Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
亍 ◣ 10:58 PM 07-21-13
HI NU出左冇人講

martinnitram 05:21 PM 07-22-13
請問一下, converge 11 隻 G.Bull (no. 68) 係唔係可以同下 set 隻戰機合體?
God Gundam 11:53 PM 07-22-13
作者: 亍 ◣:
HI NU出左冇人講

飛翔炮學左HGUC得兩發打得開,有點美中不足

亍 ◣ 10:09 PM 07-24-13
好大個鉸位

Rance 11:16 PM 07-24-13
隻角換parts?
Sito 02:35 AM 07-25-13
作者: Rance:
隻角換parts?
睇造型圖似係獨角移去後腦,另生出高達角
亍 ◣ 09:47 PM 07-25-13
一式三....qqq

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...rge/spQubeley/

================

有冇人知道next saga 02幾時派貨???
大覺屋師真 10:38 PM 07-25-13
作者: 亍 ◣:
一式三....qqq

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...rge/spQubeley/

有冇人知道next saga 02幾時派貨???
始終覺e個粗'鄺'型既卡壁尼好怪

早排收到封email好似係寫29號開始派
小嘉 07:30 AM 07-27-13

又要訂
J+1 09:22 AM 07-27-13
三世黑化???
由手機版發出
*苔蘚* 06:53 PM 07-27-13
LEGEND三國圓滿結局了?
小嘉 07:28 PM 07-27-13
作者: J+1:
三世黑化???
由手機版發出
9成9
fmptsrhk 12:19 PM 07-28-13
作者: J+1:
三世黑化???
由手機版發出
變成了討伐爸爸的故事!?
大覺屋師真 11:05 AM 07-31-13
尋晚到左了 簡單report (繼續慣性貼依邊)

我覺得全部新規驚喜真係大好多, 依家睇完premium02條list, 咁多next14循環再用件, 重點得TR5, TR3同隻力奇, 又要加左價, 有d灰....

Gudanm始終太多白件, d白件又一定唔會上色, d色水感覺上冇大魔,The-O同卡壁尼咁正斗
兩隻馬可惜係d腳唔識郁, &平衡問題要靠送嘅普通base做義肢勁難睇 好彩我有premium01嘅透明base
J+1 02:42 PM 07-31-13
尋日貓店見到....孤扭未有電話.....
由手機版發出
亍 ◣ 08:35 AM 08-01-13
超.....

martinnitram 04:42 PM 08-05-13
無圖
gundam converge 出新坑 Ex 系, Ex01 係殺帝利 (可換成損戰版)
亍 ◣ 11:39 PM 08-05-13
抱歉我只儲高達頭

==============================

支炮冇咩印象,,,,,,

http://p-bandai.jp/carddas/item-1000083024/
大覺屋師真 03:22 PM 08-06-13
又sp又ex,converge似乎好sell得咁喎.
好彩我對依個系列只係隨緣
Rance 03:37 PM 08-06-13
反而BB戰士HI-ν之後都無哂聲氣...
cancerman 03:52 PM 08-06-13
作者: Rance:
反而BB戰士HI-ν之後都無哂聲氣...
我估Unicorn3
AMONtheBrave 06:17 PM 08-06-13
作者: cancerman:
我估Unicorn3
11月出騎士UNICORN
但9,10月有無野出就未知啦
Rance 06:24 PM 08-06-13
應該都無啦
我要夜鶯
*苔蘚* 06:26 PM 08-06-13
2011-2013又係BB黑暗時期。
monkeylove 08:32 PM 08-07-13
如果有得重做返RX78, Z, ZZ, X , wing 同00 (其他配角機)就好了
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後

返回主題版面