Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-15, 04:25 AM   #301
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
刷到今日既我...開始想放棄

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 08:27 AM   #302
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
狂戰狂左邊處?
有無想過唔係有得出招??
一無紅卡就準備reset
狂戰咪會玩到個玩家變狂戰囉,經卡對面死無紅卡求對面唔好打佢,玩咁耐我未試過見佢出寶具。

舊 08-03-15, 08:34 AM   #303
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 尼路 查看文章
狂戰咪會玩到個玩家變狂戰囉,經卡對面死無紅卡求對面唔好打佢,玩咁耐我未試過見佢出寶具。
用過B狐寶具, 不過唔明點解B狐個寶具竟然係quick卡.....
雖然狂戰被全剋, 不過damage數字打出黎真係超一流
隨時可以7000血唔放在眼內

舊 08-03-15, 08:36 AM   #304
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
寶具有出,唔覺有a水準囉
身為最出名吸血鬼,無回hp手段……
晚成型定本身血咁少…

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 08:43 AM   #305
T.K.
很黃很暴力

去到90
血13770,攻11499
其他人如何?
可能開到變化、戰鬥續行會大大改善

而家好似打緊機戰,仲要係新超級機械人大戰(笑)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 08-03-15 08:52 AM 被 T.K. 編輯。
舊 08-03-15, 09:02 AM   #306
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
FGO目前既唯一功積
就係マシュちゃんかわいい
マシュちゃんかわいい!!!!

引用:
去到90
其他人如何?

你是集中一個人去升的嗎?

今日打經驗關卡,中級過不了改刷初級算了,打一次可拿8張,偶然會有二星或三星的,ap只要10點,最適合我這些上班族拿來練功了(不過不用石頭就不能增加卡的存量,基本上拿了一堆卡基本要馬上全用了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 09:03 AM   #307
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
去到90
其他人如何?

貞得多2000血低2000攻到(大約數字)

基本上他係個場多過一TURN 就要多謝上天.....1章D龍可以一野秒他...我E家都係用緊劇情隻貞得無雙緊
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 09:06 AM   #308
鐵之侍

引用:
作者: ouki 查看文章
貞得多2000血低2000攻到(大約數字)

基本上他係個場多過一TURN 就要多謝上天.....1章D龍可以一野秒他...我E家都係用緊劇情隻貞得無雙緊
對龍請善用暗殺者,打我方得少少,打牠們就倒水般(荊軻的寶具甚至有機會一擊必殺一隻萬多hp的龍)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-03-15, 09:07 AM   #309
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
對龍請善用暗殺者,打我方得少少,打牠們就倒水般(荊軻的寶具甚至有機會一擊必殺一隻萬多hp的龍)
你要抽到先得GA=.=.....E家話善用咩都係多如.....因為你唔齊腳....也不夠朋友
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 09:15 AM   #310
ko121314
Game Master

引用:
你要抽到先得GA=.=.....E家話善用咩都係多如.....因為你唔齊腳....也不夠朋友
個路人系統都好有問題, 仲係見到一堆マシュちゃん
再可愛都頂唔順

舊 08-03-15, 09:18 AM   #311
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
J得 hp16500 att 9593
盾女 10302 6791
Lily 10623 7726
4星獸人女 11458 9026

中經肥 卒25級,打saber Lily 4xx,勁d個隻有機會 爆千幾
有j得借到應該都大問題,因為d怪好少血

一陣試會騎兵會唔會好d
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 09:18 AM   #312
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:

你是集中一個人去升的嗎?

今日打經驗關卡,中級過不了改刷初級算了,打一次可拿8張,偶然會有二星或三星的,ap只要10點,最適合我這些上班族拿來練功了(不過不用石頭就不能增加卡的存量,基本上拿了一堆卡基本要馬上全用了)

中級係咪勁好多?

初級打埋打埋又唔夠錢強化..
又突左好多其他職種既經驗卡
(我劍士 呢刻槍兵弓兵無太大用到 唔通要比住D 1 2星食?)
諗緊餵唔餵埋落隻主力去食好..
但要用多好多錢..好貴..

之後完成曜日個D綠色盒仔我以為一次初級拎5粒
點知拎得1粒
綠盒上面個數字唔知係咩意思既..
5即係可以Repeat攞夠5次~?
但我又無見佢個數字減過咁..

舊 08-03-15, 09:20 AM   #313
T.K.
很黃很暴力

去靈基一覽可以睇滿等數值

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-03-15, 09:31 AM   #314
ko121314
Game Master

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

中級係咪勁好多?

(我劍士 呢刻槍兵弓兵無太大用到 唔通要比住D 1 2星食?)

之後完成曜日個D綠色盒仔我以為一次初級拎5粒
點知拎得1粒
綠盒上面個數字唔知係咩意思既..
5即係可以Repeat攞夠5次~?
但我又無見佢個數字減過咁..
個數字代表個關有幾難, 越高越難咁解

舊 08-03-15, 09:39 AM   #315
鐵之侍

引用:
諷刺地我居然抽到3次小郎……

引用:

中級係咪勁好多?

.
中級難打一些又要扣更多行動力,雖然較易拿二星卡,不過個人覺得初級夠了(除非你要拿綠盒)

不是同系的經驗卡也給想用的主力吧,因為你會很快不夠位放卡(如果你沒有用石加存量的話)

錢可以打賺錢的任務,賺很多的(其實平時打故事也應儲一堆錢的)

綠盒上面的意思是敵人的大慨等級(其實不可信的,例如寫10級但有25級的敵人出現),不過不夠顯示級數當然不要去打

此篇文章於 08-03-15 09:42 AM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-03-15, 09:46 AM   #316
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ko121314 查看文章
個數字代表個關有幾難, 越高越難咁解
原來係難度....我一開始仲以為係綠盒既獲得數量添

引用:

中級難打一些又要扣更多行動力,雖然較易拿二星卡,不過個人覺得初級夠了(除非你要拿綠盒)

不是同系的經驗卡也給想用的主力吧,因為你會很快不夠位放卡(如果你沒有用石加存量的話)

錢可以打賺錢的任務,賺很多的(其實平時打故事也應儲一堆錢的)

綠盒上面的意思是敵人的大慨等級(其實不可信的,例如寫10級但有25級的敵人出現),不過不夠顯示級數當然不要去打
我就係feel到我自己好快會唔夠位啊(汗)

咁我今日KEEP住打寶箱同經驗卡練下Saber先..
D 曜日地下城咁實際真係唔知點抽體力去打主線囉wwww

舊 08-03-15, 09:48 AM   #317
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
今日個中級d怪少血算易打,夠輸出可以夾硬黎
佢寫難度10,預 5星lv10 先夠打
3星就預15+...
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:10 AM   #318
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
盾子さんは意外と使える子

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:11 AM   #319
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
狂戰狂左邊處?
有無想過唔係有得出招??
一無紅卡就準備reset
裝出場X%NP 80%一張藍卡出到, 50%......打到第3場應該有>90%
我用黎2隻B
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:13 AM   #320
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Eclair 查看文章
盾子さんは意外と使える子
佢兩個技能都好實用

可惜升唔到絆啦
唔知係咪要跟劇情去先有得升個佢絆值呢

舊 08-03-15, 10:14 AM   #321
T.K.
很黃很暴力

我唔中,而家裝慎二弱耐-15%
實質全屬防15%

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-03-15, 10:17 AM   #322
鐵之侍

引用:
原來係難度....我一開始仲以為係綠盒既獲得數量添

我就係feel到我自己好快會唔夠位啊(汗)

咁我今日KEEP住打寶箱同經驗卡練下Saber先..
D 曜日地下城咁實際真係唔知點抽體力去打主線囉wwww
集中自己要用的是好,但最好平均升其他會當主力的職階,兵種相克很重要的

引用:
佢兩個技能都好實用

可惜升唔到絆啦
唔知係咪要跟劇情去先有得升個佢絆值呢
是隨劇情升絆的,正因如此我平時不用她(當然不是她不好用),反正要人幫手時都一堆有得用,不過是最弱那個

引用:
作者: rfdingo 查看文章
今日個中級d怪少血算易打,夠輸出可以夾硬黎
佢寫難度10,預 5星lv10 先夠打
3星就預15+...
原來有這樣的要點嗎

此篇文章於 08-03-15 10:20 AM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-03-15, 10:24 AM   #323
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
而家先収到事前Code

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:36 AM   #324
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
中級經驗有朋友lv1x都算過到,打初級俾吾王食打一次1lv都唔升……中級好運可以升3lv……佢千萬唔好到我講進左要由頭升過……

舊 08-03-15, 10:37 AM   #325
T.K.
很黃很暴力

五張咭指令點出?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:11 PM

手機版 | APP版