Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-15, 03:20 AM   #376
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
你忘記了鬥肝健康
有錢有體力

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 03:31 AM   #377
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
講起錢
隻game既錢好似冇咩用

舊 09-13-15, 03:35 AM   #378
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
講起錢
隻game既錢好似冇咩用
買野鎮住隻運営の犬

不過錢呢樣野 九成都係強化/覺醒先用得著 玩玩下就多到用唔晒

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 06:57 AM   #379
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: JMi 查看文章
因為無玩過LL 我都想問EVENT係咪大概會

抽特效角易打高分D
煲指定歌鬥總分
跟排名送囡囡

咁樣??
問題如果成個禮拜都要不停打同一首歌我會精神分裂
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 08:05 AM   #380
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: anyone 查看文章

望住其它人甩晒都S
而你Full+全perfect反而仲低分ge感覺係
音game都係"玩"姐
除非佢玩到要係某次EVENT 打到某個rank先開到歌
唔係唔會影響到你個game play同玩到幾多content
全ssr 同全r玩家 打個譜唔會唔同

收圖就另一件事啦
p.s. 冇玩過SIF

引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
同感
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 08:48 AM   #381
AkaIITO
Game Master

3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: kimtch 查看文章
我仲係首抽個loop度/
大大都想入坑??

舊 09-13-15, 09:53 AM   #382
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
煲慣 只要唔係車SOLO無咩大問題 XD

手機GAME係咁 CC都係成個星期打同一隻魔神....
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 10:07 AM   #383
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
重復打我冇乜問題...我一首歌唔知要點幾多百次先FC到...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 10:11 AM   #384
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我想問大家係用幾多隻手指按MON……我唔覺得兩隻手指可以過到master……

舊 09-13-15, 10:17 AM   #385
JMi

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
重復打我冇乜問題...我一首歌唔知要點幾多百次先FC到...
升滿技可能人人都得 XD
引用:
作者: 尼路 查看文章
我想問大家係用幾多隻手指按MON……我唔覺得兩隻手指可以過到master……
用IPAD MINI玩 6隻手指都有用

但我相信有人可以片手FULL COMBO lol
舊 09-13-15, 10:18 AM   #386
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
玩住易d的master先, 武內P直擋玩果首 同卯月個人歌都唔太難
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 10:20 AM   #387
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
2隻大拇指放左右, 5.9吋mon有d辛苦, 不過暫時都fc左兩首master, jewel parade限定色果幾首都好鬼易, 初見master 1miss

其實用手機玩音game我覺得用多手指係難玩過兩隻手指

此篇文章於 09-13-15 10:22 AM 被 DigIKo 編輯。
DigIKo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 10:23 AM   #388
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
煲慣 只要唔係車SOLO無咩大問題 XD

手機GAME係咁 CC都係成個星期打同一隻魔神....
o個d同轉珠類即使戰鬥中都唔需要全時間精神投入,
音game唔同....你一分神就...仲要master鬼譜.....唔駛半日精神消耗應該夠你訓半日

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 10:25 AM   #389
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
o個d同轉珠類即使戰鬥中都唔需要全時間精神投入,
音game唔同....你一分神就...仲要master鬼譜.....唔駛半日精神消耗應該夠你訓半日
咁雖然我廢
其實都十年以上音GAME歷既...
如果首歌唔係25果堆 又唔係要煲FC的話 HEA住煲都唔傷神
舊 09-13-15, 10:27 AM   #390
~小鬼~
白虎白虎白白虎

打Ev...應該冇人會係咁打最難....
如果分數差距係5萬分同4萬分,我會打易D果個

舊 09-13-15, 10:29 AM   #391
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
有石爆就係 以前無課玩LL EVENT都係有咁難玩咁難, 務求拎最多分

舊 09-13-15, 10:30 AM   #392
JMi

引用:
同其他GAME一樣
窮人如我先會考慮石效率STAMINA效率咁
鬼巨邊需要理呢D....
引用:
作者: DigIKo 查看文章
有石爆就係 以前無課玩LL EVENT都係有咁難玩咁難, 務求拎最多分
嗯... 我地只能爆肝......
舊 09-13-15, 10:37 AM   #393
~小鬼~
白虎白虎白白虎

都係等佢出左EV先諗...
一陣可能唔係肝解決到的問題...

舊 09-13-15, 10:45 AM   #394
JMi

TOP TIER都係石解決架啦 明賣囡囡GAME來的
萬一個個月煲一次副議長咁死幾條命都唔夠...

反而課來每日抽下60可考慮 繼續觀望下先
舊 09-13-15, 10:52 AM   #395
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
TOP TIER都係石解決架啦 明賣囡囡GAME來的
萬一個個月煲一次副議長咁死幾條命都唔夠...

反而課來每日抽下60可考慮 繼續觀望下先
Top Ten係有能力+有錢...其實每首歌都有Ranking可以睇下...
你見到頭果D係FC差唔多全部Master...

舊 09-13-15, 10:54 AM   #396
JMi

引用:
Top Ten係有能力+有錢...其實每首歌都有Ranking可以睇下...
你見到頭果D係FC差唔多全部Master...
所以EVENT一定唔會鬥最高分... 只會鬥總分 你加油 XD
舊 09-13-15, 11:00 AM   #397
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
LLer話.EVENT你就知死,要不停去打同一隻歌,仲要計總分,忙過你打gbf

舊 09-13-15, 11:13 AM   #398
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有冇邊度易跌皇冠....想覺醒隻巨人都唔得

引用:
所以EVENT一定唔會鬥最高分... 只會鬥總分 你加油 XD
當人地一首歌5分鐘賺到30000分而你只有20000分,你開turbo都只係見到對面車尾越來越遠

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-13-15 11:16 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 11:15 AM   #399
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
出EV先算,如果係SR角唔會好難攞既
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 11:18 AM   #400
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
唔係睇關,睇果日UP咩道具
不過皇冠都唔易跌(冇SSR就易跌D)
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版