Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-14, 07:51 PM   #326
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
ファントム オブ キル
play: https://play.google.com/store/apps/d...jp.co.gu3.punk
官網: https://pk.fg-games.co.jp/

已出, 日本鎖區

因為DL1.5GB內容....所以可以斬夠777隻拎6石bonus...

此篇文章於 10-23-14 08:06 PM 被 Cly 編輯。
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 10:26 PM   #327
任意
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: Cly 查看文章
ファントム オブ キル
play: https://play.google.com/store/apps/d...jp.co.gu3.punk
官網: https://pk.fg-games.co.jp/

已出, 日本鎖區

因為DL1.5GB內容....所以可以斬夠777隻拎6石bonus...

原來你話呢隻
我有事前5石 ....

舊 10-23-14, 10:41 PM   #328
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
ファントム オブ キル

已出, 日本鎖區

DL速度慢到爆.....
都係等IOS版或有下載包先試
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 12:20 AM   #329
psidef

註冊日期: Apr 2007
之前抽到Closed Beta多把2星劍

舊 10-24-14, 01:48 AM   #330
笨拉拉
Junior Member

註冊日期: Feb 2013
引用:
作者: psidef 查看文章
之前抽到Closed Beta多把2星劍
偷渡的也有

這把劍屬性悲慘,可有可無
笨拉拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 03:51 PM   #331
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
有無人有抽呢隻事前登錄??
http://nba.marv.jp/

我抽到5星nash就確認咗
6星irving太難抽...

舊 10-25-14, 09:35 AM   #332
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
ファントム オブ キル

已出, 日本鎖區

an機dl data pack
玩時唔駛vpn

copy from hkg
code
138-216-6553
109-179-6224
184-213-9071

此篇文章於 10-26-14 02:07 PM 被 rfdingo 編輯。
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-14, 06:24 PM   #333
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
鬼整合成會失敗嘅?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-14, 06:38 PM   #334
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章

籃球岩我...抽下先...
但佢D 星星數咁奇怪的...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-14, 01:32 PM   #335
Rv250

引用:
作者: Sito 查看文章
鬼整合成會失敗嘅?
抽到3張3星, 冇特意去升lv, 打到1-8已經過唔到, 同1星合成會失敗, 但3星合就100%
武具修復又會消失, 想點

此篇文章於 10-26-14 07:52 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-14, 11:25 AM   #336
Eking

註冊日期: Feb 2006
[ファントムオブキル] 想問我整左2把3星武, 但係裝備唔到, 武器有lv 限制 或時人物星數限制嗎 ?

舊 10-28-14, 11:34 AM   #337
psidef

引用:
作者: Eking 查看文章
[ファントムオブキル] 想問我整左2把3星武, 但係裝備唔到, 武器有lv 限制 或時人物星數限制嗎 ?
應該同熟練度有關.

不如另開Post?

舊 10-28-14, 11:38 AM   #338
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
我第一下抽到4星Kobe,以為好差,跟住唔要,點知一路都係一、兩星球員。
直到第15抽,出左4星Rose,就確認左。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-14, 12:09 AM   #339
Rv250

Tokyo 7th シスターズ android 版事前登錄開始
http://t7s.jp/regist
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-14, 02:52 PM   #340
psidef

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
我第一下抽到4星Kobe,以為好差,跟住唔要,點知一路都係一、兩星球員。
下? 四星多到唔恨喎......

舊 10-29-14, 03:21 PM   #341
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
而家最高可抽到
6星irving, 5星nash, 5星a米

唔係呢三張我認為再抽好d

舊 10-31-14, 12:03 AM   #342
JEREMY
祖離米

XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
有冇人有玩soulslashsaga~?

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-14, 12:32 AM   #343
u864999
Senior Gamer

引用:
作者: JEREMY 查看文章
有冇人有玩soulslashsaga~?
比系统食左隻露西
u864999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-14, 02:28 PM   #344
okabe

引用:
而家最高可抽到
6星irving, 5星nash, 5星a米

唔係呢三張我認為再抽好d
中左5星a米...
想問確定左會唔會有EMAIL SEND番個CODE?
定還是什麼都沒等隻GAME開左先有?
舊 10-31-14, 03:34 PM   #345
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: okabe 查看文章
中左5星a米...
想問確定左會唔會有EMAIL SEND番個CODE?
定還是什麼都沒等隻GAME開左先有?
應該無
我諗要等開GAME 後可能先有LINK或CODE去做連動

舊 10-31-14, 07:21 PM   #346
JEREMY
祖離米

XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
作者: u864999 查看文章
比系统食左隻露西
露西event未出,(好似話)

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 10:31 PM   #347
okabe

http://gnn.gamer.com.tw/5/106305.html

羅德斯島手機版

舊 11-14-14, 01:22 PM   #348
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
隻虫姬今日有限定寶石抽,抽中尾二o個兩隻4.5星宥莉黑同哈伊洛金....可以輕鬆少少打了......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-14, 10:27 PM   #349
psidef

隻NBA事前終於刷到6星

舊 11-16-14, 02:11 AM   #350
dondonyu
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
sorry , 我入咗email , 但揾唔到邊到可以刷首抽,請指教
dondonyu 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
iOS 全方位綜合遊戲討論區 vol. 6 ahleung 手機平板遊戲討論版 160 01-31-14 09:28 AM
[IOS] 神連鎖ジュエルヘヴン s061336 手機平板遊戲討論版 2 08-17-13 12:05 PM
[iOS/Android] 真侍魂 破戒僧 手機平板遊戲討論版 0 06-27-13 12:54 AM
[ios/android]時空獵人 kanone 手機平板遊戲討論版 0 05-12-13 09:19 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 01:33 PM

手機版 | APP版