Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-07-20, 01:26 PM   #9576
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
我都 FC 唔到,1 nice
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 06:22 PM   #9577
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
FC到M+了

但個分都係算, 冇腳
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-20, 11:31 PM   #9578
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
原來兩倍粉完左

舊 08-08-20, 12:00 AM   #9579
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
樓上兩位

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-20, 08:15 PM   #9580
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

Kooooo

相信海外沒人拳???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-11-20, 09:15 PM   #9581
yorkyork

註冊日期: May 2010
平時個D nico好多都要用vpn嫁啦,
發現新大陸咁,
定係你一個都冇睇過啊?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-20, 09:24 PM   #9582
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

時間表

https://idolmaster-official.jp/live_event/cg24magic/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-12-20, 12:30 AM   #9583
Terry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
youtube 應該可以翻睇?
連睇24小時會暈低
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-20, 09:46 AM   #9584
yorkyork

bandai有時可以比人限時內睇返D直播,
不過加埋cg都幾難講,
可能唔比重睇都有機會,

不過你問樓上個專業p 佢都答唔到你嫁喇,
佢淨係識轉貼twitter同玩機戰xomg,
有時D twitter日文深D又淨係加個表情就算
舊 08-17-20, 08:32 PM   #9585
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-17-20 08:39 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-18-20, 09:52 AM   #9586
yorkyork

勁,人人都收到BD你終於係火星返黎,
你隻碟又到左未?專業P
舊 08-28-20, 06:29 PM   #9587
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
溫馨提示:為紀念IMAS 15週年,由聽日開始直至9月11日,IMAS官方YouTube頻道會喺每週六免費重播灰姑娘動畫版,每週播放3-4集

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-20, 11:20 PM   #9588
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

原來呢幕每個都唔同...

名(?)場面再現

已有合集

===

才!

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-01-20 06:46 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 09-01-20, 10:03 AM   #9589
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
原來呢幕每個都唔同...

已有合集

呢隻game沒有最強大, 只有更強大

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-20, 11:30 PM   #9590
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今日換多一隻愛麗絲就完成準7秒VI 隊

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-03-20, 09:20 AM   #9591
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
開頭蘋果出了一下聲??

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-20, 06:16 PM   #9592
yorkyork

,
其實大家都希望丁你歐D,
因為你最近打唔到高分就唔回post好悶,
你以後又可以繼續貼高分圖
舊 09-05-20, 09:09 PM   #9593
Game Master

有無人睇緊YT直播玩Bingo?

舊 09-05-20, 09:30 PM   #9594
Terry

睇緊,no bingo,抽幾多輪?

此篇文章於 09-05-20 09:44 PM 被 Terry 編輯。
舊 09-05-20, 10:20 PM   #9595
Terry

3 bingo
舊 09-05-20, 10:21 PM   #9596
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

CU1 CO1 PA3....

唔知爆肝工程師們最後可以打到幾多fc呢?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-05-20 10:29 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 09-06-20, 01:13 AM   #9597
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
SHOPPING網站塞爆, 仲難搶過IPHONE

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-20, 01:15 AM   #9598
Terry

草,在庫處分節目
舊 09-06-20, 01:37 AM   #9599
Game Master

最後抽咗Cu同Pa各自2 Bingo。 (Co淚目)

日本而家呢個時段最啱做電視購物節目,所以佢哋都揀呢個時段賤賣舊貨。XD

舊 09-07-20, 11:34 PM   #9600
Terry

有無人玩live party 刷fans?

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:21 PM

手機版 | APP版