Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-15, 02:52 AM   #176
真仔
God of Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: 小嘉 查看文章
強制首抽有4星角出架

我諗你有排求

日拍果邊SABER同貞德首抽AC成30000YEN
都唔知係咪既
刷足咁多日都冇見過4星英靈....
30000YEN真係唔過份

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 02:53 AM   #177
magnum
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
引用:
強制首抽有4星角出架
我諗你有排求

日拍果邊SABER同貞德首抽AC成30000YEN
都唔知係咪既
第一抽只有4星或以下的角色, 其實抽果時佢都show晒有乜角色

日拍一萬尾buyout都無人要
30000有價無市
淘寶5星都係500蚊人仔樓下

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 02:54 AM   #178
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
原來第一野冇5星BBBB? 唔怪之得FING左成日影都唔見BBBBBBBBBBBBBB

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 02:57 AM   #179
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: magnum 查看文章
第一抽只有4星或以下的角色, 其實抽果時佢都show晒有乜角色

日拍一萬尾buyout都無人要
30000有價無市
淘寶5星都係500蚊人仔樓下
就係有10幾人入BID我先講姐
無人入我講做乜

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
原來第一野冇5星BBBB? 唔怪之得FING左成日影都唔見BBBBBBBBBBBBBB
強迫果抽最多都係4星
但我未試過洗到
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 03:00 AM   #180
magnum
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
引用:
就係有10幾人入BID我先講姐
無人入我講做乜

強迫果抽最多都係4星
但我未試過洗到
http://auctions.search.yahoo.co.jp/s...2F+Grand+Order
就係好多唔洗15000即決

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 03:31 AM   #181
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
有無人可以教我點先可以玩到隻game?(<從來無DL過電話Game玩...)
我上App Store話海外無得DL,試下google DL海外App方法搵到個叫ADK Downloader
早兩日DL左,用ES檔案瀏覽器裝左隻Game(其實有無其他無咁複雜o既方法),入到去話Maintenance緊,其實應該叫做裝到隻game
但昨晚想玩佢叫我Update,我試過用返ADK Downloader DL多次都唔得(佢Version話係1.0(2)唔知有無關?)
引用:
作者: jack-x 查看文章
要有更新檔先玩得sad
更新檔o後邊DL?App Store搵唔到...

同埋我想問我部電話係Sony Acro S會唔會好Lag?

此篇文章於 08-02-15 03:41 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 03:35 AM   #182
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
細細聲...我用QOO遊戲助手JA

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 03:44 AM   #183
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
其實我o岩o岩都搵到個咁o既App,但未用過,又唔知o岩唔o岩用,所以都係想問下先...

更新左,o岩o岩DL完見到Title,不過我應該都要聽晚先得閒試(我聽日仲要返工orz)
謝解答

此篇文章於 08-02-15 04:07 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 03:47 AM   #184
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
搞乜又食我石...
按抽彈ERROR然後食左我2粒石又唔出野

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 03:49 AM   #185
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
又SERVER ERROR啦...
黑泥食埋我首抽英靈
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 04:00 AM   #186
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
我想刷隻吾王都咁多災多難...

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 06:27 AM   #187
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
禮裝轉旦正到逆天

我唔想洗啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 07:40 AM   #188
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
偽娘saber
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 08:26 AM   #189
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
剛試了週日特別任務,初級升經驗那個超難打使我浪費10點行動值

之後選了初級升絆那個像樣多了,一加絆就有600多,升的經驗也ok,值得花10點行動值去打

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 08:33 AM   #190
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
又要求指教
手上有2個save, 1個係首2抽都4星 (2抽都係首抽可以抽到的偽娘saber)
另一個係抽埋40石, 都係2個4星人+2張4星禮裝, 但係有B狐
應該玩邊個好

4星黎講B狐真係超勁, 好彩抽中3張B狐buster卡一下秒萬幾血不是夢

舊 08-02-15, 08:39 AM   #191
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 真仔 查看文章
刷足咁多日都冇見過4星英靈....
30000YEN真係唔過份
留錯左save, 抱歉
下次刷到4星再放番出黎

此篇文章於 08-02-15 09:11 AM 被 ko121314 編輯。
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 10:41 AM   #192
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
隻game 好似係凸破會換圖....
5*果D除時成世都係同一張圖

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 10:44 AM   #193
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
禮裝轉旦正到逆天

我唔想洗啦
你不是還有寶具(ex ):gir之財寶嗎?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 10:47 AM   #194
T.K.
很黃很暴力

http://page16.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/u81299619
呢個好似好抵www

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-02-15, 10:57 AM   #195
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
15000左右既得吾王同貞德兩隻者
其他無咩人要就平好多

利申第1次刷,第3定4抽出左貞德,第1日仲有石送所以直接抽到咁多下
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 12:51 PM   #196
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
4星英靈有冇師兄有需要既~?
其實我刷左成晚洗走左好多隻..
有需要我就留低SHARE出黎~?

舊 08-02-15, 01:11 PM   #197
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
4星英靈有冇師兄有需要既~?
其實我刷左成晚洗走左好多隻..
有需要我就留低SHARE出黎~?
包尾殺/
當login game玩

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-02-15, 01:14 PM   #198
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: T.K. 查看文章
包尾殺/
當login game玩
咁我KEEP一KEEP住先
聽講IOS未有~
可能到時會有用既

我見巴哈個邊4星都好多人要
先諗到駛唔駛留起佢比有需要既師兄~

舊 08-02-15, 01:18 PM   #199
T.K.
很黃很暴力

所以包尾殺

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-02-15, 01:20 PM   #200
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: T.K. 查看文章
所以包尾殺
刷到依家先諗到呢樣野..

好多英靈白白犧牲左

不過都仲係未見一張5星英靈....

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:32 AM

手機版 | APP版