Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-31-11, 10:36 PM   #126
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
山治咁就好返, 有冇搞錯?!

應該開始講故仔了,
robin 又走左去搵歷史正文, 睇下佢今次又點鋪排
山治可能跟住會變左人妖, 始終佢有人妖血統

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線  
舊 03-31-11, 10:45 PM   #127
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
白星入隊啦
草帽團仲未有大海獸
白星入隊真係無咩用, 睇得唔打得

其實我覺得白星同家陣o既奈美差唔多樣

舊 03-31-11, 10:46 PM   #128
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
白星入隊真係無咩用, 睇得唔打得

其實我覺得白星同家陣o既奈美差唔多樣
用黎拖船

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 03-31-11, 11:36 PM   #129
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

你真係諗住將白星當海獸咁使喎

舊 03-31-11, 11:42 PM   #130
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
基平加入100%支持~
另外基平見到白星個樣真係好正XDDDDDDD
唔知點解會另我想起TVB個獎門人XDD!!

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線  
舊 03-31-11, 11:47 PM   #131
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
始終要加個人魚或魚人吧,

甚平?白星?小八?

NEAR 目前離線  
舊 04-01-11, 12:16 AM   #132
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: NEAR 查看文章

甚平?白星?小八?
白星太大啦...而且係公主....應該唔會.....
小八....有女朋友了XDDD要同佢一齊賣燒墨魚丸~~~
所以....基平啦!!!

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
蚊蚊 目前離線  
舊 04-01-11, 12:22 AM   #133
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: NEAR 查看文章

甚平?白星?小八?
海星

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線  
舊 04-01-11, 12:25 AM   #134
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
可能最後尼普頓加入
hap3afrien 目前離線  
舊 04-01-11, 02:25 AM   #135
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
白星太大啦...而且係公主....應該唔會.....
小八....有女朋友了XDDD要同佢一齊賣燒墨魚丸~~~
所以....基平啦!!!
短期連載果個?
唔係俾人拒絕左喇咩

舊 04-01-11, 02:29 AM   #136
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: 爽神 查看文章
短期連載果個?
唔係俾人拒絕左喇咩
唔係呀~E加果個~唔記得叫咩名....有海星跟住佢既....
其實我覺得E加巳經係八仔個女朋友

POKEMON 白
KALO
蚊蚊 目前離線  
舊 04-01-11, 04:01 AM   #137
蚊蚊
Game Master

嘩嘩嘩嘩~~~~~~~~~!!!!!!!!!!

POKEMON 白
KALO
蚊蚊 目前離線  
舊 04-01-11, 09:59 AM   #138
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 蚊蚊 查看文章

嘩嘩嘩嘩~~~~~~~~~!!!!!!!!!!
我都想坐....
小獅子有冇得開炮/口

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 04-01-11, 10:31 AM   #139
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
卓洛佢地臨俾好多隻手抆住, 果D係敵人定友軍?
ahleung 目前離線  
舊 04-01-11, 10:38 AM   #140
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: ahleung 查看文章
卓洛佢地臨俾好多隻手抆住, 果D係敵人定友軍?
敵人
Kain 目前離線  
舊 04-01-11, 10:42 AM   #141
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: luciferyan 查看文章
海星
奈美唔使買衫~慳返一筆~

舊 04-01-11, 11:53 AM   #142
Eking

註冊日期: Feb 2006
隻海星只係設計師...同埋今集講咁耐, 完全唔覺得會有人加入~

舊 04-07-11, 06:25 PM   #143
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

620出左~但係好笑既係另一篇既狐假虎威的豬~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 04-07-11, 07:00 PM   #144
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
又開始久違ge回憶篇(亞郎扮晒左右手咁,基平企係度佢夠膽坐)
stcdavidhk 目前離線  
舊 04-07-11, 07:10 PM   #145
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
只怪尾田將阿朗SET得太開頭出場
搞到呢家佢個定位好奇怪~

舊 04-07-11, 07:13 PM   #146
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
今集睇唔明, 要溫返之前O個D

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線  
舊 04-07-11, 07:29 PM   #147
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
只怪尾田將阿朗SET得太開頭出場
搞到呢家佢個定位好奇怪~
我又唔覺得早出場有咩問題喎....
阿朗雖然曾經係太陽海賊團既人, 但唔代表佢同甚平一樣咁勁架嘛...
咁八仔都曾經係海賊團既人啦, 咁佢咪又好勁?

尾田家陣可能順勢交代埋阿朗o既故事?

舊 04-07-11, 07:39 PM   #148
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
我又唔覺得早出場有咩問題喎....
阿朗雖然曾經係太陽海賊團既人, 但唔代表佢同甚平一樣咁勁架嘛...
咁八仔都曾經係海賊團既人啦, 咁佢咪又好勁?

尾田家陣可能順勢交代埋阿朗o既故事?
你點話點好啦~~

舊 04-07-11, 09:10 PM   #149
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
船長個樣普通小小,
似猿人多過似魚人

但呀朗睇個坐位真係似左右手wo

女帝大恩人,
d人物關係真係做得好好

NEAR 目前離線  
舊 04-07-11, 10:10 PM   #150
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
甚平加入的話,以後隊中能力者落海都有人救了
Sito 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
車路士球迷會Vol.13 ﹝~ 請各位移至Vol.14 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 09-25-08 09:32 AM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM

現在的時間是 12:39 PM

手機版 | APP版