Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-15, 12:32 PM   #351
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
兵種相克很重要<<

入場前冇得睇敵方係咩class, 入左場又唔可以比你自由咁同後排交換
玩死朕咩
這個真是玩死人

還有已知暫時主線只去到第二章而己,所以大家不用急,慢慢打任務賺錢和經驗吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-03-15 12:42 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 01:21 PM   #352
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我一隻槍同弓都無就不停出佢地d exp俾我玩咩……
btw 隻串刺王同lv可以少血少攻過海格……又係晚成型?

舊 08-03-15, 01:26 PM   #353
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 尼路 查看文章
聽講係晚成型
最後能力會好強

另外想知而家究竟5星首抽其實去到咩價位?

舊 08-03-15, 01:29 PM   #354
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
其實個後排有咩用?...

舊 08-03-15, 01:36 PM   #355
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Rance 查看文章
其實個後排有咩用?...
前排死左咪後排補位

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 01:40 PM   #356
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
前排死左咪後排補位
我以為講緊企位前中後潻……雖然係亳無意義
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 01:48 PM   #357
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: kyo353 查看文章
我想問下入CODE個度
UBW BD BOXSET條code係拎咩嫁?
我有boxset都唔知有條咁既code...
我都想知我仲未開封
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 01:54 PM   #358
鐵之侍

引用:
作者: 尼路 查看文章
我昨天也是沒劍下狂出劍exp卡

不過因為位不夠所以還是照給要升的去吃了(反正也會升,只是效果沒那麼好)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-03-15, 02:08 PM   #359
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
隻game有既Servant卡資料已經比人爆晒出黎,包括未出o個d

捏他連結,慎入
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 02:20 PM   #360
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我昨天也是沒劍下狂出劍exp卡

不過因為位不夠所以還是照給要升的去吃了(反正也會升,只是效果沒那麼好)
貞徳同盾子有咩食咩…
クラス??
何それ?美味しいの?

話説無敵時防唔到狀態異常
我都認為係Bug....
Damage 0
不過食左個追加効果 防御Down...

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 02:29 PM   #361
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
隊長10級呆毛Saber
第二次打中級月曜種火
(第一次有19級貞德戰友Carry輕易贏左)

第一層抽極唔齊牌
做唔到靚輸出
比D樹蓄氣一下業火燒死左呆毛wwww
之後後面兵敗如山倒wwwww

之後無用令咒復活..

我都係乖乖地打多陣初級先....
頗柒..

舊 08-03-15, 02:35 PM   #362
鐵之侍

引用:
作者: Eclair 查看文章
貞徳同盾子有咩食咩…
クラス??
何それ?美味しいの?

話説無敵時防唔到狀態異常
我都認為係Bug....
Damage 0
不過食左個追加効果 防御Down...
剛才打了初級經驗卡就給盾學妹吃了一些,lv4 變lv9

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
第二次打中級月曜種火

第一層抽極唔齊牌
做唔到靚輸出

之後無用令咒復活..

頗柒..
Lv不夠(其實到最低要求也不太好) 真不要試,隨時浪費行動值(時間)

此篇文章於 08-03-15 02:37 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-03-15, 02:46 PM   #363
gingq7

註冊日期: May 2008
首抽地獄中
刷到第3日都未能真正開始玩

應該已刷左over 100次:
出過
5張 5星禮裝...
2張 4星英靈

5星英靈見都未見過
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 02:52 PM   #364
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
第二次打中級月曜種火

第一層抽極唔齊牌
做唔到靚輸出

之後無用令咒復活..

頗柒..
10級 要輕鬆除非克佢職
10級貞德都有唔夠氣出技既危險(借個隻試過比人集火XD,未到第2關已經得千幾血

比我緊係用令咒,無活動24小時好易過

其實盾女都幾實用,有加防同一次無敵

狂戰士無想像中咁差,要搭隊員保命技用,打隻銀色手全餐都打7千幾血
lv10 中級一回合秒1隻小怪
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 02:54 PM   #365
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: gingq7 查看文章
首抽地獄中
刷到第3日都未能真正開始玩

應該已刷左over 100次:
出過
5張 5星禮裝...
2張 4星英靈

5星英靈見都未見過
如果有良妻狐可以試下既
舊 08-03-15, 03:00 PM   #366
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: rfdingo 查看文章
如果有良妻狐可以試下既
昨日用左張5星魔導元帥(NP+80%)換左張5星韋伯, 諗緊好唔好開始玩...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 03:07 PM   #367
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
能登saber 勁唔勁?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 03:09 PM   #368
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
Lv不夠(其實到最低要求也不太好) 真不要試,隨時浪費行動值(時間)
無諗過一SET靚卡組都抽唔到會爭咁遠..
打極都扣少少w

引用:
作者: rfdingo 查看文章
10級 要輕鬆除非克佢職
10級貞德都有唔夠氣出技既危險(借個隻試過比人集火XD,未到第2關已經得千幾血

比我緊係用令咒,無活動24小時好易過
令咒復活成隊用一下定三下?
好似每廿四小時回一下?

我就係心大心細
又見頭先打左6隻都無乜劍士既經驗卡
所以就撤退左就算..
依家諗番應該都真係用令咒好d

舊 08-03-15, 03:10 PM   #369
ko121314
Game Master

引用:
作者: 小嘉 查看文章
能登saber 勁唔勁?
淨係5星都抵開啦
想刷第2張5星? 我驚刷到香港有普選都未必刷到

舊 08-03-15, 03:10 PM   #370
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
講起來個令咒用左會點?靠石回?

舊 08-03-15, 03:11 PM   #371
ko121314
Game Master

引用:
無諗過一SET靚卡組都抽唔到會爭咁遠..
打極都扣少少w

好似每廿四小時回一下?

我就係心大心細
所以就撤退左就算..
令咒全復活要3下用哂
即係72小時先可以用一次, 好貴 

舊 08-03-15, 03:12 PM   #372
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:

好似每廿四小時回一下?

我就係心大心細
所以就撤退左就算..
令咒復活係一次用晒3下…打1-8最後1場用過…(涙)

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 03:21 PM   #373
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ko121314 查看文章
令咒全復活要3下用哂
即係72小時先可以用一次, 好貴 

引用:
作者: Eclair 查看文章
令咒復活係一次用晒3下…打1-8最後1場用過…(涙)
我就係頭先係巴哈見到咁..
唔知真定假..
所以穩陣起見都係無用到

一次用三下真係好甘= ="
如果仲要為左D經驗值真係好唔抵..
好彩無用姐....

舊 08-03-15, 03:28 PM   #374
鐵之侍

[QUOTE撻王子;11183083]我就係頭先係巴哈見到咁..
唔知真定假..
所以穩陣起見都係無用到

一次用三下真係好甘= ="
如果仲要為左D經驗值真係好唔抵..
好彩無用姐....[/QUOTE]

我就是用了,要明天才有得再用

舊 08-03-15, 03:31 PM   #375
rfdingo
Crazy Gamer

我就會用多
早d食大隻野,先有得穩輾中級 (我用過 令咒黎補血lol
早d大之後咪無咁易死囉XD?

聽日維護,今日用咪著數d先?XDDDD

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:40 PM

手機版 | APP版