Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-31-12, 04:22 PM   #776
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
南哥好明顯係好打過佢後生果陣~
如果福田一役有咁堅~地中海都應該可以死得~
而家有人妻照顧+古拳法梗好打,
而家可能同大梵有得打.

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-12, 12:11 PM   #777
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
天子八好似睇緊神兵4

舊 04-02-12, 04:32 PM   #778
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
咁九寨故事咪唔arm lor~
即係南哥都未彈起~
咁同佢上枱又有乜用哩~
書中仲話螳螂灣最大最話得事既係南哥...
但15歲既南哥其實入左會未~
我記得睇少年陳浩南定前傳之類既物體~
有講到佢中學係比心機讀書...好似好大下先入會~
14/15可能先入會無耐~
我由500期開始睇古惑仔,
靚仔南一開始已經係紅棍?佢唔係响屯門跟大佬b?

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-12, 07:18 PM   #779
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
今期鐵將講創刊三萬書,最終賣咗一萬七千幾普通版和二千五百草稿版;總數都唔夠兩萬。睇完週記後都感到佢地幾灰吓!

另外鐵將又話快加價了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-12, 07:19 PM   #780
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今期鐵將講創刊三萬書,最終賣咗一萬七千幾普通版和二千五百草稿版;總數都唔夠兩萬。睇完週記後都感到佢地幾灰吓!

另外鐵將又話快加價了!
買多本支持

舊 04-03-12, 07:22 PM   #781
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
龍少間公司有無網頁/FB?

舊 04-03-12, 07:38 PM   #782
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
我由500期開始睇古惑仔,
靚仔南一開始已經係紅棍?佢唔係响屯門跟大佬b?
無錯佢一開始已經係紅棍~
同埋係跟大佬B~
果陣睇外伝~佢老豆都好似係D乜鬼猛人~但歷史攸久~已經唔係好記得~

赤子之心 拯救失落時代

此篇文章於 04-03-12 07:41 PM 被 Mage.千砂望 編輯。
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 08:58 AM   #783
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
想問樣野,鐵五郎死左咩?點解我好似冇咩印象既?
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 10:10 AM   #784
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

另外鐵將又話快加價了!
咁多年先加一蚊, 其實都應該啦...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 12:08 PM   #785
yeah yeah

群俠傳出2...

龍虎門又放生通天教..都唔知搞咁耐搞咩出黎..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 01:38 PM   #786
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: fourleaves112 查看文章
想問樣野,鐵五郎死左咩?點解我好似冇咩印象既?
今期出返黎la~~
俾蚩尤打左落海麻, 之後姜太公咪失去生存意志俾蚩允殺埋~~

舊 04-07-12, 05:30 PM   #787
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
群俠傳出2...

見到老天尊俾小貓裂頭裂頭再裂頭真係好慘
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 09:35 PM   #788
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
天子八出周伯通,其實係咪射雕前傳來
雖然現實有王重陽周伯通全真七子,但周伯通老頑童恁款唔係金庸筆下先係恁咩?

此篇文章於 04-07-12 09:39 PM 被 AMONtheBrave 編輯。
AMONtheBrave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 11:24 PM   #789
sunnypigdog
滅絕小五郎

今期邪神傳邪神搵聖上d血解毒, 有無版友知點解得??
聖上食過咩??印象中九陽丹唔解毒........

舊 04-07-12, 11:25 PM   #790
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: dust11 查看文章
見到老天尊俾小貓裂頭裂頭再裂頭真係好慘
五郎今期出返黎, 又揚言要做「不一樣的鐵五郎」, 佢重新振作左好多次

舊 04-08-12, 01:05 AM   #791
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
今期邪神傳邪神搵聖上d血解毒, 有無版友知點解得??
聖上食過咩??印象中九陽丹唔解毒........
聖上有蔘王血!
呢班咁like飲血, 萬一有個有hiv, 咪成村人中晒招!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-12, 01:30 AM   #792
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 阿Wing 查看文章
聖上有蔘王血!
呢班咁like飲血, 萬一有個有hiv, 咪成村人中晒招!
聖上幾時食過蔘皇ga
龍虎門入邊d角色真係當左蔘皇係薯片, 個個都食到

舊 04-08-12, 02:16 AM   #793
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
聖上幾時食過蔘皇ga
龍虎門入邊d角色真係當左蔘皇係薯片, 個個都食到
蔘皇當年好似好多人都食過下ga~大抵有幾多人就真係唔記得~

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-08-12, 02:43 AM   #794
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
捉左蔘聖放血丫嘛,蔘片就應該無食過

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-12, 02:46 AM   #795
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

引用:
作者: T.K. 查看文章
當年佢好似係咪比聖上捉左比人慢慢養住黎食~?

赤子之心 拯救失落時代
舊 04-08-12, 03:00 AM   #796
T.K.
很黃很暴力

養到風雷傳,正式放走肉[蔘]囉

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 04-09-12, 02:19 AM   #797
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
群俠傳出2...

關七傳2

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-12, 02:57 AM   #798
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: T.K. 查看文章
引用:
當年佢好似係咪比聖上捉左比人慢慢養住黎食~?
你地咁講我又有返d印象, 真係個個都唔怕毒, 呢本真係搞笑
我個人其實好憎睇用毒橋段, 次次一寫對用毒ge對手, 場交就一定打得到喉唔到肺, 我明白用毒係為左令對方有所顧忌, 但唔係得一個寫法。但寫到而家龍虎門咁多人唔怕毒功又係不知所謂

舊 04-10-12, 01:43 PM   #799
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
今期鐵將竟然用殘體字地圖
我已經去DARK個FACEBOOK投訴

雖然唔知有無負責人跟進

舊 04-13-12, 09:27 AM   #800
T.K.
很黃很暴力

龍虎門超有趣
中段:阿柴被邪神重擊、生死未卜
專欄:小虎已經出手殺左阿柴,殺兄弟將會一生內疚<<但十期後已經無可能記得
讀者來信:阿柴梗係會幫手打羅剎教啦,到時你就知會唔會提升功力勒

思覺失調

機戰上腦,多元次元世紀?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:42 PM

手機版 | APP版