Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-20, 04:34 PM   #201
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
スキル本一括使用

感動の嵐
ーd理所當然既野 等左接近一年

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-20, 09:33 PM   #202
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
有補番都好過已讀不回......

望就望可以好似隔離某d game咁有得百成材啦......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-20, 10:56 PM   #203
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

係驚未成到材就收左皮

舊 06-30-20, 03:35 AM   #204
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: GN00508771 查看文章
本身都冇理架

但抽到真三一+睇YOUTUBE有人養到佢好廚咪再玩下

EVA 3機只加SPEED 之後就冇了 一樣俾人話w

MAP浮遊炮真係要睇性能點了⋯
EVA同聖戰士其實一日未加番個罩俾佢地都唔會好用番......
翼霸而家擺明俾笨大打壓就冇得講啦...
EVA自古以黎咁多部機戰都係靠AT再暴推裝甲值搵食......
冇左佢防禦力分分鐘仲衰過(非本作)真三一1......

至於寶少招地圖炮本童子都係唔會咁大期望......
呢個game都唔知搞乜...部nu攻擊力竟然會係全場最廢......
用黎打boss唔好話肉...根本連皮都打唔入......
鎖定哥都話有狙擊可以拉到6格屈射程...
寶少而家拉盡得5格同濕男打都要搵命搏仲要唔入肉......
咁搞法本童子出姥姥WING好過啦......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 07-03-20, 05:59 AM   #205
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

區10打到尾2都係要撤退 可惜

舊 07-18-20, 07:39 PM   #206
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

本編下回出雪霸......

但係睇見部翼霸俾笨大亂棍打到變成一舊廢鐵之後......
本童子真係唔知呢部可以點set......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-18-20, 08:45 PM   #207
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

把劍唔似雪霸喎?(參考R魂)

舊 07-23-20, 11:07 PM   #208
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
把劍唔似雪霸喎?(參考R魂)
本童子都係睇隻角黎認......

不過出到黎...防閃......
上隻黑百合不但十級路人連性能都俾好多人無視......
今次睇張SSR會唔會變成冇火力冇眼力但係又總死唔去的超級烏蠅機......

主線新關出現Mission Impossible......
究竟出街之前笨大有冇搵人試打過......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-24-20, 03:24 PM   #209
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
本童子都係睇隻角黎認......

不過出到黎...防閃......
上隻黑百合不但十級路人連性能都俾好多人無視......
今次睇張SSR會唔會變成冇火力冇眼力但係又總死唔去的超級烏蠅機......

主線新關出現Mission Impossible......
究竟出街之前笨大有冇搵人試打過......
Twitter有人過到了

打出16788

此篇文章於 07-24-20 03:29 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 07-26-20, 01:10 PM   #210
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Twitter有人過到了

打出16788
[笨大]太遲了...頭已叩......

[悲報]
依照巴哈的消息...
雪霸似乎真係盲盲地......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-28-20, 12:31 AM   #211
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

一週年前又改設定......
命閃同平衡系全面升級......
Z同女主等部分機連SSR咭都升埋......

另外...自選SSR將於3/8中午玩完...未換請早......
不過好多人都估到時會換一週年活動上場......

死神Lv.3能力覺醒
舊 07-28-20, 03:41 AM   #212
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

呢度我諗得番我同你有玩就是啦w

和平之花終於有望上位做希望之花
唔使成日俾人笑

舊 07-28-20, 02:23 PM   #213
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我都仲有玩,但係活動超悶冇新意,點解唔玩阿寶+鐵甲個D活動,至少冇咁悶先...
我又抽唔到真三一,FREEDOM,壓戰5最後個關都AUTO唔到,完全冇動力...
D平衡真係差到,得幾隻野可以用....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-20, 07:14 PM   #214
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
呢度我諗得番我同你有玩就是啦w

和平之花終於有望上位做希望之花
唔使成日俾人笑
笑都笑左寶少二房先啦......
失明人士專用咭......

引用:
作者: GP03D 查看文章
我都仲有玩,但係活動超悶冇新意,點解唔玩阿寶+鐵甲個D活動,至少冇咁悶先...
我又抽唔到真三一,FREEDOM,壓戰5最後個關都AUTO唔到,完全冇動力...
D平衡真係差到,得幾隻野可以用....
其實換乘活動背後的版權問題複唔複雜?......
其實講穿咪又係肯唔肯寫劇本......

本童子有免費大魔有主角有姥姥WING都未auto到鎮5啦......
仲話出EX...笨大真係以為咁多人M屬性滿瀉咩......

至於平衡呢家野...算把啦......
擺明就係開頭求其set之後而家先開始補鑊逐樣執......

——————————我是分隔線——————————

Part8完食......
雪霸出一出場又擺埋一邊......
之後幾乎全段都係ZEGAPAIN......
所以本童子可否投訴本篇封面違反商品說明條例...一隻泰坦斯卒都冇......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 07-30-20 07:32 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 07-31-20, 12:20 AM   #215
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

聽日張SSR GETTER BEAM
就咁睇性能我唔多明白佢憑咩值期間限定
————-
10區打到去闇腦前 等踏入8月+5埋隻雙界皇帝後去試下打先

舊 07-31-20, 02:56 PM   #216
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
聽日張SSR GETTER BEAM
就咁睇性能我唔多明白佢憑咩值期間限定
————-
10區打到去闇腦前 等踏入8月+5埋隻雙界皇帝後去試下打先
新咭本質唔太差......
只係舊咭太屈...之後新咭點計都比唔上......
好明顯兩張調轉時間出會合理好多......

死神Lv.3能力覺醒
舊 08-01-20, 01:04 AM   #217
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3脫力+分析+淡定哥

闇腦不堪一擊⋯⋯

舊 08-01-20, 02:15 AM   #218
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
3脫力+分析+淡定哥

闇腦不堪一擊⋯⋯
所以手頭只有1脫力的本童子係咪可以離場......

p.s.其實到而家都唔知什麼淡定哥激勵哥係乜水......

死神Lv.3能力覺醒
舊 08-01-20, 09:56 AM   #219
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
所以手頭只有1脫力的本童子係咪可以離場......

p.s.其實到而家都唔知什麼淡定哥激勵哥係乜水......
淡定哥:界塚伊奈帆
激勵哥:齊力可

冇咁多脫力 玩3怒濤疊加一下秒都得既 心諗

舊 08-02-20, 03:35 PM   #220
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

睇番隔離帖先知尋晚live真係打牌打足兩粒鐘......

新版自選SSR有得揀真三一舊咭!?......

死神Lv.3能力覺醒
舊 08-02-20, 03:58 PM   #221
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

冇寶珠跟就是啦w

諗緊換乜好

舊 08-04-20, 10:06 PM   #222
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

終於捨得出水著咭......

只係對本童子黎講...
宗介都總算有餵食過一排......
至於按摩人就......

死神Lv.3能力覺醒
舊 08-04-20, 10:47 PM   #223
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
終於捨得出水著咭......

只係對本童子黎講...
宗介都總算有餵食過一排......
至於按摩人就......
攻擊回避講真 唔係獨角獸就VVV4

舊 08-13-20, 11:28 PM   #224
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

下次直播...揀正21/8......
由於開正呢個game開業果日......
所以好多人都諗住呢次實會同呢邊有關......

至於下個新活動......
如果對成班女副都冇乜愛的話其實可以跳過......

死神Lv.3能力覺醒
舊 08-14-20, 12:01 AM   #225
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
下次直播...揀正21/8......
由於開正呢個game開業果日......
所以好多人都諗住呢次實會同呢邊有關......

至於下個新活動......
如果對成班女副都冇乜愛的話其實可以跳過......
希望會有少少爆點

家用新作就一定冇

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM

現在的時間是 11:40 AM

手機版 | APP版