Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-06-15, 10:55 AM   #726
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我個sub account
兩張五星禮裝 但連4星人都無個

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:00 AM   #727
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
Del 個兩個file 換舊acc 之後就入唔到game
又要cleardata 重新DL過
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:00 AM   #728
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
恭喜晒

咁多師兄中好野....
我中得一隻三星英靈....
好灰....想課金追= =
暫時不要課金啦,網路太不穩定了,像現在我又入不了game

引用:
作者: ko121314 查看文章
冷靜啊, 呢隻game o既10連唔係包生仔
我用舊save抽左10連得1張4星禮裝就知有幾伏
冷靜啊!
我剛才一下一下抽中了2個英靈,一張禮裝和浪費4粒石(斷了線)

我真是越來越發覺一下一下來比10抽更容易中

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:01 AM   #729
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我想入1400羊退款

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:02 AM   #730
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
冷靜啊!

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
暫時不要課金啦,網路太不穩定了,像現在我又入不了game
想追隻四星 (當然有5星就最好啦)
放係第二格到...
依家第二格放牛若丸硬係提唔起勁咁wwww

依家清緊體..一陣食飯慢慢拾倉..

舊 08-06-15, 11:09 AM   #731
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
五次十抽, 一張四星人都無
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:13 AM   #732
鐵之侍

引用:
作者: 大破人間 查看文章
五次十抽, 一張四星人都無
不要十抽啦根本騙人的

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-06-15, 11:18 AM   #733
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
雖然無5星, 不過似乎呢個acc粗粗地都去得馬
10連

首抽rider,2抽係娘saber
10連中埋4星暗殺同B狐
仲勁過自己玩開個acc

舊 08-06-15, 11:21 AM   #734
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
一陣飯先抽

BTW 打死都唔好而家課 爆死味濃呀

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:23 AM   #735
鐵之侍

引用:
雖然無5星, 不過似乎呢個acc粗粗地都去得馬
10連

首抽rider,2抽係娘saber
10連中埋4星暗殺同B狐
仲勁過自己玩開個acc
恭喜第一章你會很輕鬆

不過我還是一次一次抽好了,我沒有這麼好運氣的說

順便登多一次1.03的改善點

以下の通り、アップデートver.1.0.3を配信いたしました。
お手数をお掛けしますが、ダウンロードの上プレイ下さいますようお願いいたします。

■アップデート対応内容
・バトル中の表示不具合の修正
・特定の状況下で聖晶石購入時に発生する不具合の修正
・一部サーヴァントのスキル、宝具の上方調整
・一部NPCサーヴァントのパラメータの上方調整
・サーバ負荷軽減のための対処
・バックボタンによる終了確認処理の追加

此篇文章於 08-06-15 11:27 AM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-06-15, 11:35 AM   #736
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
20抽,1五星3四星

都係禮裝
由手機版發出
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:47 AM   #737
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
冷靜啊!
10連包底一張4星,不過大家都知果張都係禮裝

我十連三張5星禮裝一張3星弓…又剷得
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:52 AM   #738
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
利申 我覺得隻卡密拉好鬼廢:o)
小次郎好似勁好多:o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 11:55 AM   #739
ko121314
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
利申 我覺得隻卡密拉好鬼廢:o)
小次郎好似勁好多:o)
小次郎呢D友抽出到o既野就唔擔心啦

見副acc可以取代正acc, 於是將正acc直接抽埋20連博1次
安心上路, 2張5星, 幾張4星
全禮~~~禮成~~~

舊 08-06-15, 11:56 AM   #740
ko121314
Game Master

delete

舊 08-06-15, 11:59 AM   #741
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
新ACCOUNT 完教學0AP 拍手表示敬意

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 12:01 PM   #742
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

愉悅

舊 08-06-15, 12:02 PM   #743
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
新ACCOUNT 完教學0AP 拍手表示敬意
完教學直接0AP咁高興!?
真係唔駛打機啦
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 12:05 PM   #744
鐵之侍

引用:
作者: Rance 查看文章

愉悅
純愛王你果然天生超好運啊

舊 08-06-15, 12:05 PM   #745
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
對工作最終兵器果然勁,
Btw 我唔玩佢算

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 12:21 PM   #746
a147852987
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
再一次十抽全禮

返而我單抽中返隻4星saber同三星幸運e,以後逐下抽算
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 12:26 PM   #747
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
兩張五星……禮,一張紅a,兩張幸運e,感覺抽到人的機率高左?
引用:
中了……終於中了我第一張的saber啦!!!!還要是吾王啊啊啊!!!

不過上線真是慢了?安全起見還真是回家才繼續抽了
你唔洗羨慕人啦依家

舊 08-06-15, 12:32 PM   #748
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
10個小號
1個中五王(比左朋友)
1個雙4星
3個單4星

自己大號2轉10連全垃圾!.......

此篇文章於 08-06-15 12:37 PM 被 rfdingo 編輯。
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 12:39 PM   #749
鐵之侍

引用:
作者: 尼路 查看文章
兩張五星……禮,一張紅a,兩張幸運e,感覺抽到人的機率高左?

你唔洗羨慕人啦依家
你也不錯

我在k 島見到數個人10連也中了很不錯的英靈(有人抽到兩張吾王),真的提高了中人率?

舊 08-06-15, 12:43 PM   #750
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
你也不錯

我在k 島見到數個人10連也中了很不錯的英靈(有人抽到兩張吾王),真的提高了中人率?
我見巴哈有人三張吾王

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:06 PM

手機版 | APP版