Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-06-15, 09:25 PM   #826
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: rfdingo 查看文章
FateGOに15万円課金した猛者の登場 なお星5のサーヴァントは
http://fate-go.net/fatego%E3%81%AB15...3%B4%E3%82%A1/

簡易翻譯

15万課金して☆5を23回引いて鯖0礼装23個なんだが
これでもまだ試行回数足りないのか?

課金了15萬YEN(0.064計就9600港紙)抽了23回 (230抽)
結果是0隻5星英靈23個禮裝
即使這樣仍然是我抽不夠嗎?

陰功...

舊 08-06-15, 09:26 PM   #827
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
大狗直頭係勁果堆......即死目前黎講太好用

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 10:08 PM   #828
gingq7

註冊日期: May 2008
想問ruler和shielder係唔係無職業經驗卡?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 10:08 PM   #829
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
簡易翻譯

15万課金して☆5を23回引いて鯖0礼装23個なんだが
これでもまだ試行回数足りないのか?

課金了15萬YEN(0.064計就9600港紙)抽了23回 (230抽)
結果是0隻5星英靈23個禮裝
即使這樣仍然是我抽不夠嗎?

陰功...

205:名無しさん@お腹いっぱい。:2015/08/06(木) 20:05:14.96 ID:VbFg0TaY.net
>>175
庄司「最低100万は引け」
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 10:09 PM   #830
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: gingq7 查看文章
想問ruler和shielder係唔係無職業經驗卡?
yes. 請頂硬上
舊 08-06-15, 10:17 PM   #831
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
yes. 請頂硬上
可能係J得的唯一缺點
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 10:19 PM   #832
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
頭post更新表格
謝會員GGGG提供

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 10:25 PM   #833
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
stcdavidhk 338849498 アルトリア・ペンドラゴン

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 12:36 AM   #834
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
可能係J得的唯一缺點
乜都食唔偏食幾好呀

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 12:37 AM   #835
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

7抽全3星,,你好野

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 01:45 AM   #836
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
account十發準備完了
聽日整多10~20個

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 02:36 AM   #837
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
account十發準備完了
聽日整多10~20個
抽完有多E槍留低
睇下會唔會好過我手上果個不求5星

舊 08-07-15, 03:19 AM   #838
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
打馬爾大(滿血)時成隊死晒死剩npc J得,然後用J得1v1打贏左

J得的大腿
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 08:39 AM   #839
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
打矅日20AP任在進入戰鬥前的CONECT畫面閃退, 直接噴了20AP
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 09:18 AM   #840
stcdavidhk

明明每日一次無料友抽,結果直接抽晒我d友點都唔比我抽=0=

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 08-07-15, 09:28 AM   #841
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: sohippy 查看文章
打馬爾大(滿血)時成隊死晒死剩npc J得,然後用J得1v1打贏左

J得的大腿
是歌聲x影嗎?打這傢伙我打了3-4次才解決

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 09:35 AM   #842
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
是歌聲x影嗎?打這傢伙我打了3-4次才解決
應該係首抽抽到個隻十架rider

主acc 20連廢左之後玩新acc連序章都未過到
要練過D人真係好麻煩

舊 08-07-15, 09:38 AM   #843
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
明明每日一次無料友抽,結果直接抽晒我d友點都唔比我抽=0=
呢個基本上係BUG黎

佢每晚11點個個無料召喚
你要禁落消費200點先抽到免費個下

之後如果你友情點岩岩過200點 (1下)
又未夠400點(2下)
就會直接顯示 無料召喚

但你禁落去係扣你200點友情點架!

我都托賴好似唔少朋友用我
但相信掛貞德既師兄吸友情點一定吸得好勁.........

舊 08-07-15, 09:42 AM   #844
ko121314
Game Master

引用:
呢個基本上係BUG黎

又未夠400點(2下)
就會直接顯示 無料召喚

基本上無得掛5星係呢隻game都係無人權可言

舊 08-07-15, 09:42 AM   #845
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
呢個基本上係BUG黎

又未夠400點(2下)
就會直接顯示 無料召喚

一d 都唔多友情
一日頂多抽1-2下單抽

無錢很痛苦,幾時有錢打
舊 08-07-15, 09:44 AM   #846
ko121314
Game Master

引用:
一d 都唔多友情
一日頂多抽1-2下單抽

無錢很痛苦,幾時有錢打
聽日有, 佢得星期1,3,6有錢打真係好麻煩
其他關仙都唔仙下

舊 08-07-15, 09:45 AM   #847
stcdavidhk

引用:
呢個基本上係BUG黎

又未夠400點(2下)
就會直接顯示 無料召喚

IC,THX

另外想問下點至開到角色關打?

舊 08-07-15, 09:48 AM   #848
蛋撻王子
功德完滿

引用:
一d 都唔多友情
一日頂多抽1-2下單抽

無錢很痛苦,幾時有錢打
無錢真係好痛苦
今晚11點應該有得打架啦
好想快D到今晚11點囉...........

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
IC,THX

另外想問下點至開到角色關打?
我諗最主要係將個角色升絆LV到一定水平..
但未知幾時有呢..
暫時1 Lv絆好似未有反應

尋晚儲石抽中紅a..
心雄加手痕
課左金..
基本上乜好野都無中..
爆死左自己..

此篇文章於 08-07-15 10:00 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 09:59 AM   #849
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
無錢真係好痛苦
今晚11點應該有得打架啦
好想快D到今晚11點囉...........

我諗最主要係將個角色升絆LV到一定水平..
但未知幾時有呢..
暫時1 Lv絆好似未有反應

尋晚儲石抽中紅a..
心雄加手痕
課左金..

爆死左自己..

而家課金真勇敢
不過小心用字…免得一陣比人Ban

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:01 AM   #850
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Eclair 查看文章
而家課金真勇敢
不過小心用字…免得一陣比人Ban
係喎..
已修改, THANKS.

太耐無上黎..
唔記得以前我都好似衰過呢個字wwwww

最衰見d朋友抽中好野囉...
一見人中好野就忍唔到手......

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:42 AM

手機版 | APP版