Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
martinnitram 11:07 PM 01-20-14
Next SP03 孤扭已出, $108
大覺屋師真 11:18 PM 01-22-14
作者: martinnitram:
Next SP03 孤扭已出, $108
今次隻金屬色有進步喎. 取代白色主色嘅金屬灰雖然我都係覺得太深色. 但明顯反光度高左.(如果真係整隻銀白色就正啦)
然後hi-nu同wing zeroc隻紫/藍都好夠金屬feel, 依兩隻效果都幾掂!
但隻00就冇啦啦有D位仲係白色怪怪的
亍 ◣ 09:48 PM 01-23-14

martinnitram 10:21 PM 01-23-14
作者: 大覺屋師真:
今次隻金屬色有進步喎. 取代白色主色嘅金屬灰雖然我都係覺得太深色. 但明顯反光度高左.(如果真係整隻銀白色就正啦)
然後hi-nu同wing zeroc隻紫/藍都好夠金屬feel, 依兩隻效果都幾掂!
就咁睇又唔似靚o左.
BTW, 有無顏色報告未?
大覺屋師真 11:02 AM 01-24-14
就咁睇又唔似靚o左.
BTW, 有無顏色報告未?
唔需要考慮量產嘅問題所以無記低蛋色

作者: 亍 ◣:
果然係騎士unicorn
martinnitram 12:07 AM 01-26-14
今日散抽o左隻 hi-nu (紫殼), 隻藍色的確做得比本體灰色好. 不過似乎隻黑色 X-2 都 OK
亍 ◣ 10:25 PM 01-26-14
有4頁更新////////

http://www.carddass.com/sdg/special/special22.html
martinnitram 10:26 AM 01-27-14
Next 18
Alex 肥o左

大覺屋師真 12:26 PM 01-27-14
反而隻京寶梵吾夠霸氣
mario0606 12:47 PM 01-27-14
依個系列D上色越黎越求其
亍 ◣ 07:43 PM 01-27-14
作者: mario0606:
依個系列D上色越黎越求其
自己油啦
martinnitram 11:26 PM 01-27-14
反而隻京寶梵吾夠霸氣
個頭似乎大過頭
martinnitram 11:27 PM 01-27-14
作者: 亍 ◣:
自己油啦
明明上幾集上色幾好
大覺屋師真 09:13 AM 01-28-14
個頭似乎大過頭
頭大吾緊要,d手腳同駁頭厚重少少會好d.

明明上幾集上色幾好
本身諗住v2光之翼係白色架咋,依家我覺得有驚喜架喇
慣左補色,我覺得佢吾好油到出晒界,要我補上加補已好好了
Sito 10:21 PM 01-28-14
Nu gundam已出$78
大覺屋師真 03:45 PM 02-04-14
NEXT20, 繼續UC
繼續鐵球, 輪到K型
希望ジェガン吾係ab set

yeah yeah 03:51 PM 02-04-14
睇到都覺得悶...
幾時到G呀...
大覺屋師真 04:11 PM 02-04-14
作者: yeah yeah:
睇到都覺得悶...
幾時到G呀...
連續兩set uc都真係有d悶..

另NEXT10再販見街
axe1292 05:54 PM 02-04-14
想問限定號斗丸現在幾錢?
亍 ◣ 09:19 PM 02-04-14
作者: yeah yeah:
睇到都覺得悶...
幾時到G呀...
沒法啦一模n用 BD又出...14頭半年應該都係谷獨角獸,包括模型.....
Fio 11:02 PM 02-04-14
又UC...

另外隻鳳凰,難得但d上色真係好hea...

早兩年果隻仲靚d

亍 ◣ 11:10 PM 02-04-14
景品個價都唔同啦........(不過p店賣的都唔好得幾多.........

另...新一番韱都出左(唔知幾耐),有地台特效.....
柚原このみ 06:23 PM 02-05-14
作者: axe1292:
想問限定號斗丸現在幾錢?
今日行信和見23X
axe1292 08:00 PM 02-05-14
作者: 柚原このみ:
今日行信和見23X
都唔平下.....

但鳳凰型又正,

特別是美化左青蛙同把劍後正左好多.......
martinnitram 08:19 PM 02-05-14
連續兩set uc都真係有d悶..

另NEXT10再販見街
仲以為點解無o左隻祖魯, 原來係分o左 part 19 同 20
一個月出兩 set 差唔好又返出舊模, bandai 又等錢洗了...
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面