Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-06-15, 01:29 PM   #151
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: oogami 查看文章
時間呢?
都轉左,試下變一日日文到聽日入唔入到
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 01:36 PM   #152
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我轉晒都入唔到
我an. 機
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 02:10 PM   #153
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我轉晒都入唔到
我an. 機
我1off WiFi 就得...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 02:20 PM   #154
小嘉
The One

我4g 黎入
舊 10-06-15, 02:20 PM   #155
井上美羽
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2010
想問s-rank勝利條件 2ndクロスを決めて勝利 係?
井上美羽 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 02:47 PM   #156
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
手機GAME今日出啦,唔知幾時會有新作呢

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 02:57 PM   #157
小嘉
The One

引用:
作者: 井上美羽 查看文章
想問s-rank勝利條件 2ndクロスを決めて勝利 係?
2chain 必殺打死最後一隻
舊 10-06-15, 02:58 PM   #158
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 知世公主 查看文章
手機GAME今日出啦,唔知幾時會有新作呢
你地要提供資金先會有新作
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 02:58 PM   #159
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
SSR 萬能俠, 開得?

舊 10-06-15, 02:59 PM   #160
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
SSR 萬能俠, 開得?
ssr應該已經開得...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 03:10 PM   #161
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
你地要提供資金先會有新作
由手機版發出
SEGA隻育足自從出左手機版後都無再出新作
機戰要有新作頂多係3DS上會有,隨時手機大賺一去無回頭都似
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 03:10 PM   #162
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
有無版友有事前多/唔要? 之前錯過左
175320974 掛緊ssr exia leader,另有ssr zegapan可以掛
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 03:15 PM   #163
okabe

引用:
作者: kanone 查看文章
有無版友有事前多/唔要? 之前錯過左
175320974 掛緊ssr exia leader,另有ssr zegapan可以掛
an定IOS?
我應該有多
舊 10-06-15, 03:18 PM   #164
yorkyork

註冊日期: May 2010
試晒4G,wifi乜機都唔得,
等幾日先再試
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 03:18 PM   #165
Fungfelix
Crazy Gamer

想問有冇 IOS事前, THANKS

舊 10-06-15, 03:21 PM   #166
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: okabe 查看文章
an定IOS?
我應該有多
已經收到事前既mail???
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 03:27 PM   #167
okabe

引用:
想問有冇 IOS事前, THANKS
我好似入左6個,有幾多係IOS唔記得
自己果個都未入得到,如果AN同IOS可共用應該可以俾到
不過要回家CHECK清楚先

引用:
作者: rinxlun 查看文章
已經收到事前既mail???
寄左,會有LINK入GAME,問題係入完無野收
舊 10-06-15, 03:34 PM   #168
Fungfelix
Crazy Gamer

先THX OKABE 大大,
係咪有另一部抽旦機?
暫時 AUTO 已經應付到, 不過精神一ROUND 一次OR 入基地可以 RECHARGE?

舊 10-06-15, 03:39 PM   #169
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
寄左,會有LINK入GAME,問題係入完無野收
係??頭先check過未見有…一陣再睇吓先…thx
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 03:40 PM   #170
kanone
Game Master

引用:
an定IOS?
我應該有多
android
舊 10-06-15, 03:42 PM   #171
kanone
Game Master

引用:
先THX OKABE 大大,
係咪有另一部抽旦機?
暫時 AUTO 已經應付到, 不過精神一ROUND 一次OR 入基地可以 RECHARGE?
total 3部
基本 1章完 19章完
舊 10-06-15, 03:46 PM   #172
okabe

引用:
作者: kanone 查看文章
android
PM左,自己試,唔得唔好搵我XD
舊 10-06-15, 03:51 PM   #173
kanone
Game Master

引用:
PM左,自己試,唔得唔好搵我XD
thanks .收到但唔得 放工再試
吾該哂
舊 10-06-15, 05:00 PM   #174
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
终於中左鐵甲, 但係31好似正好多咁
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-15, 05:47 PM   #175
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
SEGA隻育足自從出左手機版後都無再出新作
機戰要有新作頂多係3DS上會有,隨時手機大賺一去無回頭都似
咁睇個款3DS機戰長做長有

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:02 PM

手機版 | APP版