Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-15, 07:01 PM   #776
lange_why
Crazy Gamer
貧 窮

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: rinxlun 查看文章
事前登錄左
感謝!
lange_why 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 12:01 AM   #777
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
呢隻有冇人玩?
https://play.google.com/store/apps/d...tomo.gch_hk_tw

舊 12-01-15, 08:47 AM   #778
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: psidef 查看文章
等緊iOS上架
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 09:56 AM   #779
psidef

引用:
等緊iOS上架
一開始就有凌凌漆用, 正.

舊 12-01-15, 11:15 AM   #780
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
正喎
駛唔駛刷首抽?
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 03:12 PM   #781
psidef

引用:
作者: 6078 查看文章
正喎
駛唔駛刷首抽?
唔駛

舊 12-02-15, 09:15 AM   #782
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
想介紹隻咭game,瑪奇決戰~
而家主力玩佢,連玩開隻cc都少玩咗~
哩隻咭game 個系統好好,
就算唔課都成日有咭,
弱咭又有用,
同埋運氣成份佔好底,
唔係抽咭,一開始就有哂全部咭,
基本上每局都可以跟到你戰術去玩,
打緊時候又可以選擇升lv,(每局計)
d咭有成長率,
模式又多,
一局又唔耐~
但唔知點解冇咩宣傳.......又多國語言~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-15, 08:49 AM   #783
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
一開始就有凌凌漆用, 正.
iOS版已出,但好似只係港服先有
https://itunes.apple.com/hk/app/guan...ign-mpt=uo%3D4
舊 12-03-15, 10:27 AM   #784
psidef

引用:
iOS版已出,但好似只係港服先有
https://itunes.apple.com/hk/app/guan...ign-mpt=uo%3D4
隻Game都係Target港台遮

舊 12-03-15, 04:17 PM   #785
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
請問之前有仁兄講過呢隻?而家有事前登錄,係SEGA x LINE出既。
http://fortisia.sega-net.com/preregist/

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-15, 08:37 AM   #786
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
隻Game都係Target港台遮
因為我平日都唔會login去港服嘛
所以提提大家姐
舊 12-04-15, 12:42 PM   #787
okabe

註冊日期: Aug 2002
隻機戰攪到咁,笨大都仲同$EGA合作

okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-15, 01:07 PM   #788
psidef

引用:
作者: okabe 查看文章
隻機戰攪到咁,笨大都仲同$EGA合作

不如話$EGA見過鬼都唔怕黑......

舊 12-04-15, 01:18 PM   #789
okabe

引用:
不如話$EGA見過鬼都唔怕黑......
其實就咁睇,機戰個玩法應該跟呢隻星矢咁
有語音唔駛控企定定出超必已經足夠
反而星矢用CC玩法會合適D
舊 12-04-15, 04:35 PM   #790
okabe

http://sokulibe.sega-net.com/

http://gamebiz.jp/?p=153502

2D版白貓?

豪華声優陣

此篇文章於 12-06-15 04:45 PM 被 okabe 編輯。
舊 12-04-15, 05:28 PM   #791
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
就咁睇隻星矢唔差...
希望唔會好似之前個隻咁要用vpn先玩到..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-15, 05:54 PM   #792
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 貓太部 查看文章
想介紹隻咭game,瑪奇決戰~
而家主力玩佢,連玩開隻cc都少玩咗~
哩隻咭game 個系統好好,
就算唔課都成日有咭,
弱咭又有用,
同埋運氣成份佔好底,
唔係抽咭,一開始就有哂全部咭,
基本上每局都可以跟到你戰術去玩,
打緊時候又可以選擇升lv,(每局計)
d咭有成長率,
模式又多,
一局又唔耐~
但唔知點解冇咩宣傳.......又多國語言~
主線有故事用卡牌、自己卡牌打每日任務、又有隨機卡牌打任務
最正係隻貓商人成日走出黎同你換卡, 還價都係樂趣之一
音樂又正又中文化, 出奇地少人玩, 不過就咁競技場易打d
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-15, 07:42 PM   #793
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: GreenTea 查看文章
主線有故事用卡牌、自己卡牌打每日任務、又有隨機卡牌打任務
最正係隻貓商人成日走出黎同你換卡, 還價都係樂趣之一
音樂又正又中文化, 出奇地少人玩, 不過就咁競技場易打d

隻game缺點係佢競技場,模式太多,連主線都冇時間打...
幾個競技場獎品又豐富,冇理由唔走去打,
所以根本冇時間去對人戰,係今日星期日有對人赢10場有咭包送,我先搵人打,
一個競技場放2副咭,2日一個總結,有白金有金獎,唔駛課已經大把咭,又體力卷,
我覺得送得有點多,體力又長期夠用,有時間直頭打足全日都得,
佢點賺錢呢?但真係好玩~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 10:16 PM   #794
psidef

Age of Empires: World Domination已出
https://www.aoewd.com/zh-tw/index.php#lightning

1. 平起嘢升資源, 生兵嗰啲都同COC, 逐鹿三國嗰啲差唔多.
2. 戰鬥時唔同COC, 逐鹿三國, 真係可以手動控兵 (當然自動都得), 而且係要即時起建築加速升資源或出兵咁打嘅RTS,
3. 控兵係以英雄做單位, 英雄......當然要抽.
4. 文明可以轉, 但轉一次就要等24小時先可以再轉.

此篇文章於 12-08-15 10:36 AM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-15, 01:51 PM   #795
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
Age of Empires: World Domination已出
https://www.aoewd.com/zh-tw/index.php#lightning

1. 平起嘢升資源, 生兵嗰啲都同COC, 逐鹿三國嗰啲差唔多.
2. 戰鬥時唔同COC, 逐鹿三國, 真係可以手動控兵 (當然自動都得), 而且係要即時起建築加速升資源或出兵咁打嘅RTS,
玩緊之前出嗰隻文明爭戰好似仲有舊aoe的味道,仲可以玩到現代科技,不過系統就真係完全同coc一樣
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-15, 02:00 PM   #796
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: okabe 查看文章
淨係見到"SEGA新GAME"已經扣定分先
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-15, 02:55 PM   #797
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:

DL黎試吓先
舊 12-08-15, 04:53 PM   #798
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:

支援度好似好低
唔係部部機玩玩到..

又要抽。。down嚟試下玩
COC、Dominations都有玩。。

開咗主題
http://www.gaforum.org/showthread.ph...2#post11264492

此篇文章於 12-08-15 04:57 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 12:12 PM   #799
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 貓太部 查看文章
隻game缺點係佢競技場,模式太多,連主線都冇時間打...
幾個競技場獎品又豐富,冇理由唔走去打,
所以根本冇時間去對人戰,係今日星期日有對人赢10場有咭包送,我先搵人打,
一個競技場放2副咭,2日一個總結,有白金有金獎,唔駛課已經大把咭,又體力卷,
我覺得送得有點多,體力又長期夠用,有時間直頭打足全日都得,
佢點賺錢呢?但真係好玩~
琴日開始打
打 Daily 包 mutant booster 出左 4 星天使
但我用左廿幾石抽到第 5 張先中
不過應該比 30 石抽一次 5 張抵
起碼我睇到佢有邊 5 張先決定出唔出手
但呢隻 game 實在太多獎勵了
, 哪有時間?

舊 12-09-15, 08:20 PM   #800
GreenTea
Administrator

其實好多卡貓商人都換到,4星天使都换過兩次
如果用石抽就,+1 變異卡 g2新卡,用金幣抽都有唔錯既卡
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
iOS 全方位綜合遊戲討論區 vol. 6 ahleung 手機平板遊戲討論版 160 01-31-14 09:28 AM
[IOS] 神連鎖ジュエルヘヴン s061336 手機平板遊戲討論版 2 08-17-13 12:05 PM
[iOS/Android] 真侍魂 破戒僧 手機平板遊戲討論版 0 06-27-13 12:54 AM
[ios/android]時空獵人 kanone 手機平板遊戲討論版 0 05-12-13 09:19 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 04:01 PM

手機版 | APP版