Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
J+1 04:42 PM 07-06-14
見到有未...?

http://www.gundam.info/product/1908
由手機版發出
小嘉 05:13 PM 07-06-14
7月12日wo
J+1 05:15 PM 07-06-14
差唔多問定啦
由手機版發出
amaderasu 06:12 PM 07-06-14
作者: J+1:
差唔多問定啦
由手機版發出
冇咁快..... 星期四應該有....

出得黎隻紅獨角騎士都完工
Rance 11:49 PM 07-06-14
作者: bbdaishogun:

金邊全部貼紙?!
大覺屋師真 09:47 AM 07-07-14
作者: J+1:
見到有未...?

http://www.gundam.info/product/1908
由手機版發出
依隻我直接等電鍍版
鳳熾魂 12:18 PM 07-07-14
作者: Rance:
金邊全部貼紙?!
電渡梗係出魂shop
J+1 02:35 PM 07-07-14
作者: 大覺屋師真:
依隻我直接等電鍍版
我覺得三神氣唔啱用電鍍
由手機版發出
亍 ◣ 09:41 PM 07-07-14
唔上色係咁
不過全部星都係電鍍算係咁了....
レジェンドBBのフルアーマー騎士ガンダムを組みました!カッコイイ〜!... on Twitpic
Rance 10:44 PM 07-07-14
魔龍劍士件甲D分色咁靚,呢隻搞成咁....
小嘉 10:47 PM 07-07-14
好樣衰下d分色
野良猫 11:38 PM 07-07-14
出銀件貼藍貼紙都好吧
真係貼紙都慳
ゆうたろう 11:44 PM 07-07-14
1,200円bb戰士,d分件分色咁差…
起碼肩甲銀色位同深藍色位分下件啦…
騎士高達我有買,呢隻本來都想買,而家等下先...
等到$70或以下先入,唔急。
★星人44★ 11:46 PM 07-07-14
BB新戰神渣古7月27再販
amaderasu 11:36 AM 07-08-14
作者: 薑餅人Lobo:
bandai 理論: 高人氣求其做都有人買, 低人氣就做得精緻先吸引到人

貓店已經有 fa knight ...快到....
J+1 02:32 PM 07-08-14
貓店咁快有? 睇下過唔到去先.

入手,80有找
由手機版發出
亍 ◣ 09:41 PM 07-08-14
主體一樣所以唔砌...(不過其實d色水都有小小唔同的....)
a c兩塊板完全唔駛用 剩底呢幾塊

如果只砌套甲10分鐘都唔駛....

Rance 09:49 PM 07-08-14
要幫套甲綑邊就慘呢
amaderasu 09:50 PM 07-08-14
作者: 亍 ◣:
主體一樣所以唔砌...(不過其實d色水都有小小唔同的....)
a c兩塊板完全唔駛用 剩底呢幾塊

如果只砌套甲10分鐘都唔駛....
乜搞到角都斷埋
隻灰藍冇想象中差
對翼就咁樣一餅野冇驚喜
knight-philip 02:24 AM 07-11-14
作者: 薑餅人Lobo:
朋友入了
提一下注意點

1.貼紙的銀色不是普通銀而是 閃粉銀 (像transam版貼紙
2.樣板時有的光之弓好像沒有了(雙葉估可能會連槍一起出個傳說巨人版放web限?
bbdaishogun 01:28 PM 07-12-14
作者: Rance:
金邊全部貼紙?!
試版姐,完成品應該有電鍍......應該
bbdaishogun 01:33 PM 07-12-14

騎士版流星
亍 ◣ 10:07 PM 07-13-14
直接無視開啟
「機動戦士ガンダム展」THE ART OF GUNDAM 限定アイテム

martinnitram 11:25 AM 07-14-14
作者: 亍 ◣:
直接無視開啟
「機動戦士ガンダム展」THE ART OF GUNDAM 限定アイテム
一次展覽就返出一次 converge 嗎?
BTW, 呢 set Next 又係會場限定? 透明環保模唔上色要成 500 yen?

Dangerous-boy 06:40 PM 07-14-14

SD GUNDAM GASHAPON WARRIOR NEXT PREMIERE 03
價格: HK$ 180.00
http://p-bandai.hk/chara/c0009/item-1100001912/
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後

返回主題版面