Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-15, 11:24 AM   #451
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
你推邊個偶像囉,冇指定必填
原本我打推しメン的但被版上大大指摘要用担当プロデューサー
可能古参偶像P固定詞語掛~
雖然我見日本講隻game都有用推しメン

有冇入招待碼每次多一抽喎
全R有d誇
點入招待碼??
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 11:26 AM   #452
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 空調 查看文章
點入招待碼??

http://ss.idolmaster.jp/campaign_top/
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 01:17 PM   #453
hyakki

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
個lesson大成功up我到今日都未大成功過a
我食N卡佢時會出大成功比我
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 02:07 PM   #454
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
睇完先過到MESSAGE...
開始覺得用指公都過到好神 XD

JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 02:24 PM   #455
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
引用:
1,2原來一直掃錯

難怪LEGNE從來未FC到
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 02:41 PM   #456
JMi

而家我個問題係
8速太慢 9速反應剛剛好但就睇唔到箭咀方向...

可唔可以整個8.5 XD
舊 09-14-15, 02:53 PM   #457
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我較到7都覺快...你9....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 04:47 PM   #458
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: JMi 查看文章
而家我個問題係
8速太慢 9速反應剛剛好但就睇唔到箭咀方向...

可唔可以整個8.5 XD
9速姐係鼓機打開4.5/ 5?
睇開4.0 打8表示'_>'
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 04:53 PM   #459
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
個封印陣有漏洞,唔怪得唔中ssr

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 04:59 PM   #460
JMi

引用:
作者: kimtch 查看文章
9速姐係鼓機打開4.5/ 5?
睇開4.0 打8表示'_>'
鼓我都係睇4.0/4.5加SHUTTER
呢度得5行睇快D都OK
舊 09-14-15, 06:36 PM   #461
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
https://twitter.com/siro_ut/status/643343162337988608
參考用
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 06:42 PM   #462
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章

右下呢個我都試過得
企緊地鐵一定要拿住部機時

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 06:53 PM   #463
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
我唔放低部機都唔會玩master

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 07:28 PM   #464
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
成日都係奇怪既地方話我miss
明明就有禁到

舊 09-14-15, 07:38 PM   #465
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
明明就有禁到
我有時都係咁,都唔知係機問題定人問題……
話說用慣左拇指有D位根本過唔到,但放低用食指唔習慣如果重衰……咁應該繼續拇指克服定練下食指好……

舊 09-14-15, 07:49 PM   #466
JMi

其實...我用中指多 食指只是輔助 lol
舊 09-14-15, 07:52 PM   #467
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 尼路 查看文章
話說用慣左拇指有D位根本過唔到,但放低用食指唔習慣如果重衰……咁應該繼續拇指克服定練下食指好……
我雙手拇指本身比較大, 用5s玩Pro とどけ! アイドル 到中間有個位2,4位同時向中間拉

成日拉到一邊拉唔到另一邊

不過呢隻game我反而覺得用拇指打比較好打D
食指唔知點解打唔慣
利申: LLSIF要放低手機用食指打

舊 09-14-15, 07:53 PM   #468
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

果堆奇怪miss令我想FC pro都要一首打成二十幾次先得
個譜都識背了

舊 09-14-15, 07:54 PM   #469
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: 尼路 查看文章
+1
放抵部機我會炒

舊 09-14-15, 08:03 PM   #470
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
明明就有禁到
可能係機能有時lag果一下
有冇試轉2d 打

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 08:17 PM   #471
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
可能係機能有時lag果一下
有冇試轉2d 打
我已經係2D低質
唯有不停打打到有一次唔lag

舊 09-14-15, 08:22 PM   #472
空調

註冊日期: Jun 2004
終於刷到SSR 雖然係諸星
不過都開波
PS. 刷左70下左右
得2SR 1SSR 太難中了
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 08:40 PM   #473
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 空調 查看文章
終於刷到SSR 雖然係諸星
不過都開波
PS. 刷左70下左右
得2SR 1SSR 太難中了
早開局就算la
星期四我估有第一個event...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 09:09 PM   #474
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
早開局就算la
星期四我估有第一個event...
諸星其實長遠好過NG眾
呢隻係一隻推分GAME
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 09:19 PM   #475
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我要皇冠啊

而家先第一張sr覺醒...

感覺完全唔同晒

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:44 PM

手機版 | APP版