Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-14-15, 05:03 PM   #526
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 小嘉 查看文章
求大大大腿
SORRY 呢隻無打

有其他FD課緊先入來留意下姐 XD

舊 10-14-15, 05:05 PM   #527
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
紅連fix 死support 果排由本來R 換左SSR , XD
再打對之後有沒用? 唔知呢.... XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 10-14-15 05:08 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 08:26 PM   #528
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
你地打定料?見兩部機六十級?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 08:41 PM   #529
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: T.K. 查看文章
昨天是拳手曜日
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:00 PM   #530
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
最後都係課左x)

想抽美少年結果十連出盾大魔神同盾exia……

唔好咁快出GGG同EVA呀,無抵抗力嫁

此篇文章於 10-14-15 09:02 PM 被 Matthew.Y 編輯。
Matthew.Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:05 PM   #531
--鄒----

註冊日期: Jul 2009
想問是否沒有機會跌EVENT 的難斯洛特機體?

下次目標
白色熊仔兵,
南蛮女性兵 , (黄) , (白)
--鄒---- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:08 PM   #532
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: Matthew.Y 查看文章
最後都係課左x)

今日抽就封頂?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:12 PM   #533
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
LOAD入game畫面load左幾個字都唔郁可以點?
熄game係唔係會食左點數.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:24 PM   #534
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
千辛萬苦終於升到紅蓮lv60...

一陣11點後繼續打資材去改造...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:26 PM   #535
Matthew.Y
Crazy Gamer

引用:
今日抽就封頂?
大魔神唔係今日抽,升左一日半左右啦
不過課左石就一定可以升爆啦
隻高文輪住肥同ev咁打打左20水就60左
如果計埋係優惠pack既水,實際上1x石左右?
隻game既升lv 曲線唔過分,比起其他手遊真心易升

舊 10-14-15, 09:27 PM   #536
clie

註冊日期: Dec 2001
QUEST啲寶箱點樣先可以開齊4個?
打幾次都係?號
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:29 PM   #537
Matthew.Y
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
千辛萬苦終於升到紅蓮lv60...

一陣11點後繼續打資材去改造...
仲有2隻0改要升,都唔知俾唔俾石升好,未知ev既消費量唔敢爆太大

舊 10-14-15, 09:44 PM   #538
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: clie 查看文章
QUEST啲寶箱點樣先可以開齊4個?
打幾次都係?號
你需要玄學
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:45 PM   #539
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

去馬架啦 寧願到時唔打都好過到時想打但冇力打

依家唯一希望隻蘭斯唔好係盾機 唔係真心喊出來w

舊 10-14-15, 09:48 PM   #540
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
我都就60級
我唔岩曜日都爆到60

10支水左右其實夠升爆一部
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 09:50 PM   #541
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: Matthew.Y 查看文章
最後都係課左x)

GGG已經有SSR ,打番story 就見到/用到, XD

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 10-14-15, 09:56 PM   #542
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
太易升的關係我覺得隻蘭斯好可能係唔練滿打唔贏

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-15, 11:55 PM   #543
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
133360172~
求加大腿~

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 12:06 AM   #544
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
掛緊老馬修
求大脾
由手機版發出
VICT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 12:11 AM   #545
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
升RANK升到有50氣緊係去試下打50AP曜日
最後死淨隻Zegapain不停開技車死隻BOSS, 部艦同時爆左好彩都計我過版
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 01:14 AM   #546
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
其實C/UC機除左賣之外
放入隊吸exp去到20LV左右拎黎食都幾好升
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 01:25 AM   #547
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: heyman774 查看文章
CC不嬲都唔可以點對面地板
3行變4行, 敵人個判定細左係有D難點, 要點正腳底先得

唔知係咪我未升夠LV定點, D機紙得很, 要靠空氣盾
除左敵人射機無得屈空氣盾
今作的機體攻擊起手動作慢, 加上敵人普攻個攻擊範圍非常細
渣住部近戰1on1的情況, 來回斬血都唔洗扣

不過你同時控唔得幾多部, 我多數帶 2近3遠/3近2遠 咁打
求大腿
Asurada

夠三十石終於中紅連二式,唔知升唔升得切

銀河美少年(雖然一突)感覺唔夠拳Exia勁
升爆Exia先

此篇文章於 10-15-15 01:28 AM 被 Asurada 編輯。
Asurada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 02:12 AM   #548
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
其實見你地個個咁快升爆,係點升?打event定story?
我仲係4Xlvl.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 02:20 AM   #549
HI_Ricky
深山人士

你地堅勁,我得部三一LV50

舊 10-15-15, 02:29 AM   #550
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

突一紅蓮 LV61 今日內會改爆

歡迎ADD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:19 PM

手機版 | APP版