Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-07-11, 10:45 PM   #151
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Sito 查看文章
甚平加入的話,以後隊中能力者落海都有人救了
我都覺得甚平加入機會好大,因為有故事背景~

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線  
舊 04-07-11, 10:53 PM   #152
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: Sito 查看文章
甚平加入的話,以後隊中能力者落海都有人救了
到時真係玩晒,完全係屈機草帽團...
不過如果甚平加入,奈美真係可以當冇事發生過...?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線  
舊 04-08-11, 12:15 AM   #153
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: colus 查看文章
到時真係玩晒,完全係屈機草帽團...
不過如果甚平加入,奈美真係可以當冇事發生過...?
對小八都無野啦
阿朗就難d喇..., 除非成功洗白
hap3afrien 目前離線  
舊 04-08-11, 12:37 AM   #154
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
15年前既甚平成個古惑仔咁

雙星 目前離線  
舊 04-08-11, 11:21 AM   #155
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
似乎冇人在意新登場個酒桶女
沙翁 目前離線  
舊 04-08-11, 11:37 AM   #156
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
對小八都無野啦
阿朗就難d喇..., 除非成功洗白
無錯,小八係阿朗手下都可以洗白,甚平從頭到尾都係好人,又幫過草帽團咁多,一定ok
Sito 目前離線  
舊 04-08-11, 11:42 AM   #157
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
之前我成日都以為甚平就係救佢地o既恩人同太陽團o既前首領
阿Wing 目前離線  
舊 04-08-11, 11:46 AM   #158
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
表面估甚平入隊機會幾大

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 04-08-11, 11:54 AM   #159
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
E+阿朗成日畀人話廢
係回憶篇會唔會補完返佢入獄時受到重傷所以功力大退~?

我覺得甚平入隊機會唔大
佢有「保護魚人/人魚島」呢個留低嘅理由
但搵唔到理由可以抗衡到要離開去跟草帽團

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線  
舊 04-08-11, 01:04 PM   #160
Kain

PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: luciferyan 查看文章
E+阿朗成日畀人話廢
係回憶篇會唔會補完返佢入獄時受到重傷所以功力大退~?

我覺得甚平入隊機會唔大
佢有「保護魚人/人魚島」呢個留低嘅理由
但搵唔到理由可以抗衡到要離開去跟草帽團
而且佢應該對新世界有一定熟悉
好難一齊high喎
Kain 目前離線  
舊 04-08-11, 01:07 PM   #161
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
之前我成日都以為甚平就係救佢地o既恩人同太陽團o既前首領
我都以為係
仲以為就係佢救女帝。。。

手下係七武
咁太陽老大應該仲勁~

NEAR 目前離線  
舊 04-08-11, 04:24 PM   #162
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
甚平太強應該唔會入隊,
故事會失衡,

魚人島要搵人入隊,
暫時最有可能係白星,
夠大份可以用黎打巨大戰艦
又可以繼母后既遺志
如果佢食人人果實,仲可以跟番人魚公主個故事

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 04-08-11, 04:59 PM   #163
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
其實點解一定要有人入隊...
比起話甚平太強,我覺得問題係佢唔夠白痴
沙翁 目前離線  
舊 04-08-11, 06:13 PM   #164
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
會唔會又好似芬奇個次咁, 由"奸角"入隊??被卓洛一野ko個件~

舊 04-08-11, 06:28 PM   #165
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: Darby 查看文章
會唔會又好似芬奇個次咁, 由"奸角"入隊??被卓洛一野ko個件~
唔好掛,芬奇當年都同路飛玩得2下,呢件!?
stcdavidhk 目前離線  
舊 04-08-11, 07:17 PM   #166
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
講真, 魚人島D新角色除左白星外,
件件都咁樣衰, 真係唔多想有人入隊

舊 04-08-11, 07:26 PM   #167
袓哥

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 沙翁 查看文章
似乎冇人在意新登場個酒桶女
我有
幾鄧佢開心
袓哥 目前離線  
舊 04-08-11, 07:30 PM   #168
hap3afrien
Game Master

Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: 袓哥 查看文章
我有
幾鄧佢開心
果然係珍獸島
hap3afrien 目前離線  
舊 04-08-11, 07:38 PM   #169
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 沙翁 查看文章
其實點解一定要有人入隊...
比起話甚平太強,我覺得問題係佢唔夠白痴
因為好多跡象說明魚人好重要

能夠對抗黑歷史超兵器既武器設計圖原本都係掌握起魚人手上
加上大海之力,果實既秘密等,

所以搵條魚入隊唔出奇~

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 04-08-11, 08:38 PM   #170
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

咁多條魚~我都係覺得得甚平似樣d~其他d入隊比較古怪/無用~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 04-08-11, 11:49 PM   #171
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
http://v.youku.com/v_show/id_XMjQ0MDY4OTQ4.html

第三屆SMAP×SMAP ONE PIECE王决定戦SP!!

魚伕 目前離線  
舊 04-09-11, 12:02 AM   #172
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
因為好多跡象說明魚人好重要

能夠對抗黑歷史超兵器既武器設計圖原本都係掌握起魚人手上
加上大海之力,果實既秘密等,

所以搵條魚入隊唔出奇~
加上好耐未有人入隊
之前又分離咁耐

NEAR 目前離線  
舊 04-09-11, 01:32 AM   #173
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 魚伕 查看文章
http://v.youku.com/v_show/id_XMjQ0MDY4OTQ4.html

第三屆SMAP×SMAP ONE PIECE王决定戦SP!!

今次好似無咁好笑

舊 04-09-11, 09:21 AM   #174
clie

註冊日期: Dec 2001
泥沼好大機會捉到白星將故事延到新世界
白星個樣同奈美一樣,又冇特別能力,就算可以變細,路飛都唔會俾D咁弱既人入隊
clie 目前離線  
舊 04-09-11, 11:08 AM   #175
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
白星可以係水中暢泳 a
& 係個水族箱比人欣賞 (?)

咁樣算唔算係特別能力 a

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
車路士球迷會Vol.13 ﹝~ 請各位移至Vol.14 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 09-25-08 09:32 AM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM

現在的時間是 11:28 AM

手機版 | APP版