:47 PM

手機版 | APP版